Monday, February 4, 2019

ρομαντικος κλασικισμος

ρομαντικος κλασικισμος
ρομαντικος κλασικισμος

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πόσων ετών ήταν το αεροσκάφος, ενώ ο πιλότος ήταν εμπειρότατος, με πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό του.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

κονστάντ βάντεν στοκ

Έτσι ένα πιθανό σενάριο είναι ο πιλότος να έπαθε βέρτιγκο - δηλαδή να έχασε τον προσανατολισμό του και να απώλεσε την αίσθηση του ορίζοντα. Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο το Mirage να παρουσίασε κάποια ξαφνική μηχανική βλάβη.


sminagos
Πηγή: ΓΕΑ


Παρόλα αυτά, σε μια τέτοια περίπτωση ο πιλότος πιθανώς να είχε προλάβει να ειδοποιήσει ή να εκτιναχθεί από το αεροσκάφος.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html

Οποιαδήποτε εικασία για τους λόγους της συντριβής, όμως, θα ήταν ακόμη πρόωρη. Απαντήσεις στα ακριβή αίτια της πτώσης θα δώσει το ΓΕΑ, καθώς έχει ήδη συγκροτηθεί αρμόδια επιτροπή για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.


Θλίψη στο Πανελλήνιο


Η είδηση της συντριβής του Mirage 2000-5 και ο θάνατος του πιλότου, έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένειά του, τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.


Τον θάνατο του Έλληνα πιλότου είχε επιβεβαιώσει το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Twitter: «Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιτότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ», έγραψε στην ανάρτηση του ο ΥΕΘΑ.



Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 12 Απριλίου 2018


πτησεις πραγα αθηνα

No comments:

Post a Comment