Thursday, February 28, 2019

μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο

μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο

«Δεν πιστεύω ότι κανένας Έλληνας νοσταλγεί πια τις πλαστές ευημερίες της μεταπολίτευσης. Βεβαίως διεκδικεί να βελτιώσει τη ζωή του και να ευημερήσει και καλά κάνει», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υπογραμμίζει: «Το 2019 θα είναι η πρώτη χρονιά μιας αισθητής καλυτέρευσης».


Ως ο υπουργός που πήρε πάνω του τη «μάχη» με την καθημερινότητα, ο κ. Φλαμπουράρης δηλώνει «πολύ ικανοποιημένος» γιατί «η 'καθημερινότητα' κερδίζει το στοίχημα της στήριξης του πολίτη απέναντι στον γραφειοκρατικό κυκεώνα του Δημοσίου κερδίζοντας καθημερινά και την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πολιτών».


μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο

Επίσης, περιγράφει τα «πρέπει» της νέας αναπτυξιακής φάσης στην οποία εισέρχεται η χώρα ενώ ζητά «να τελειώνουμε με αυτήν την παραδοσιακή "ανταγωνιστικότητα" βορείων και νοτίων, που μόνο αρνητικά λειτουργεί και, βεβαίως, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη του αύριο».


Σε ερώτημα για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής, ο Αλ. Φλαμπουράρης περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να ανοίξει ο δρόμος για οτιδήποτε, όπως χαρακτηριστικά λέει.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

Για τα σκάνδαλα, ο έμπειρος πολιτικός λέει πως «η όποια τέτοια επιβεβαίωση θα με στενοχωρήσει πολύ. Αλλά, από την άλλη, δεν μπορώ να αντιστρατευτώ και τη λογική: αδίκημα χωρίς δράστη δεν υπάρχει».



σπιτικο φαρμακο για μελιγκρα
κολυμβηση με σανιδα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

No comments:

Post a Comment