Monday, February 25, 2019

ευγονικη σουηδια

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html
υπηρεσια καθαρισμου ρουχων

Η κακοκαιρία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας και τις χαμηλές θερμοκρασίες, θα επηρεάσει και το επόμενο διήμερο τη χώρα αναφέρει η ΕΜΥ.


Η ΕΜΥ προβλέπει ένταση των χιονοπτώσεων σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Αττική, Εύβοια και Σποράδες, παγετό τις πρωινές και βραδινές ώρες και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο.


Αναλυτικά προβλέπει για:


Αύριο Παρασκευή (04/01)


ευγονικη σουηδια

Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται, θα ενταθούν μετά το μεσημέρι στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά (συμπεριλαμβανόμενης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και από αργά το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.


Το Σαββάτο (05/01)


Οι πυκνές χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην κεντρική καθώς και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενίσουν.


Παγετός κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα σημειωθεί και τις δυο ήμερες. Στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ολικός.


Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο αύριο παρασκευή (04-01-2019), θα πνέουν βαθμιαία θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και από τη νύχτα τοπικά 9 μποφόρ, που αναμένεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου (05-01-2019).


Χωρίς ρεύμα αρκετά χωριά στην Εύβοια


Η κακοκαιρία «χτυπά» την Εύβοια όπου πολλά χωριά βρίσκονται στο σκοτάδι.


Όπως αναφέρει το tvstar.gr, χωρίς ρεύμα είναι η Ιστιαία και τα γύρω χωριά σε αυτήν την περιοχή της Εύβοιας, ενώ σημειώνονται και πολλές πτώσεις δέντρων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Στους Παπάδες στη Βόρεια Εύβοια δέντρο έπεσε σε δρόμο και έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα, ενώ η χιονόπτωση είναι πυκνή και βορειοκεντρικά του νομού. Όσο περνά μάλιστα η ώρα το χιόνι πυκνώνει και καθιστά αδύνατη την μετακίνηση των οχημάτων σε συνδυασμό με τις πολικές θερμοκρασίες.


Οχήματα γλίστρησαν στα χιόνια και βγήκαν εκτός δρόμου και στα Φάρσαλα. Δύσκολη είναι η κατάσταση με τις μετακινήσεις στην επαρχία Φαρσάλων, λόγω της χιονόπτωσης από το πρωί της Πέμπτης.


Αποτέλεσμα των καιρικών συνθηκών είναι να έχουμε εκτροπές στο κεντρικό οδικό δίκτυο που συνδέει τη Λάρισα με τα Φάρσαλα, έξω από την πόλη.


Τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα εξετράπησαν της πορείας τους λόγω της ολισθηρότητας, ενώ όπως σημείωνε στο onlarissa.gr αξιωματούχος της περιφέρειας Θεσσαλίας, η ένταση της χιονόπτωσης είναι τέτοια, που το οδόστρωμα γεμίζει με χιόνι ελάχιστα λεπτά αφότου περάσουν τα μηχανήματα που επιχειρούν εκεί.







2 Photos:
Εκτροπή αυτοκινήτων Φάρσαλα


ευγονικη σουηδια
κεντρο ψυχικης υγειας στο βυρωνα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

No comments:

Post a Comment