Saturday, February 23, 2019

μοναχοσ μακαριοσ μαρουδα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
ανδρικη μοδα μπουφαν

Το ΔΝΤ καλεί την Ελλάδα να διατηρήσει όλες τις μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε τα τελευταία χρόνια και οι οποίες ενίσχυσαν την διεθνή ανταγωνιστικότητα της χώρας και να προχωρήσει σε περαιτέρω παρεμβάσεις στα εργασιακά και στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.


μοναχοσ μακαριοσ μαρουδα


Στη βάση αυτή οι συστάσεις των στελεχών του Ταμείου εστιάζονται «στη διατήρηση των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων στις συλλογικές διαπραγματεύσεις» και στη δρομολόγηση νομοθετικών αλλαγών «για την ευθυγράμμιση του πλαισίου για τις ομαδικές απολύσεις με τις βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ».



Παράλληλα, το ΔΝΤ διατυπώνει εκ νέου τις γνωστές θέσεις του για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων και την διευκόλυνση των επενδύσεων. Συγκεκριμένα, συστήνει την επιτάχυνση του ανοίγματος επαγγελμάτων όπως π. χ. οι μηχανικοί, οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι, αλλά και την εφαρμογή της λεγόμενης εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, κυρίως ως προ το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές και το άνοιγμα των αγορών οικοδομικών υλικών.


Παράλληλα, το ΔΝΤ εστιάζει στην πλήρη εφαρμογή της μεταρρύθμισης που εγκρίθηκε πρόσφατα για την αδειοδότηση επενδύσεων, αλλά και στην οριστικοποίηση της νομοθεσίας για τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες και την αλλαγή του πλαισίου που ισχύει σήμερα για τις περιβαλλοντικές οχλήσεις.


Οι προοπτικές της ευρωζώνης


Για την ευρωζώνη το ΔΝΤ έρχεται να υιοθετήσει πιο μετριοπαθείς θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Κατά το Ταμείο, αν και η ανάπτυξη στη ζώνη του ευρώ εξακολουθεί να είναι έντονη, ωστόσο επιβραδύνεται. Η ανάπτυξη αναμένεται να διαμορφωθεί το 2018 στο 2,2% και το 2019 στο 1,9% και να υποχωρήσει κοντά στο 1,5% τα επόμενα έτη.




μοναχοσ μακαριοσ μαρουδα
συνταγη για σουτζουκι αρμενικο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

No comments:

Post a Comment