Friday, February 22, 2019

ηλεκτρονικο παραβολο ακυρωση

θηκες lenovo note 8
παο παοκ μπασκετ κυπελλο
ηλεκτρονικο παραβολο ακυρωση

Ήδη η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες καταθέτοντας τον προϋπολογισμό 2019 πως μέρος του υπερπλεονάσματος των 885 εκατ. ευρώ θα δοθεί στα οικονομικά ασθενέστερα νοικοκυριά μέχρι τα τέλη του έτους ως κοινωνικό μέρισμα.


Το τελικό ποσό θα κλειδώσει τις επόμενες ημέρες καθώς είναι ακόμη υπό συζήτηση μεταξύ κυβέρνησης και Κομισιόν. Η κυβέρνηση φέρεται να επιθυμεί να χορηγήσει περίπου 720 εκατ. ευρώ, όπως και πέρυσι. Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο, αρκεί να μην τεθεί θέμα διαχείρισης δαπανών από την ΕΕ. Εάν δεν αλλάξει τίποτα, τότε το μέσο μέρισμα θα ανέλθει σε 570 ευρώ και το ανώτατο μέρισμα στα 1.400 ευρώ.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr πρέπει να γνωρίζουν πως η αίτηση υποβάλλεται σε έξι βήματα. Αυτά είναι τα εξής:


Βήμα 1


ηλεκτρονικο παραβολο ακυρωση

Με την είσοδό στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να εισάγετε ένα e-mail και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων. Επίσης, θα πρέπει να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή των στοιχείων που αφορούν εσάς, την/τον σύζυγό σας ή/και τα προστατευόμενα τέκνα σας.


Αν το σύστημα δεν πιστοποιεί τον συνδυασμό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ που έχετε εισάγει, θα εμφανιστεί αντίστοιχο μήνυμα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πάτε σε ένα ΚΕΠ και να ζητήσετε να ενημερώσετε την εγγραφή του ΑΜΚΑ σας ως προς το πεδίο του ΑΦΜ. Για το σκοπό αυτό θα χρειαστείτε ένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας (ΑΔΤ, Διαβατήριο, κ. τ.λ.) και ένα έγγραφο που να αναγράφει το ΑΦΜ μαζί με τα προσωπικά στοιχεία σας (π. χ. εκκαθαριστικό εφορίας). Μόλις γίνει η διόρθωση μπορείτε να ξεκινήσετε εκ νέου τη διαδικασία (Βήμα 1) προκειμένου να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος.


Βήμα 2



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

No comments:

Post a Comment