Monday, February 25, 2019

σχεδια με φρουτα για παιδια

σχεδια με φρουτα για παιδια

Ενδεικτικά είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα που καταγράφει το ρεπορτάζ:


ηλεια νεα


«Συμπεριφέρονται σαν τον τύπο που θέλει να χωρίσει τη γυναίκα του και επειδή δεν μπορεί να της το πει ακόμα, δεν του αρέσει τίποτα και ανακαλύπτει συνεχώς ζητήματα για καβγάδες», παρατηρούσε κυβερνητικός παράγοντας.



«Καλά, πιο παπάτζας πεθαίνεις!». Η ατάκα εκφωνήθηκε αρκετά δυνατά για να την ακούσουν πολλοί θαμώνες γνωστού καφέ - δημοσιογραφικού στεκιού του Παγκρατίου. Το πολιτικό ενδιαφέρον, βέβαια, έγκειται στην ταυτότητα του προσώπου που τη διατύπωσε. Πρόκειται για τεχνοκράτη με ρόλο κλειδί στη διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης. Ο χαρακτηρισμός «παπάτζες» αναφερόταν στα τεχνικά κλιμάκια του ΔΝΤ!


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

Τα δύο περιστατικά, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες απηχούν τον τρόπο που αντιμετωπίζει συνολικά η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, το ΔΝΤ.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Οι κυβερνητικοί προσάπτουν στα κλιμάκια του ΔΝΤ:



  • Αδιαλλαξία σε βαθμό πρόκλησης.

  • Παντελή έλλειψη επιστημονικής τεκμηρίωσης στους υπολογισμούς τους (εξ' ου και το «παπάτζες»).



Ειδικά η έλλειψη επιστημονικής τεκμηρίωσης πυροδοτεί... «τσουνάμι» αγανάκτησης στο μέγαρο της οδού Νίκης.


Οι μανδαρίνοι του ΔΝΤ, όπως τους αποκαλούν στελέχη της κυβέρνησης, ζητάνε συνεχώς περικοπές σε συντάξεις κι επιδόματα, θυμίζοντας τους γιατρούς στον "Κατά φαντασίαν ασθενή" του Μολιέρου που φώναζαν συνεχώς «Αφαίμαξη! Αφαίμαξη!».


Και οι έλληνες τεχνοκράτες κατηγορούν τους αντίστοιχους του ΔΝΤ ότι δεν μπορούν να τεκμηριώσουν με επιστημονικό τρόπο το γιατί απορρίπτουν τις ελληνικές προτάσεις, οι οποίες προκρίνουν την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού του 2018 χωρίς οριζόντιες περικοπές, αλλά με βάση τις στοχευμένες οικονομίες και την υπεραπόδοση των εσόδων. Το ΔΝΤ ούτε καν λαμβάνει υπ’ όψη του τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην απόδοση του ΦΠΑ στα τουριστικά νησιά και τους φορολογικούς ελέγχους που δημιουργούν καινούργια δεδομένα για τα οικονομικά του κράτους.


Πώς εξηγείται όμως η στάση του ΔΝΤ;




σχεδια με φρουτα για παιδια
κι αν το τηλεφωνο χτυπαει λειπω εγω στιχοι

No comments:

Post a Comment