Wednesday, February 27, 2019

θυμισες καφε

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html
οπως παλια μετεωρα

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρώτες απογευματινές ώρες σε όλη τη χώρα έχουν προσαχθεί περισσότεροι από 950 άνθρωποι, ενώ 724 είχαν τεθεί υπό προσωρινή κράτηση.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

Στο Παρίσι, που μετρά τις περισσότερες προσαγωγές και προσωρινές κρατήσεις, καταγράφονται 651 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 536 οδήγησαν σε προσωρινή κράτηση, στις 16:15 τοπική ώρα, σύμφωνα με τη διεύθυνση της αστυνομίας.


διατροφης και διαιτολογιας σητεια μορια

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, ο διαδηλωτές σε όλη τη χώρα είναι περισσότεροι από 31.000, εκ των οποίων οι 8.000 στο Παρίσι.


θυμισες καφε

Η ένταση αυξήθηκε από το πρωί κοντά στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, όπου οι δυνάμεις της τάξης εκτόξευσαν τα πρώτα δακρυγόνα εναντίον των «κίτρινων γιλέκων» που ήρθαν να διαδηλώσουν κατά χιλιάδες με συνθήματα όπως «Μακρόν παραιτήσου», μεταδίδουν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Ορισμένοι διαδηλωτές απάντησαν εκτοξεύοντας εκρηκτικούς μηχανισμούς και κροτίδες.


Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να πυρπολήσουν και την πρόσοψη του Drugstore Publicis στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.




θυμισες καφε

No comments:

Post a Comment