Thursday, February 21, 2019

τοκετος πονοι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html
ποση ωρα θελουν τα μπιφτεκια στο φουρνο

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης «Πορεία των Μητέρων», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες υπό καταρρακτώδη βροχή στο κέντρο της Μόσχας και στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα, κυρίως γυναίκες, μεταξύ των οποίων γνωστές τηλεπαρουσιάστριες και συγγραφείς, που κρατούσαν λούτρινα παιχνίδια, ακούστηκε το σύνθημα «Η θέση των παιδιών δεν είναι στη φυλακή».


Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.


λαϊκή αγορά βριλήσσια

τοκετος πονοι

Οι δύο νεαρές Ρωσίδες και ακόμη οκτώ άτομα συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη με την κατηγορία ότι ίδρυσαν την εξτρεμιστική οργάνωση «Νέο μεγαλείο». Σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές, τα μέλη της οργάνωσης προτίθονταν να συμμετάσχουν «σε λαϊκές εξεγέρσεις, επαναστατικές ενέργειες και να συγκρουσθούν με εκπροσώπους του ισχύοντος καθεστώτος στην Ρωσία» .


Επίσης σύμφωνα με την ανάκριση ήθελαν να καταλάβουν την εξουσία στη Ρωσία, αφότου θα έκαναν πραξικόπημα. Οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν, ότι την ιδέα να συγκροτήσουν «οργάνωση» γι’ αυτό τον σκοπό την προωθούσαν συνεργάτες της αστυνομίας και πράκτορες της FSB που συμμετείχαν στην ομάδα τους.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

τοκετος πονοι

Οι Παβλίκοβα και Ντουμπόβικ έχουν συλληφθεί από τον Μάρτιο του 2018. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, αμέσως μετά τη σύλληψη τους επιδεινώθηκε σοβαρά η κατάσταση της υγείας τους. Υπέρ του να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό και όχι να παραμείνουν στη φυλακή, τάχθηκε και η αρμόδια Ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρά τη ρωσική προεδρία Τατιάνα Μοσκάλκοβα.


No comments:

Post a Comment