Thursday, February 28, 2019

public ακουστικα sony

«Η Τουρκία αναμένει από τα κράτη μέλη να τηρούν τους διεθνείς κανόνες» υπογράμμισε η ανακοίνωση του υπουργείου και προσθέτει πως θα στηρίξουν τις εξαγωγές χάλυβα και αλουμινίου σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

public ακουστικα sony

public ακουστικα sony

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους τόνους, το υπουργείο σημειώνει πως οι ΗΠΑ παραμένουν ένας σημαντικός εμπορικός εταίρος.


κινεζικη γλωσσα πειραιας

Με τη σειρά του ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως: «Οι δασμοί με βάση το Άρθρο 232 επιβάλλονται σε εισαγωγές από συγκεκριμένες χώρες, οι εξαγωγές των οποίων απειλούν να βλάψουν την εθνική ασφάλεια όπως καθορίζεται στο Άρθρο 232, ανεξάρτητα από διαπραγματεύσεις στο εμπόριο ή σε οποιοδήποτε άλλο θέμα».


«Μόλις εξουσιοδότησα τον διπλασιασμό των δασμών για χάλυβα και αλουμίνιο όσον αφορά την Τουρκία, καθώς το νόμισμά τους, τη τουρκική λίρα, κατρακυλά γρήγορα έναντι του πολύ ισχυρού δολαρίου μας», ανέφερε νωρίτερα σε μήνυμά του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως οι σχέσεις Ουάσιγκτον - Άγκυρας «δεν είναι καλές αυτή την στιγμή».


λεινς βιταμινες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, οι φόροι εισαγωγής για το αλουμίνιο διαμορφώνονται πλέον στο 20% και για το ατσάλι στο 50%.



I have just authorized a doubling of Tariffs on Steel and Aluminum with respect to Turkey as their currency, the Turkish Lira, slides rapidly downward against our very strong Dollar! Aluminum will now be 20% and Steel 50%. Our relations with Turkey are not good at this time!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 10 Αυγούστου 2018


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

No comments:

Post a Comment