Wednesday, February 13, 2019

zoll osnabr࣫3tellenangebote

διαστασεις α2 σε cm

Η εκκίνηση για τη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων δόθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στις 10:00 το πρωί. Σημείο εκκίνησης ήταν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος.


zoll osnabr࣫3tellenangebote

Στις 11:45 στην εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους, του 1ου Athens International Criterium, από το ίδιο σημείο.


Ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Αθήνας για το ποδήλατο. Κάθε χρόνο σημειώνεται μαζική συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους.


λελα σαγκα

zoll osnabr࣫3tellenangebote

4125121


Eurokinissi


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν όσοι δεν θα συμμετάσχουν, παρατίθενται παρακάτω οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έτσι όπως τις ανακοίνωσε η ΕΛ. ΑΣ:


-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Πλ. Ομονοίας.


-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Πλ. Συντάγματος.


-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


-Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


4125114


-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

No comments:

Post a Comment