Wednesday, February 6, 2019

public χαρτες

Παράλληλα, η βουλγαρική Προεδρία της ΕΕ που ξεκινά το 2018 μπορεί να φέρει την «βαλκανική ατζέντα» στο επίκεντρο, ειδικά σε μια συγκυρία όπου το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη.


Η ελληνική πλευρά στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Σερβίας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τις κοινές δηλώσεις των ηγετών της Τετραμερούς, είναι αναγκαίο να αποκατασταθεί η αδικία που έχει υποστεί με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, μέσω της ένταξής της στην ΕΕ.


γωνια του παιδιου ομιλος εθελοντων

Ο πρωθυπουργός τόνισε εμφατικά την ανάγκη συνεργασίας των βαλκανικών χωρών λέγοντας ότι «σε αντίθεση με το 1884 σήμερα δεν περιμένουμε κάποιο υπουργό Μεγάλης Δύναμης να μας καθοδηγήσει ή να λύσει τα προβλήματά μας».


Ο κ. Τσίπρας εύλογα αναφέρθηκε εκ νέου στη Συνθήκη της Λωζάννης, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν, απορρίπτοντας οποιαδήποτε συζήτηση για αναθεώρησή της, λαμβάνοντας παράλληλα την πλήρη στήριξη του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Μπόικο Μπορίσοφ ο οποίος αναρωτήθηκε, «τι θα πρέπει να γίνει; Να συζητήσουμε ξανά την Ιστορία; Να επιστρέψουμε στο παρελθόν; Τότε θα πρέπει να εξαφανιστούμε. Δεν θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός κάλεσε την πΓΔΜ να προσέλθει στο διάλογο προκειμένου το 2018 να αποτελέσει έτος - ορόσημο επίλυσης του ονοματολογικού ζητήματος.





public χαρτες
public χαρτες
πρασοπιτα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

No comments:

Post a Comment