Thursday, February 14, 2019

home burger paris

πωσ να ψηλωσω φυσικα
home burger paris
Φωτιά ΤΩΡΑ - Αλεξανδρούπολη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε πευκοδάσος στην περιοχή της Λευκίμης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 6 το απόγευμα σε πευκοδάσος, βορειοανατολικά της Λευκίμης και βορειοδυτικά του Προβατώνα του δήμου Σουφλίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η φωτιά εκδηλώθηκε από κεραυνό στη διάρκεια ξηρής καταιγίδας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, απ' όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίες κλιμακώνονται συνεχώς.


σωσιας κρατησεις



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο μεταξύ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της περιφερειακής ενότητας Έβρου, με μηχανήματα προωθητές γαιών και μπουλντόζες, ώστε να επιτευχθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, δεδομένου ότι η φωτιά μαίνεται σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Σημειώνεται ότι το πυροσβεστικό ελικόπτερο, που από τις 15 Ιουλίου έχει ως βάση το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23/7) μετέβη στην Αττική για να συνδράμει στην κατάσβεση των εκεί εν εξελίξει πύρινων μετώπων.


Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λευκίμη του Δήμου Σουφλίου. ΄Αμεσα κινητοποιήθηκαν 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 23 Ιουλίου 2018


home burger paris
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

No comments:

Post a Comment