Sunday, February 17, 2019

κανακης εργοστασιο

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

Τα δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 ετών σχεδίαζαν να στήσουν ενέδρα σε μικρότερους μαθητές. Θα κρύβονταν σε ένα μπάνιο στο σχολείο τους, και θα περίμεναν να μπουν μέσα τα θύματά τους.


«Θα τους έκοβαν το λαιμό, θα διαμέλιζαν τις σορούς και θα έπιναν το αίμα τους», ανέφεραν οι Αρχές. Στη συνέχεια, θα αυτοκτονούσαν.


κανακης εργοστασιο

Τα δύο κορίτσια οπλίστηκαν με μαχαίρια την Τρίτη στο Γυμνάσιο του Μπάρτοου προτού συλληφθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου της αστυνομίας. Κανένας συμμαθητής τους δεν τραυματίστηκε.


«Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουμε τουλάχιστον έναν μαθητή αλλά ελπίζαμε να σκοτώσουμε από 15 έως 25 μαθητές» δήλωσε μάλιστα στην κατάθεσή της μια εκ των μαθητριών! Στόχος όλων αυτών των δολοφονιών ήταν να καταστούν «οι χειρότερες αμαρτωλές, ώστε μετά την αυτοκτονία τους να κατέληγαν στην κόλαση μαζί με τον Σατανά».


emporiko hotel δράμα τηλεφωνο

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα κορίτσια επινόησαν το φρικιαστικό σχέδιο τους ενώ παρακολουθούσαν ταινίες τρόμου το Σαββατοκύριακο.


Όλα αποκαλύφθηκαν όταν προσωπικό του λυκείου έψαξε να τις βρει, καθώς δεν εμφανίστηκαν για μάθημα την Τρίτη.


Τα κορίτσια αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για συνωμοσία για διάπραξη δολοφονίας πρώτου βαθμού και κατοχή όπλου σε σχολείο.



Two girls at a middle school in central Florida were waiting in a bathroom, planning to overpower 15 smaller students, kill them with knives and drink their blood, authorities say https://t.co/XAkoHqbrU6 pic.twitter.com/MDFYR0vRqP

— CNN (@CNN) October 25, 2018


κανακης εργοστασιο
αξιοθέατα ηπα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

No comments:

Post a Comment