Tuesday, February 19, 2019

βιολογικο μελι πιστοποιηση

Πρόκειται για μια ξεχωριστή διοργάνωση, οικοδεσπότης της οποίας ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο διεθνής αθλητής που μεγάλωσε στη Σύρο και είναι ουσιαστικά ο εμπνευστής της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας. Το ιδιαίτερο για τα αθλητικά χρονικά της χώρας μας event είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί, από τις 4 έως και τις 9 Ιουλίου, και είδαν από κοντά τους «LG Αθλητές του Αύριο».


τρομακτικες και ανατριχιαστικες ιστοριες

βιολογικο μελι πιστοποιηση

Αρκεί να λάβει κάποιος υπόψη του τον αριθμό των συμμετοχών και φυσικά, τη δυναμική των αθλητών που έλαβαν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, προκειμένου να αντιληφθεί τη σημασία του τουρνουά για τα δεδομένα της χώρας.


lg2
Nikola
Kalinic, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Αθηναίου, Αλέξης Κυρίτσης, Ανδρέας Χριστοδούλου


εργαλεια υδραυλικων τιμες

Πιο αναλυτικά, στη διοργάνωση έδωσαν το «παρών» σημαντικές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Thomas Heurtel, ο Tornike Shengelia, ο Nicola Kalinic και η Κατερίνα Χαλικία, ενώ στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 96 ομάδες (μαζί με αυτές των χορηγών και των VIP έφτασαν τις 105) και απαρτίζονταν από αθλητές ηλικίας 10 έως 50 ετών!


βιολογικο μελι πιστοποιηση

Χρυσός Χορηγός Ονομασίας του μεγαλύτερου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Ελλάδα ήταν, φυσικά, η LG Electronics (LG), ένας παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και καινοτομίας, που στηρίζει πρωτοβουλίες με αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα και η οποία βρέθηκε στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού. Αξίζει απλώς να αναφερθεί πως στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν το τουρνουά υπήρχαν LG Video Walls στα οποία προβάλλονταν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων και οι μοναδικές ομορφιές του νησιού.


lg3
T
ζώρτζια Σταυροπούλου, Nikola Kalinic, Κατερίνα Χαλικιά, Γιάννης Μπουρούσης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Πετρ Ματεγιόφσκι



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

No comments:

Post a Comment