Tuesday, February 19, 2019

εστιατοριο λαμπες φοινικουντα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

Ο Τραμπ και ο Πούτιν εξήραν τους στρατιωτικούς δεσμούς ΗΠΑ-Ρωσίας και μίλησαν αόριστα για τη Συρία ενώπιον των δημοσιογράφων τη Δευτέρα μετά τις συνομιλίες τους στο Ελσίνκι, στη Φινλανδία, σημειώνοντας την κοινή ανησυχία τους για την ασφάλεια του γειτονικού προς τη Συρία, Ισραήλ.


νεο ετος gif

the theory of everything πλοκη

Ο αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη φέρεται μάλιστα να είπε πως η συνάντηση κορυφής «θα επιδράσει θετικά στις προσπάθειες για την επίλυση της συριακής σύγκρουσης».


Ωστόσο ο στρατηγός του Στρατού των ΗΠΑ, Τζόζεφ Βότελ, ο οποίος ως επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης εποπτεύει τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, είπε πως δεν έχουν υπάρξει «μέχρι σήμερα οποιεσδήποτε νέες οδηγίες ως αποτέλεσμα των συζητήσεων στο Ελσίνκι».


εστιατοριο λαμπες φοινικουντα

«Για εμάς αυτή την τώρα, όλα συνεχίζονται όπως πριν. Δεν έχουμε λάβει άλλη κατεύθυνση από αυτήν υπό την οποία επιχειρούμε», δήλωσε ο Βότελ σε συνέντευξη Τύπου του Πενταγώνου, μιλώντας μέσω βιντεοσύνδεσης από το γραφείο του στην Τάμπα της Φλόριντα.


Η συνάντηση κορυφής στο Ελσίνκι προκάλεσε καταιγίδα επικρίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό καθώς ο Τραμπ αρνήθηκε να κατηγορήσει τη Ρωσία για ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, κατηγορία την οποία αρνείται ο Πούτιν.




εστιατοριο λαμπες φοινικουντα

No comments:

Post a Comment