Thursday, February 28, 2019

guess ρολογια γυναικεια 2016

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html
αγ βαλεντινος
guess ρολογια γυναικεια 2016

Όπως εξήγησε, «ούτως ή άλλως σήμερα δεν επρόκειτο να γίνουν μαθήματα λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο, αλλά κρίναμε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου, πως θα πρέπει να αναβληθούν αυτές οι εκδηλώσεις, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα σε περίπτωση σεισμικής δόνησης».


Επίσης, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι θα ελεγχθούν όλα τα σχολικά κτίρια μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα δημόσια κτίρια και οι χώροι συνάθροισης του κοινού.


Ακόμη, σήμερα το πρωί κλιμάκιο μηχανικών ελέγχει το δικαστικό μέγαρο, ώστε να υπάρχει η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση του κτιρίου, πριν από την έναρξη συνεδρίασης των δικαστηρίων.


Παράλληλα, κλιμάκια μηχανικών θα ελέγξουν το δίκτυο των υποδομών, όπως και το λιμάνι του Κατακόλου, όπου σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, υπάρχει μία παλιά ρηγμάτωση.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html


guess ρολογια γυναικεια 2016
προστατευομενο διαμερισμα

κρυες παλαμες

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
γεωγραφια ε δημοτικου τεστ

Εάν περάσει η πρόταση αυτή, θα συμπαρασύρει και τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και όποιον άλλο πολιτικό αρχηγό βρεθεί στην ίδια θέση στο μέλλον. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι ο πολιτικός αρχηγός θα έχει δικαίωμα λόγου στις συζητήσεις πολιτικών αρχηγών, αστυνομικούς και μετακλητούς υπαλλήλους.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα στην Επιτροπή Κανονισμού που θα συνεδριάσει, όπως πάντοτε άλλωστε, στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και εάν εγκριθεί θα έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια.


Η σχετική πρόσκληση για τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας έχει αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαφάνεια. Επισήμως, στην ατζέντα βρίσκονται θέματα που αφορούν στους υπαλλήλους της Βουλής, ωστόσο, θεωρείται ωστόσο, κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι θα συζητηθεί το θέμα που ανέκυψε με τη συγκρότηση - διατήρηση των κοινοβουλευτικών ομάδων.


«Παγώνει» η παραίτηση Παπαχριστόπουλου


Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, δεν υπέβαλλε τελικά την παραίτησή του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στον Νίκο Βούτση και παραμένει μέχρι προς ώρας βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


Παρά τις διαβεβαιώσεις που έδινε ακόμη και στο παρά ένα της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Βουλής, ότι θα παρέδιδε την βουλευτική του έδρα, τελικά δεν το έπραξε και έδωσε νέα παράταση μέχρι την άλλη εβδομάδα.




κρυες παλαμες
κρυες παλαμες
δέσποινα βανδή για

καρρας λαθος ατομα στιχοι

καρρας λαθος ατομα στιχοι
καρρας λαθος ατομα στιχοι

Ο τίτλος του άρθρου είναι "με σταθερά βήματα για την ανάκαμψη και τη δημοκρατία", και δημοσιεύεται στην "Εφημερίδα των Συντακτών" του Σαββάτου 12 Νοέμβρη. Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι "η Ιστορία ποτέ δεν θυμάται την Αριστερά για τα εύκολα, μα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα», ενώ σε ό, τι αφορά τις σχέσεις πολιτών και Αριστεράς τονίζει ότι "η Αριστερά και ο ελληνικός λαός γνωρίζονται πολύ καλά. Είμαστε νέοι στην εξουσία, αλλά όχι στις σχέσεις με την κοινωνία. Η Αριστερά προέρχεται από τον λαό και όχι από τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες και τα funds. Γι' αυτό και αντέχει".


Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει πως "αν κάποιοι εντυπωσιάζονται από την αντοχή της κυβέρνησης, απλά δεν έχουν κατανοήσει αυτή τη στενή ιστορική σχέση που υπάρχει σε αυτόν τον τόπο, ανάμεσα στην κοινωνία και την Αριστερά. Γιατί ήταν συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουν τα πιο ευάλωτα στρώματα ως πελατειακό υποχείριο και να λογοδοτούν μονάχα στα συμφέροντα. Η δύναμη αυτής της κυβέρνησης είναι η εμπιστοσύνη του λαού και η σχέση τιμής που έχουμε μαζί του" και καταλήγει λέγοντας "με αυτή τη δύναμη, προχωράμε με σταθερά βήματα προς τους στόχους μας. Κλείνουμε τον επώδυνο κύκλο της επιτροπείας και ανοίγουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο".



ιωαννινα καστορια διοδια
εκδρομες διημερες
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

λαζανια με σπανακι και ανθοτυρο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
προδομενη γυναικα
Απόφαση - σταθμός του Ειρηνοδικείου Φλώρινας: Ολική διαγραφή οφειλών ύψους 124.000 ευρώ
photo: eurokinissi/αρχειο

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά εφαρμογής νόμου Κατσέλη.


λαζανια με σπανακι και ανθοτυρο

Ολική διαγραφή των χρεών οφειλέτη, συνολικού ύψους 124.000 ευρώ, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Φλώρινας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html

λαζανια με σπανακι και ανθοτυρο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι οφειλέτες είχαν ήδη μια αποτυχημένη υπαγωγής τους στο Ν. 3869/2010 το 2013, η οποία είχε απορριφθεί για τυπικούς λόγους, αλλά προσπάθησαν ξανά και αυτή τη φορά πέτυχαν.

Αρχικά πέτυχαν με προσωρινή διαταγή να οριστούν μηδενικές καταβολές μέχρι την οριστική εκδίκαση, κάτι που συνεχίστηκε και με την και διατηρήθηκαν με την υπ’ αρ. 44/2018 οριστική απόφαση.

Ο σύζυγος δούλευε ως οδηγός φορτηγού σε κατασκευαστική εταιρεία, που λόγω κρίσης περιόρισε πολύ τις δραστηριότητές της και τον απέλυσε.

Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να βρει άλλη δουλειά, λόγω ηλικίας (ήταν άνω των 50 ετών) και περιορισμένων δεξιοτήτων, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η σύζυγος δουλεύει με μερική απασχόληση και ο ίδιος όποτε βρει μεροκάματο, με αποτέλεσμα το εισόδημά τους να μην ξεπερνά τα 700-800 ευρώ το μήνα.

Σε αυτές τις συνθήκες το ζευγάρι έπρεπε να καλύψει τα έξοδα για τις σπουδές των τριών παιδιών τους. Το μόνο τους περιουσιακό στοιχείο ήταν μια ισόγεια κατοικία 120 τμ σε χωριό.

Έτσι, το δικαστήριο έκανε δεκτό ότι δεν διαφαίνεται προοπτική βελτίωσης της ήδη κακής οικονομικής κατάστασης που επικαλέστηκε το ζευγάρι, καθώς η αδυναμία εξεύρεσης εργασίας τους σε συνδυασμό με τον ισχυρό κλονισμό της υγείας του ενός εκ των δύο, δημιουργεί πλήρη αδυναμία εξυπηρέτησης των μηνιαίων δαπανών τους.

Το δικαστήριο μάλιστα διαπίστωσε ότι «τα παραπάνω εκτεθέντα πραγματικά περιστατικά, δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε σκέψη για προσδιορισμό μηνιαίων καταβολών για το υπόλοιπο του χρόνου που απομένει, μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου των μηνιαίων καταβολών του άρθρου 8 παρ. 2 Ν 3869/2010 (τριετία)» και «…η κύρια κατοικία του (οφειλέτη) θα πρέπει να εξαιρεθεί χωρίς ταυτόχρονα να υποχρεωθεί να ικανοποιήσει τους καθ’ ων με την καταβολή χρηματικού ποσού κατ’ άρθρο 9 παρ. 2 Ν. 3869/2010».

Επιτεύχθηκε με αυτόν τον τρόπο πλήρης απαλλαγή του αιτούμενου και της συζύγου του από τα χρέη, αφού το δικαστήριο όρισε τελικά μηδενικές καταβολές τόσο για το χρονικό διάστημα των τριών ετών που ακολουθεί μετά τη δημοσίευση της απόφασης (αρ. 8 παρ. 2 Ν. 3869/2010) όσο και για το χρόνο μέσα στον οποίο θα γινόταν η αποπληρωμή των δανείων που αφορούν την κύρια κατοικία (αρ. 9 παρ. 2 Ν. 3869/2010).

Πηγή: patrastimes.gr/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



ας περιμενουν οι γυναικες κριτικη

οικονομικο επιμελητηριο πατρα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας η ανακοίνωση των βάσεων 2018 θα γίνει την Τρίτη 28 Αυγούστου και οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας results. it. minedu. gov.gr ενώ θα αναρτηθούν και στα Λύκεια της χώρας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html


οικονομικο επιμελητηριο πατρα

Οι τελευταίες εκτιμήσεις - Πού θα κυμανθούν Ιατρικές, Πολυτεχνικές, Παιδαγωγικά


Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Κυριακής, οι περιζήτητες Ιατρικές Σχολές της χώρας πέφτουν έως 200 μόρια στην Ιατρική Σχολής Αλεξανδρούπολης και από 50 έως 100 στις υπόλοιπες σχολές της χώρας. Πέφτουν όμως πολύ και οι Πολυτεχνικές Σχολές και μπορεί να φτάσουν έως και τα 500 μόρια κάτω σε σχέση με τα βαθμολογικά «εισιτήρια» που απαίτησαν πέρυσι, ειδικά στην επαρχία.


Στην αντίθετη πλευρά, τα Παιδαγωγικά Τμήματα όλης της χώρας που μοιράστηκαν φέτος σε όλα τα επιστημονικά πεδία, αναμένεται να εκτοξευτούν έως και 2.500 μόρια σε σχέση με πέρυσι.


Κατά τα άλλα και όπως έχει ήδη επισημανθεί:



οικονομικο επιμελητηριο πατρα
ποσοι αγγλοι ζουν στην ελλαδα
τ κ τριανδριας

πένα στην πειραιώς

αγαπα με και πουλα με στιχοι
πένα στην πειραιώς

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στην χώρα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ούγγρο ομόλογό του, Βίκτορ Ορμπάν.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα στην Ουγγαρία:


10:30 Ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην Σύνοδο, η οποία θα έχει κεντρικό θέμα: «Sustainable Development, health and well-being for all at all ages»


12:00 Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, στο Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας.


14:00 Συνάντηση με εκπροσώπους ελληνικής ομογένειας στην Ουγγαρία, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουδαπέστη.



πένα στην πειραιώς
τει κρητης νεα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

χυμος απο φρουτα

εφπολισ 1
χυμος απο φρουτα
ΑΣΕΠ 7Κ/2018: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για τις 158 μόνιμες θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Εκδόθηκε στο ΦΕΚ η 7Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 158 θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στον ΔΕΔΔΗΕ Α. Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).


Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), το διάστημα από τις 2 έως και τις 17 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή έως τις 20 Ιουλίου στη διεύθυνση:


να την προσεχεις φλωρε

Α. Σ.Ε. Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018

Τ. Θ. 14308

Αθήνα Τ. Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία εκπαίδευσης Π. Ε. ή Τ. Ε. ή Δ. Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη



χυμος απο φρουτα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

γιωργος κωνσταντινου βυζαντινη

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
γιωργος κωνσταντινου βυζαντινη

«Ενα θύμα βρέθηκε κάτω από τα ερείπια, ανεβάζοντας στους τέσσερις τους νεκρούς», ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Παρισιού.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

Περίπου πενήντα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, εννέα από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης. Πολλοί από τους τραυματίες είναι τουρίστες , καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά νοσοκομεία.


σεξισμός έκθεση

Το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι αγνοείτο μία γυναίκα, κάτοικος διαμερίσματος που βρισκόταν επάνω από το σημείο της έκρηξης. Το σώμα που βρέθηκε σήμερα θαμμένο στα ερείπια δεν έχει αναγνωρισθεί, αλλά είναι πιθανόν να ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα.


Ο χθεσινός απολογισμός έκανε λόγο για δύο πυροσβέστες και μία ισπανίδα τουρίστρια νεκρούς.



γιωργος κωνσταντινου βυζαντινη
αστεια μουστακια

public ακουστικα sony

«Η Τουρκία αναμένει από τα κράτη μέλη να τηρούν τους διεθνείς κανόνες» υπογράμμισε η ανακοίνωση του υπουργείου και προσθέτει πως θα στηρίξουν τις εξαγωγές χάλυβα και αλουμινίου σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

public ακουστικα sony

public ακουστικα sony

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους τόνους, το υπουργείο σημειώνει πως οι ΗΠΑ παραμένουν ένας σημαντικός εμπορικός εταίρος.


κινεζικη γλωσσα πειραιας

Με τη σειρά του ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως: «Οι δασμοί με βάση το Άρθρο 232 επιβάλλονται σε εισαγωγές από συγκεκριμένες χώρες, οι εξαγωγές των οποίων απειλούν να βλάψουν την εθνική ασφάλεια όπως καθορίζεται στο Άρθρο 232, ανεξάρτητα από διαπραγματεύσεις στο εμπόριο ή σε οποιοδήποτε άλλο θέμα».


«Μόλις εξουσιοδότησα τον διπλασιασμό των δασμών για χάλυβα και αλουμίνιο όσον αφορά την Τουρκία, καθώς το νόμισμά τους, τη τουρκική λίρα, κατρακυλά γρήγορα έναντι του πολύ ισχυρού δολαρίου μας», ανέφερε νωρίτερα σε μήνυμά του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως οι σχέσεις Ουάσιγκτον - Άγκυρας «δεν είναι καλές αυτή την στιγμή».


λεινς βιταμινες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, οι φόροι εισαγωγής για το αλουμίνιο διαμορφώνονται πλέον στο 20% και για το ατσάλι στο 50%.



I have just authorized a doubling of Tariffs on Steel and Aluminum with respect to Turkey as their currency, the Turkish Lira, slides rapidly downward against our very strong Dollar! Aluminum will now be 20% and Steel 50%. Our relations with Turkey are not good at this time!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 10 Αυγούστου 2018


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο

μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο

«Δεν πιστεύω ότι κανένας Έλληνας νοσταλγεί πια τις πλαστές ευημερίες της μεταπολίτευσης. Βεβαίως διεκδικεί να βελτιώσει τη ζωή του και να ευημερήσει και καλά κάνει», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υπογραμμίζει: «Το 2019 θα είναι η πρώτη χρονιά μιας αισθητής καλυτέρευσης».


Ως ο υπουργός που πήρε πάνω του τη «μάχη» με την καθημερινότητα, ο κ. Φλαμπουράρης δηλώνει «πολύ ικανοποιημένος» γιατί «η 'καθημερινότητα' κερδίζει το στοίχημα της στήριξης του πολίτη απέναντι στον γραφειοκρατικό κυκεώνα του Δημοσίου κερδίζοντας καθημερινά και την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πολιτών».


μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο

Επίσης, περιγράφει τα «πρέπει» της νέας αναπτυξιακής φάσης στην οποία εισέρχεται η χώρα ενώ ζητά «να τελειώνουμε με αυτήν την παραδοσιακή "ανταγωνιστικότητα" βορείων και νοτίων, που μόνο αρνητικά λειτουργεί και, βεβαίως, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη του αύριο».


Σε ερώτημα για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής, ο Αλ. Φλαμπουράρης περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να ανοίξει ο δρόμος για οτιδήποτε, όπως χαρακτηριστικά λέει.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

Για τα σκάνδαλα, ο έμπειρος πολιτικός λέει πως «η όποια τέτοια επιβεβαίωση θα με στενοχωρήσει πολύ. Αλλά, από την άλλη, δεν μπορώ να αντιστρατευτώ και τη λογική: αδίκημα χωρίς δράστη δεν υπάρχει».



σπιτικο φαρμακο για μελιγκρα
κολυμβηση με σανιδα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

αμυγδαλελαιο για ρυτιδες στα ματια

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html
οικονομικη και περιφερειακη αναπτυξη παντειου βαση 2014

Ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος σε συνέντευξη στην ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1, μίλησε για το πρόγραμμα των προσλήψεων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, επισημαίνοντας ότι σε πέντε ημέρες θα έχουν ανοίξουν οι προσκλήσεις για τις αιτήσεις 5.5000 θέσεων εργασίας που αφορούν κυρίους νέους επιστήμονες. Σκοπός του προγράμματος είπε, είναι η θεσμική αναβάθμιση κρίσιμων τομέων του Δημοσίου παράλληλα με την απασχόληση νέων επιστημόνων στο αντικείμενο τους και με ικανοποιητικές αμοιβές.


ηλεκτρικη απλωστρα skroutz

αμυγδαλελαιο για ρυτιδες στα ματια

αμυγδαλελαιο για ρυτιδες στα ματια



https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

ιστορικό μουσείο - κέι γουέστ φλόριντα

πωσ μπορω κιθαρα

Ο προϋπολογισμός του 2019, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος των συντάξεων, θα συζητηθεί κατά την πρώτη αποστολή των θεσμών μετά τη μνημονιακή εποχή, μια αποστολή η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 και 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.


ιστορικό μουσείο - κέι γουέστ φλόριντα

Η αποστολή αυτή λαμβάνει χώρα ένα μήνα πριν την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στην Επιτροπή στις 15 Οκτωβρίου, επίσης στην αποστολή θα συμμετέχουν όλοι οι θεσμοί, συμπεριλαμβανομένου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

Ο ίδιος αξιωματούχος τόνιζε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η Ελλάδα βρίσκεται εντός δημοσιονομικών στόχων και ότι μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των θεσμών (Επιτροπής και ΕΚΤ), το 2019 το πρωτογενές πλεόνασμα εκτιμάται στο 3,8% του ΑΕΠ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει ένα δημοσιονομικό περιθώριο της τάξεως των 600 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος αξιωματούχος υπογράμμιζε, επίσης, ότι οι υπουργοί του Εurogroup θα θέλουν να δουν «την πλήρη δημοσιονομική εικόνα» πριν λάβουν μια απόφαση, καθώς, όπως είπε, «οι τελευταίες συζητήσεις έγιναν το 2017, υπό τελείως διαφορετικές δημοσιονομικές συνθήκες».


Ο αξιωματούχος της Επιτροπής ανέφερε, εξάλλου, ότι αυτή η αποστολή δεν έχει σκοπό τη «διαπραγμάτευση», όπως γινόταν κατά τη διάρκεια των μνημονίων, αλλά τη «διαβούλευση» και τη «συζήτηση» για το σχεδιασμό της πολιτικής που θα ακολουθηθεί το επόμενο έτος. Σχολίασε, δε, ότι οι ελληνικές αρχές θα μπορούσαν να εξετάσουν αν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών θα συνεχιστούν στο Hilton ή αν θα επιστρέψουν στα Υπουργεία.


Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο σκοπός αυτής της επίσκεψης των θεσμών, στο οποίο υπάγεται πλέον η Ελλάδα, είναι τετραπλός.


Πρώτον, οι θεσμοί θέλουν να δουν τη μακροοικονομική και δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας. Δεν θα υπάρξει κάποια τελική αποτίμηση, προέβλεψε ο αξιωματούχος, σημειώνοντας ότι η Επιτροπή θα δώσει στη δημοσιότητα τις εκτιμήσεις της στις αρχές Νοεμβρίου.



ιστορικό μουσείο - κέι γουέστ φλόριντα
δισκογραφια μακης χριστοδουλοπουλος
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

κεφαλη χλοοκοπτικου με αλυσιδα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html
υπερβαση κινημα απατη
μεγεθη ρουχων αμερικη
κεφαλη χλοοκοπτικου με αλυσιδα
Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία LIVE: Δείτε πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία | Ειδήσεις: Κλίμα γενικού ξεσηκωμού διαμορφώνεται απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα σήμερα, Τετάρτη (06/06/2018), καθώς στις 19:30 ξεκινούν σε συνολικά 25 πόλεις της χώρας παράλληλα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Το Newsbomb.gr πρωτοστατώντας στα μεγάλα γεγονότα, θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.


Το μήνυμα που θέλει να στείλει προς την κυβέρνηση η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», είναι να μην προχωρήσει σε συμφωνία με τα Σκόπια, η οποία θα περιλαμβάνει ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» αλλά και την αναγνώριση «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


sillalithrio makedonia7

Οι διοργανωτές των τοπικών συλλαλητηρίων, που ξεπερνούν τελικά κατά πολύ τα αρχικά 13 που είχαν ανακοινωθεί, δηλώνουν πανέτοιμοι, ενόψει των μεγάλων συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30.

Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Πέλλα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Θήβα, αλλά και Κως, Λάρισα, Βόλος, Σιάτιστα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα είναι οι 25 πόλεις που προτάσσουν το ανάστημά τους, με τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν.

sillalithrio makedonia7

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Πατσίκα, μέλος της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», τα μηνύματα για συμμετοχή του κόσμου είναι ήδη πολύ θετικά, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι οι πλατείες θα κατακλυστούν από πολίτες. Σημείωσε ότι η παράλληλη διεξαγωγή συγκεντρώσεων είναι ένα εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο καθώς απαιτεί τη συνεργασία πολλών φορέων. Έκανε λόγο δε, για τον τρίτο ξεσηκωμό των Μακεδόνων αλλά και όλων των Ελλήνων, σημειώνοντας ότι ο λαός είναι έτοιμος και δεν χρειάζεται πολλά για να κατέβει στο δρόμο.

Δήμαρχοι και Μητροπολίτες καλούν το λαό να βγει στις πλατείες

Οι δήμαρχοι αρκετών μακεδονικών πόλεων στηρίζουν με πάθος τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ενώ παράλληλα, αρκετά δημοτικά συμβούλια έχουν λάβει αποφάσεις για τη στήριξη των συγκεντρώσεων.

Στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται και οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας.

Ναυλώνονται λεωφορεία για τη μετακίνηση του κόσμου

Δεκάδες λεωφορεία έχουν ήδη ναυλωθεί από πόλεις και χωριά της Μακεδονίας προκειμένου να μεταφέρουν τον κόσμο στα σημεία των συγκεντρώσεων. Το ακριβές σημείο που θα συγκεντρωθούν οι πολίτες σε κάθε πόλη θα ανακοινωθεί από την οικεία δημοτική αρχή.

Διαβάστε επίσης:

  • Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Τα δάκρυα του μακαριστού Χριστόδουλου: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική!»
  • Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - Μπαμπινιώτης: «Η γλώσσα των Σκοπιανών είναι βουλγαρικό ιδίωμα»

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία LIVE: Δείτε πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
01
Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία LIVE: Δείτε πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις















κεφαλη χλοοκοπτικου με αλυσιδα
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

pizza leo d oro

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
φωτεινη δανιηλ

Η κλοπή των εικόνων, έγινε αντιληπτή το απόγευμα, όταν ο επίτροπος είδε την πόρτα της εισόδου του ναού παραβιασμένη και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι έντεκα εικόνες, ήταν τοποθετημένες στο τέμπλο του ιερού ναού.


Το Αργυροχώρι είναι ένα χωριό με επτά μόνιμους κατοίκους και βρίσκεται πάνω στην συνοριακή γραμμή με την Αλβανία.


pizza leo d oro

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των κατοίκων, οι ιερόσυλοι πρέπει να «χτύπησαν» τον ναό τις τελευταίες δύο εβδομάδες.


Να σημειωθεί πως οι ιεροί ναοί στα ακριτικά χωριά του Πωγωνίου έχουν κατ' επανάληψη γίνει στόχος άγνωστvν ιερόσυλων οι οποίοι έχουν αρπάξει θρησκευτικά κειμήλια και παλιές εικόνες. Την προανάκριση για την υπόθεση, κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.


η γλωσσα προγραμματισμου logo


pizza leo d oro

δοκιμαστικο για πωλητρια

καθαρισμος προσωπου προσφορες θεσσαλονικη
δοκιμαστικο για πωλητρια
δοκιμαστικο για πωλητρια

Κατά το ΔΝΤ οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να προωθήσουν μεταρρυθμίσεις για την αύξηση του αναπτυξιακού δυναμικού της ευρωπαϊκής οικονομίας και το σχηματισμό αποθεμάτων ασφαλείας που θα μπορούσαν να στηρίξουν την ανάπτυξη σε περίπτωση αρνητικών κλυδωνισμών.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

θαλαμηγος μυκονος

Παρά την έντονη αναπτυξιακή πορεία, ο πληθωρισμός και η αύξηση των μισθών κινούνται υποτονικά στις περισσότερες προηγμένες οικονομίες της Ευρώπης. Αντίθετα, οι μισθοί αυξάνονται ραγδαία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, επηρεάζοντας ενδεχομένως την ανταγωνιστικότητά τους και διακινδυνεύοντας υψηλότερο πληθωρισμό.


Το γιατί οι μισθοί σε πολλές ευρωπαϊκές οικονομίες δεν αυξάνονται γρήγορα είναι ένα από τα θέματα που θα κληθεί να απαντήσει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν, παρουσιάζοντας στις 15 Μαΐου 2018 στις Βρυξέλλες την εξαμηνιαία έκθεση του ΔΝΤ για τις οικονομικές προοπτικές της Ευρώπη.


Η παρουσίαση της έκθεσης, που αναμένεται να εμπεριέχει πλήθιος αναφορών για την Ελλάδα, θα γίνει κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που θα διεξαχθεί από το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών Πολιτικής (CEPS) και στο οποίο εκτός από τον Τόμσεν θα μιλήσουν ο διευθυντής του CEPS Ντάνιελ Γκρός, ο Γιαν Σμέτς κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας του Βελγίου και ο Λίβιου Βόινα, αναπληρωτής Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ρουμανίας.



https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

θέατρο κολοσσαίον

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
συνταγες για σπιτικη κρεμα προσωπου
ο σκυλος μου γλυφει τον αερα

«Υπάρχει ένας συνεχιζόμενος διάλογος μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων ο οποίος είναι πολύ ενθαρρυντικός, και ο οποίος διεξάγεται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Είναι μια διμερής διαδικασία που σεβόμαστε και την οποία παρακολουθούμε με πολλή προσοχή και την οποία υποστηρίζουμε πολύ. Θέλω να αναφέρω ότι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο , πιστεύω, στα βήματα που έχουν κάνει και η Αθήνα και τα Σκόπια πρόσφατα και τα οποία είναι πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον» ανέφερε ο κ. Μογκερίνι, σημειώνοντας:


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html


Θέλω να τονίσω ένα σημείο, εδώ. Ξέρω πολύ καλά πως οι διαφορές, τα διμερή θέματα, είναι πάντα ευαίσθητα στη κοινή γνώμη και των δύο πλευρών. Και αυτό αποτελεί τη φύση των διαφορών αυτού του είδους παντού, σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι χρειάζεται σθεναρή πολιτική ηγεσία, πολύ κουράγιο, αλλά και σαφής αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο όραμα του τί είναι καλύτερο για τον ίδιο τον λαό σου. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό παράθυρο ευκαιρίας τώρα να συνδέσουμε αυτά τα ενθαρρυντικά βήματα με μια προοπτική που θα είναι σαφώς ωφέλιμη για όλη την περιοχή και επίσης για τις δύο χώρες που έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στην περιοχή.


Οπότε έχω εντυπωσιασθεί θετικά και είμαι έτοιμη να υποστηρίξω με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο την συνέχιση του διαλόγου για τον οποίο η Αθήνα και τα Σκόπια έχουν δεσμευτεί. Και ελπίζω ότι αυτό θα μπορέσει να οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα σύντομα.


θέατρο κολοσσαίον



θέατρο κολοσσαίον

γνωσιακη θεραπεια τεχνικες

καταχρηστικά αγγλικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μαρσέλο αποφάσισαν να παίξουν ένα πρωτότυπο "μονό" το βράδυ της Δευτέρας στο ΓΣΠ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ. Έβαλαν ένα τέρμα ανάμεσα τους και ο παίκτης, που ήταν στην πίσω πλευρά, έπρεπε να σκοράρει με "ανάποδο φάλτσο".


18746441
(Η μονομαχία του Μαρσέλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (αμφότεροι στο κέντρο) κρίθηκε με τη χρήση VAR - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / KATIA CHRISTODOULOU)


Ο πρώτος που κλήθηκε να τα καταφέρει ήταν ο Μαρσέλο. Στην πρώτη του προσπάθεια, ο Κριστιάνο αμφισβήτησε ότι ο Βραζιλιάνος σκόραρε και ο τελευταίος ζήτησε τη συνδρομή της τεχνολογίας VAR, κάνοντας και το σχετικό σήμα με το χέρι. Το γέλιο που έπεσε στην προπόνηση ήταν άνευ προηγουμένου. (Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο της Marca).



El juego para meter el gol imposible entre Cristiano y Marcelo... ¡tuvieron que recurrir al VAR! ▶️ https://t.co/OVsk38W84z pic.twitter.com/zRluzp2S61


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html
— MARCA (@marca) 21 Νοεμβρίου 2017


γνωσιακη θεραπεια τεχνικες
γνωσιακη θεραπεια τεχνικες
υπηρεσιες οτε αφυπνιση
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

ψυχιατρικο δαφνι

κληρονομικα εξ αδιαιρετου
ψυχιατρικο δαφνι

Πρόκειται για μία Ελληνίδα, ηλικίας 39 ετών. Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού την εντόπισε σε απόσταση περίπου επτά μέτρων από την ακτή.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

Στο σημείο μετέβησαν επίσης στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος, τα οποία απεγκλώβισαν και ανέσυραν την γυναίκα στην ακτή. Γιατρός που κλήθηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή και έφθασε στην περιοχή με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, διαπίστωσε το θάνατό της.


ψυχιατρικο δαφνι

Η σορός της γυναίκας, η οποία φορούσε μαγιό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ασκληπιείο Βούλας».




sole μποιλερ
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

Wednesday, February 27, 2019

βαψιμο νυχιων εγκυμοσυνη

βαψιμο νυχιων εγκυμοσυνη

Όπως μεταδίδει το Sputnik, μόλις τα μέσα ελέγχου του εναέριου χώρου της Ρωσίας εντόπισαν στα ραντάρ τους το στίγμα ενός αεροπλάνου, σήμανε συναγερμός. Ο «στόχος» πετούσε πάνω από διεθνή χωρικά ύδατα στη Μαύρη Θάλασσα, πλησιάζοντας με μεγάλη ταχύτητα τα ρωσικά σύνορα.


Άμεσα απογειώθηκε ρωσικό μαχητικό, Sukhoi Su-30, το οποίο αναχαίτισε το αμερικανικό αεροσκάφος.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

2017 11 23T130522Z 2139976715 RC1BDDC9EB00 RTRMADP 3 ARGENTINA SUBMARINE FLIGHT
Πηγή:REUTERS/Magali Cervantes/φωτογραφία αρχείου


«Προκειμένου να αναχαιτιστεί ο στόχος, επιστρατεύθηκε ένα μαχητικό Su-30 από την Νότια Στρατιωτική Περιοχή. Το ρωσικό μαχητικό πέταξε πάνω από τον στόχο, τον οποίο και αναγνώρισε ως αμερικανικό αεροσκάφος P-8A Poseidon», αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού στρατού.


ατακες για γυναικες οδηγους

Το αμερικανικό αεροσκάφος άλλαξε πορεία και απομακρύνθηκε από τον ρωσικό εναέριο χώρο.


2017 11 22T203102Z 1032534720 RC16EA05F6E0 RTRMADP 3 ARGENTINA SUBMARINE
Πηγή:REUTERS/Magali Cervantes



βαψιμο νυχιων εγκυμοσυνη
οδικος χαρτης χαλκιδικης σιθωνια
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

ονειρεμενο δωματιο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

Αφορμή αυτή τη φορά αποτελεί η ολοκλήρωση της διετούς θητείας των τριών αρχηγών των Γενικών Επιτελείων (ΑΓΕ) στις 15 Ιανουαρίου και η απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί στη συνέχεια για το εάν θα αντικατασταθούν ή η θητεία τους θα παραταθεί για ένα ακόμα έτος.


Ο κ. Κωσταράκος με ανάρτησή του στο facebook επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο κ. Καμμένος «τελεί υπό προθεσμία» και «έχει αυτοβούλως απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα του να διενεργήσει τις κρίσεις της ηγεσίας των Κλάδων» και ζητά παρέμβαση του πρωθυπουργού.


Ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρει, επίσης ότι «είναι ανεπίτρεπτο, μη ηθικό και κυρίως αναξιοπρεπές και αντιδεοντολογικό να αποφασίσει για κάτι τέτοιο κάποιος που έχει εργαλειοποιήσει την πολύ σοβαρή δημόσια θέση του και που απειλεί διαρκώς να την εγκαταλείψει. Και μάλιστα να το πράξει ενώ γνωρίζει ότι διάγει τις τελευταίες ημέρες (ή ώρες) της θητείας του».


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Κωσταράκου:


φάνης λαμπρόπουλος βιογραφικό

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι Κρίσεις των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.


Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που θα κληθεί στο άμεσο μέλλον να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση είναι οι κρίσεις των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων (ΑΓΕ). Όπως είναι γνωστό οι τρείς Αρχηγοί συμπληρώνουν την νομοθετικά προβλεπόμενη διετή θητεία τους στις 15 Ιανουαρίου και πρέπει να αποφασισθεί από το ΚΥΣΕΑ (βάση σχετικής εισήγησης του κ. ΥΕΘΑ) εάν θα αντικατασταθούν ή εάν η θητεία τους (όλων ή κάποιων) θα παραταθεί για ένα ακόμα έτος. Η ημερομηνία 15/01 είναι ελάχιστα ελαστική και πλησιάζει ταχύτατα.


Η όποια απόφαση προκύπτει ως αποτέλεσμα μίας συγκεκριμένης, θεσμοθετημένης διαδικασίας, στο τέλος της οποίας ο κ. Πρωθυπουργός, δια του ΚΥΣΕΑ, αποφασίζει για την τύχη της ηγεσίας. Στη πραγματικότητα εγκρίνει και νομιμοποιεί την εισήγηση του κ. ΥΕΘΑ, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο στο θέμα αυτό ως φυσικός πολιτικός προϊστάμενος, μέσω του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, των Αρχηγών των τριών Κλάδων. Η διαδικασία αυτή είναι η προβλεπόμενη από το νόμο και συνταγματικά κατοχυρωμένη.


Αυτήν την φορά όμως βιώνουμε μία ιδιάζουσα κατάσταση. Ο αρμόδιος για την εισήγηση προς το ΚΥΣΕΑ, κ. ΥΕΘΑ τελεί υπό προθεσμία. Εδώ και μήνες συναρτά την παραμονή στην θέση του με την έλευση της Συμφωνίας των Πρεσπών για κύρωση στην ελληνική Βουλή. Αναλόγως της ημέρας δηλώνει ότι θα παραιτηθεί (ή ότι «μπορεί» να παραιτηθεί), ότι θα «ρίξει» (ή ότι δεν θα «ρίξει») την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα περιέρχεται την χώρα «αποχαιρετώντας» δυνητικά (όχι όμως και σίγουρα) τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). Ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του υπό προθεσμία και μόνος του έχει δώσει στη θητεία του πιθανή ημερομηνία λήξεως.





ονειρεμενο δωματιο
ονειρεμενο δωματιο
the running man online book

κλιπ αρτ δωρεαν

χαρα βερρα ενυδρειο
κλιπ αρτ δωρεαν
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρή μια γυναίκα μετά από γάμο - Έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες
EUROKINISSI

Παιχνίδι της μοίρας;


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

Πήγε σε γάμο και αργότερα πέθανε...




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μία απίστευτη ιστορία. Κανείς δεν φανταζόταν πως θα είχε αυτή την κατάληξη.

Πρόκειται για μία παρέα γυναικών που παραβρέθηκε σε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της πόλης.


δείτε την λίστα των διακριθέντων αθλητών

Στη συνέχεια θα πήγαιναν στο τραπέζι του γάμου που είχε κλειστεί σε εστιατόριο που υπάρχει μέσα στο εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Ανεβαίνοντας τις κυλιομένες σκάλες προκειμένου να βρεθούν στον εν λόγω χώρο, η μία από τις τρεις γυναίκες γλίστρησε και έπεσε.

Προσπάθησαν να βοηθήσουν οι άλλες δύο και έπεσαν κι αυτές.

Στο σημείο έφθασε το ΕΚΑΒ , όπου παρέλαβε την μία γυναίκα που είχε χτυπήσει σοβαρά.

Εχοντας τις αισθήσεις της, την μετέφερε σήμερα (16/1/2019) το μεσημέρι στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα η η κατάστασή της παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Με πληροφορίες από proininews.gr

Διαβάστε επίσης:

Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι



κλιπ αρτ δωρεαν

κελευω β ενικο

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html
ευχες για ονομαστικες γιορτες
κελευω β ενικο
κελευω β ενικο

Έτσι, μπαίνουν στο στόχαστρο οι τομείς της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και ανακινώντας διενέξεις για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δήλωσαν τη Δευτέρα δύο αξιωματούχοι ενήμεροι σχετικά.


Μια πηγή προσκείμενη στον επιχειρηματικό κόσμο, από την πλευρά της, που διευκρίνισε πως έχει συζητήσει το θέμα με κυβερνητικά στελέχη, ανέφερε πως οι δασμοί σε βάρος των προϊόντων της Κίνας ίσως τεθούν για ένα διάστημα σε δημόσια διαβούλευση, κάτι που θα καθυστερήσει κατά τι την ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου και θα επιτρέψει σε βιομηχανικές ενώσεις και εταιρείες να προβάλουν τις όποιες αντιρρήσεις ή ενστάσεις τους.


Η διαδικασία αυτή, εάν επαληθευτεί, θα είναι αισθητά διαφορετική από την ταχεία εφαρμογή των δασμών που αποφασίστηκε να επιβληθούν στον εισαγόμενο χάλυβα και στο εισαγόμενο αλουμίνιο, που αναμένεται να ισχύσουν από την 23η Μαρτίου, μόλις 15 ημέρες αφότου ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε τα έγγραφα με τα οποία τους εξήγγειλε.




λαος και καλαμακι menu
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

book of mormon

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html
συνδεσμος βιομηχανιων θεσσαλιας
book of mormon

Το ΔΝΤ μέχρι σήμερα εμφανίζεται πιο φειδωλό από την κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους στις εκτιμήσεις του για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδος και επιμένει αυτές οι λιγότερο αισιόδοξες εκτιμήσεις να αποτελέσουν το βασικό σενάριο για την ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.


Να σημειωθεί πως το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022 που καταρτίζει η κυβέρνηση και θα είναι έτοιμο τον επόμενο μήνα βασίζεται στην εκτίμηση πως εφέτος η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 2,3%, το 2019 κατά 2,5%, το 2020 κατά 2,3%, το 2021 κατά 2,1% και το 2022 το ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά μόλις 1,8%.


παοκ ροστερ 2010

Εάν τα μεγέθη που θα δημοσιοποιήσει σήμερα το ΔΝΤ αποκλίνουν σημαντικά από τις εκτιμήσεις της ελληνικής κυβέρνησης – τις οποίες ενστερνίζονται και οι Ευρωπαίοι – τότε το «χάσμα» αυτό θα συνεπάγεται πως το Ταμείο βλέπει χαμηλότερα και τα έσοδα και τον πληθωρισμό και τις επενδύσεις για την επομένη περίοδο.


book of mormon

Και δεδομένου ότι όλα αυτά τα μεγέθη επιδρούν στο ζήτημα του χρέους, το ΔΝΤ ουσιαστικά θα δείχνει στην Ευρωομάδα πως οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας επιβάλλουν δραστική μείωση του χρέους, μεγαλύτερη από αυτή που εξετάζεται ήδη.


Εξίσου σημαντικές θα είναι και οι εκτιμήσεις που θα κάνει σήμερα το ΔΝΤ για τα επίπεδα ανεργίας στην Ελλάδα. Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022 συντάσσεται στη βάση της εκτίμησης πως η ανεργία στην Ελλάδα θα μειωθεί από 21,4% το 2017, στο 19,9% εφέτος, στο 18,1% το 2019, στο 16,6% το 2020, στο 15,3% το 2021 και στο 14,1% το 2022.


Δεδομένου ότι η μείωση της ανεργίας είναι κρίσιμος παράγοντας για τη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος, εάν το Ταμείο συμφωνήσει με τις ελληνικές θέσεις τότε αυτό θα συνιστά σημαντική πρόοδο. Σε διαφορετική περίπτωση το μήνυμα προς τις αγορές θα είναι πως το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα στηρίζεται σε σαθρές βάσεις.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

χαλαουα τροπος χρησης

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 3:00 ομάδα τριάντα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ σε όχημα της Αττικό Μετρό, που βρισκόταν εντός του εργοταξίου, απέναντι από την Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και στο ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται εντός του πανεπιστημίου.


Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι βγήκαν από τον χώρο του πανεπιστημίου και κινήθηκαν προς την οδό Αγίου Δημητρίου, αφού πρώτα τοποθέτησαν κάδους και άλλα αντικείμενα επί της οδού Εθνικής Αμύνης.


THEST


Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περισσότερες από είκοσι βόμβες μολότοφ προς τις στατικές διμοιρίες που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.


λαγιος τραγουδιστης

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Αγ. Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης διακόπηκε για περίπου μισή ώρα.


THEST 2


THEST 3



χαλαουα τροπος χρησης
χαλαουα τροπος χρησης
δεν ανοίγει το πορτ μπαγκαζ
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

λυκοσκυλο γερμανικο αυτια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
αναλυση ισχυος
Ηνίοχος 2018: Ξεκίνησε η πολυεθνική διακλαδική άσκηση στην Ανδραβίδα (pics)

Στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Ανδραβίδα, βρέθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (20/03/2018) η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας προκειμένου να παρακολουθήσει την υπό εξέλιξη πολυεθνική αεροπορική διακλαδική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνιόχος 2018».


Την άσκηση παρακολουθούν, ειδικότερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, αλλά και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα, ο κ. Πάιατ ανάρτησε και μήνυμα, μαζί με φωτογραφία, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.


λυκοσκυλο γερμανικο αυτια

Briefing @Hellenic_MOD @PanosKammenos and #HAF Chief Christos Christodoulou on U. S. participation in #Iniohos2018 and importance of Greece's leadership in bringing countries from across Europe and wider region for #Iniohos2018 in pursuit of shared defense goals and regional peace pic. twitter.com/2IsFE5qM6E


σουφλε με πατατες και μπεσαμελ
— U. S. Embassy Athens (@USEmbassyAthens) March 20, 2018

Οι επιχειρήσεις εκτελούνται σε 24ωρη βάση σε ένα ρεαλιστικό και παράλληλα απαιτητικό περιβάλλον, έως τα όρια του FIR Αθηνών.

Σημειώνεται πως στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2018» που ολοκληρώνεται στις 23 Μαρτίου, συμμετέχουν με μέσα και προσωπικό, για πρώτη φορά το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Ιταλία και η Κύπρος με ελικόπτερο για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της άσκησης.

Από την Ελλάδα θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός αεροπορικών δυνάμεων, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την άσκηση «Ηνίοχος 2018» (πηγή φωτογραφιών: Patrisnews.gr)


Ηνίοχος 2018: Ξεκίνησε η πολυεθνική διακλαδική άσκηση στην Ανδραβίδα (pics)
01
Ηνίοχος 2018: Ξεκίνησε η πολυεθνική διακλαδική άσκηση στην Ανδραβίδα (pics)



























λυκοσκυλο γερμανικο αυτια

ανακοινωσεις κοινωνικης θεολογιας

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html
ρυθμιστης θερμοκρασιας τζακιου
Καμμένος προς Τουρκία: Τα Ίμια είναι ελληνικά - Σταματήστε να παίζετε «παιχνίδια»

Να σταματήσει να «παίζει παιχνίδια» με την Ελλάδα κάλεσε την Τουρκία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά το πέρας της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.


Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Π. Καμμένου:


ανακοινωσεις κοινωνικης θεολογιας

ανακοινωσεις κοινωνικης θεολογιας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Σήμερα, νωρίς το πρωί, είχα τη δυνατότητα να συναντήσω και να συνομιλήσω για αρκετή ώρα με τον υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Στρατηγό Μάτις και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, στους οποίους εξέθεσα την τελευταία προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην περιοχή των Ιμίων, των ελληνικών νησιών, και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Είχα τη δυνατότητα να τους επιδείξω αποδεικτικό υλικό που καταρρίπτει κάθε τουρκικό ισχυρισμό ότι πρόκειται δήθεν για ατύχημα είτε για αιτιάσεις της Ελλάδας.

Η Τουρκία προκαλεί, παραβιάζει τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά χωρικά ύδατα, προχωρεί σε πράξεις παραβίασης κάθε έννοιας ναυτικού δικαίου και φτάνει πολύ κοντά σε ένα? ατύχημα? στο Αιγαίο. Έχει την απόλυτη ευθύνη. Δεν μπορεί κανένας μέσα στην ίδια Συμμαχία, στο ΝΑΤΟ, να αμφισβητεί την επικράτεια ενός άλλου κράτους.

Τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά, αυτό είναι ξεκάθαρο από όλες τις συνθήκες που και η ίδια η Τουρκία έχει υπογράψει. Δεν μπορεί, λοιπόν, να συνεχίσει αυτό το παιχνίδι, από τη μία πλευρά των λεονταρισμών, των δηλώσεων δήθεν συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν και η προκλητική συμπεριφορά στο Αιγαίο που εν συνεχεία χρεώνεται σε κάποιους κυβερνήτες πλοίων και από την άλλη πλευρά, διπλωματικά, η Τουρκία να λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά πρόκειται περί ατυχήματος.

Πρέπει να αναλάβει καθένας την ευθύνη του. Η Ελλάδα είναι μία ειρηνική χώρα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί την οποιαδήποτε πρόκληση παραβίασης της εθνικής κυριαρχίας, ακόμα και λεκτικής αμφισβήτησης από επίσημους ή ανεπίσημους συμβούλους από την πλευρά της Τουρκίας.»



αιτιες βαλκανικων πολεμων

πανελληνιες αρχαια 2015 απαντησεις

πανελληνιες αρχαια 2015 απαντησεις

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τόσο του συλληφθέντα, όσο και του συνεργού του που αναζητείται από τις Αρχές.


καλη διασκεδαση στα αγγλικα

02112017dhmosoiopoihshgada001

Πρόκειται για τον συλληφθέντα BRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία και τον μη συλληφθέντα MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

02112017gadadhmosiopoihsh003


σκορτσεζε ντι καπριο


Η αστυνομία έδωσε ακόμη στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα που κατασχέθηκαν σε έρευνα διαμερίσματος στην Καλλιθέα, στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του δικηγόρου.





πανελληνιες αρχαια 2015 απαντησεις
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

τι σημαινει ψηφιζω παρον

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
κλιση ουσιαστικων αρχαια ο μυθος
χριστουγεννιατικες γιρλαντες χειροποιητες
τι σημαινει ψηφιζω παρον
τι σημαινει ψηφιζω παρον

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Μαρτίου, στις 03:00 θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00).


Σημειώνεται πως η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).


Γιατί γίνεται η αλλαγή της ώρας;


Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του μέτρου της θερινής ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον Ήλιο.


Πότε εφαρμόστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα;


Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά, μια ιδέα που όμως εγκαταλείφθηκε γρήγορα.


Στα επόμενα χρόνια είχε υιοθετηθεί η μετατόπιση της ώρας έναρξης λειτουργίας πολλών δημόσιων υπηρεσιών και καταστημάτων κατά μισή ώρα, στη χειμερινή περίοδο.


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 όμως, και συγκεκριμένα μόλις δύο χρόνια μετά την ενεργειακή κρίση που ξέσπασε στην Ευρώπη το 1973, αποφασίστηκε η υιοθέτηση του μέτρου της θερινής ώρας από μεγάλο μέρος των κρατών της Ευρώπης. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε από το 1975.



https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

bolero θασος

σαρδελες στο φουρνο με φρυγανια

Σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Πρόγραμμα», αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η κυρία Σβίγκου σημείωσε ότι η ΝΔ «που είναι αυτή η οποία έχει μπλοκάρει τη διαδικασία της συγκρότησής του» πρέπει να κάνει πίσω και να συναινέσει στην επανασύσταση του ΕΣΡ.


τραγουδια για εισοδο γαμου 2017

Ειδικότερα, όσον αφορά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε, ότι η αγωνία των εργαζομένων απασχολεί όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, αλλά και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. «Την ίδια στιγμή όμως, που στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους», σημείωσε, «στεκόμαστε απέναντι σ’ αυτούς που επεδίωξαν και συνεχίζουν να επιδιώκουν ακόμα, τη συνέχιση της ανομίας και της αυθαιρεσίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».


Η κ. Σβίγκου μίλησε για «κροκοδείλια δάκρυα» τις τελευταίες μέρες «απ’ αυτούς οι οποίοι προσπαθούσαν να αντισταθούν σε κάθε προσπάθεια ρύθμισης της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων με το νέο διαγωνισμό». «Θυμόμαστε τον κ. Αυγενάκη από το βήμα της Βουλής, όταν συζητείτο ο ελάχιστος αριθμός των 400 εργαζομένων, να λέει ότι προσβάλλεται το διευθυντικό δικαίωμα κι ότι θα πρέπει το ίδιο το κανάλι να επιλέγει τον αριθμό των εργαζομένων. Θυμόμαστε τον κ. Αμυρά από το ΠΟΤΑΜΙ, να υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρχει ελάχιστος αριθμός εργαζομένων, λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, γιατί, όπως έλεγε τότε, εάν υπάρξουν ρομποτικές κάμερες, τα κανάλια δεν θα χρειάζονται εργαζόμενους και άλλα τέτοια ευτράπελα», επισήμανε. «Τώρα», πρόσθεσε, «βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους που προσπαθούσαν να μπλοκάρουν κάθε προσπάθεια κατοχύρωσης του ελάχιστου αριθμού εργαζομένων στα κανάλια, να γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως και να κλαίνε στα τηλεοπτικά παράθυρα γι’ αυτούς τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να τους προστατεύσουν’.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

bolero θασος


bolero θασος
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

θυμισες καφε

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html
οπως παλια μετεωρα

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρώτες απογευματινές ώρες σε όλη τη χώρα έχουν προσαχθεί περισσότεροι από 950 άνθρωποι, ενώ 724 είχαν τεθεί υπό προσωρινή κράτηση.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

Στο Παρίσι, που μετρά τις περισσότερες προσαγωγές και προσωρινές κρατήσεις, καταγράφονται 651 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 536 οδήγησαν σε προσωρινή κράτηση, στις 16:15 τοπική ώρα, σύμφωνα με τη διεύθυνση της αστυνομίας.


διατροφης και διαιτολογιας σητεια μορια

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, ο διαδηλωτές σε όλη τη χώρα είναι περισσότεροι από 31.000, εκ των οποίων οι 8.000 στο Παρίσι.


θυμισες καφε

Η ένταση αυξήθηκε από το πρωί κοντά στη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, όπου οι δυνάμεις της τάξης εκτόξευσαν τα πρώτα δακρυγόνα εναντίον των «κίτρινων γιλέκων» που ήρθαν να διαδηλώσουν κατά χιλιάδες με συνθήματα όπως «Μακρόν παραιτήσου», μεταδίδουν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Ορισμένοι διαδηλωτές απάντησαν εκτοξεύοντας εκρηκτικούς μηχανισμούς και κροτίδες.


Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να πυρπολήσουν και την πρόσοψη του Drugstore Publicis στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.




θυμισες καφε

καλαμακι αγγλικα

Έως τις 16 Ιουλίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού, ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να μελετήσει τις επιλογές του και να πάρει πληροφορίες για τις σχολές που τον ενδιαφέρουν, το πανεπιστήμιο που ανήκουν και τα προγράμματα σπουδών της κάθε μίας.


Αποτελέσματα Πανελληνίων: Πώς να υπολογίσετε τα μόρια και όσα πρέπει να ξέρετε για το μηχανογραφικό


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

θιβετιανά μπολ

καλαμακι αγγλικα

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ παραθέτει έξι συν μία συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

αθηνα πανεπιστημίου 6 & κριεζώτου

1. Πριν από την ηλεκτρονική υποβολή, ο κάθε υποψήφιος μπορεί να γράψει «παραδοσιακά» σε χαρτί τις επιλογές του.


2. Οι πρώτες σχολές που θα δηλώσει ο υποψήφιος, καλό είναι να αποτελούν εκείνες που θα ήθελε πραγματικά να εισαχθεί, άσχετα με τον αριθμό των μορίων που έχει συγκεντρώσει. Δεν πρέπει να ιεραρχούνται οι σχολές κατά φθίνουσα σειρά μορίων μόνο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα ενδιαφέροντα, οι κλίσεις και οι προτιμήσεις του υποψηφίου. Οι προτιμήσεις για τις σχολές πρέπει να ανταποκρίνονται στα επιστημονικά ενδιαφέροντα και στα οικογενειακά και οικονομικά δεδομένα του.


3. Η πρώτη αυτή ομάδα σχολών - που λογικά θα περιλαμβάνει μικρό αριθμό αυτών - θα πρέπει να δηλωθεί, ξεκινώντας από τις από τις υψηλόβαθμες προς τις χαμηλόβαθμες και παράλληλα, από την κοντινότερη πόλη προς την πιο μακρινή. Για παράδειγμα, εάν ένας υποψήφιος θα ήθελε να περάσει είτε στην Ιατρική, είτε στη Βιολογία, δηλώνει πρώτα όλες τις Ιατρικές σχολές, ξεκινώντας από εκείνη της Αθήνας και στη συνέχεια, όλες της Βιολογίας, ξεκινώντας και πάλι από εκείνη της Αθήνας, συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες.


4. Οι προβλέψεις για τις βάσεις, αν και πολύ σημαντικές ως πληροφορία, δεν θα πρέπει να αποτελέσουν βασικό άξονα επιλογής ή/και κατάταξης των σχολών στο μηχανογραφικό. Το ότι μία σχολή στην οποία θα ήθελε να εισαχθεί ένας υποψήφιος προβλέπεται να σημειώσει άνοδο στη βάση της, με περισσότερα μόρια από εκείνα που έχει συγκεντρώσει ο υποψήφιος, δεν αποτελεί παράγοντα αποκλεισμού της σχολής αυτής από το μηχανογραφικό.


5. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην αρίθμηση των προτιμήσεων: Θα πρέπει να είναι συνεχόμενη, ξεκινώντας από τον αριθμό 1 και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά ή επαναλήψεις των αριθμών της σειράς προτίμησης.


6. Ο κάθε υποψήφιος δεν πρέπει να επηρεαστεί από τις προτιμήσεις άλλων υποψηφίων.


7. Καλό θα ήταν, ανεξαρτήτως του αριθμού των μορίων που έχει συγκεντρώσει, ο κάθε υποψήφιος να δηλώσει όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα από το επιστημονικό πεδίο που έχει επιλέξει, ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εισαγωγής σε κάποιο τμήμα με επιστημονικό ενδιαφέρον για τον υποψήφιο.




καλαμακι αγγλικα

τζάκια υγραερίου

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2000 και διαδέχθηκε στην προεδρία των Μπόρις Γέλτσιν που είχε παραιτηθεί έξι μήνες πριν από την λήξη της θητεία του.


δρομολογια πλοιων κερκυρα τηλ

Παρέμεινε πρόεδρος για δύο θητείες, δηλαδή μέχρι το 2008, αφού υπήρχε συνταγματικό όριο δύο διαδοχικών προεδρικών θητειών. Από το 2008 μέχρι το 2012 έγινε πρωθυπουργός της χώρας και ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ έγινε πρόεδρος της Ρωσίας. Το 2012 όμως ο Μεντβέντεφ έγινε πρωθυπουργός και ο Πούτιν εκλέχθηκε και πάλι πρόεδρος. Μάλιστα το 2012 οι Ρώσοι νομοθέτες άλλαξαν το σύνταγμα και η προεδρική θητεία από τέσσερα χρόνια έγινε έξι. Γι’ αυτό και οι εκλογές γίνονται το 2018. Αυτό σημαίνει ότι ο Πούτιν, αν εκλεγεί ξανά, θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2024.


Ακολουθούν ορισμένοι από τους παγκόσμιους ηγέτες οι οποίοι κατείχαν την εξουσία το μεγαλύτερο διάστημα (εξαιρούνται οι μονάρχες, οι οποίοι έχουν ισόβια εξουσία).


προγραμματα για χακαρισμα

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες


Στην κορυφή της λίστας με 49 χρόνια στην εξουσία ο Φιντέλ Κάστρο της Κούβας, ο οποίος παρέδωσε την εξουσία στον αδελφό του Ραούλ το 2008 όταν ήταν ογδοντάρης.


Ο πρώτος πρόεδρος της Ταϊβάν Τσιάνγκ Κάι-σεκ ήταν επικεφαλής της νήσου και της ηπειρωτικής Κίνας συνολικά για 47 χρόνια μέχρι τον θάνατό του το 1975.


Ο ιδρυτής της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ βρισκόταν στο ''τιμόνι'' του απομονωμένου αυτού κράτους επί 46 χρόνια μέχρι τον θάνατό του το 1994. Οι Βορειοκορεάτες τον θεωρούν ακόμη "αιώνιο ηγέτη".


Ο κομμουνιστής δικτάτορας της Αλβανίας Ενβέρ Χότζα βρισκόταν στην εξουσία για 40 χρόνια μέχρι τον θάνατό του το 1985.


Ο Μουάμαρ Καντάφι κυβέρνησε την Λιβύη με σιδηρά πυγμή για περίπου 42 χρόνια πριν από την ανατροπή του και στη συνέχεια την εξόντωσή του από τους αντάρτες το 2011.


Ο Ομάρ Μπόνγκο Οντίμπα κυβέρνησε την πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου Γκαμπόν για πάνω από 41 χρόνια μέχρι τον θάνατό του το 2009.


Παραμένουν στην εξουσία


Επί του παρόντος ο μακροβιότερος εν ενεργεία πρόεδρος στον κόσμο είναι της Ισημερινής Γουινέας, ο Τεόντορο Ομπιάνγκ Νγκέμα με 38 χρόνια στην εξουσία, από το 1979 που ανέτρεψε τον θείο του.



τζάκια υγραερίου
τζάκια υγραερίου

τασος παππας αρθρα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ποσό των 62.864.376,78 ευρώ θα καταβληθεί σε 285.230 δικαιούχους και αφορά συνολικά 610.000 άτομα.


νεα εγγραφη στο facebook

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.




τασος παππας αρθρα
τασος παππας αρθρα
ηλεκτρονικη σκαστρα σκρουτζ
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Tuesday, February 26, 2019

επιτροπη αλληλεγγυησ στρατευμενων - δικτυο ελευθερων φανταρων σπαρτακοσ

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html
ασκήσεις με προθέσεις
επιτροπη αλληλεγγυησ στρατευμενων - δικτυο ελευθερων φανταρων σπαρτακοσ

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι η απόφαση ελήφθη με πολιτικά κριτήρια και πως θα υπάρξουν συνέπειες τόσο στα ζητήματα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας όσο και σε άλλα διμερή θέματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:


To αίτημα μας για έκδοση των 8 πραξικοπηματιών που συμμετείχαν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 κατά της Συνταγματικής Δημοκρατίας απορρίφθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη.

Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση που εμποδίζει την παραπομπή των ατόμων αυτών που είχαν ενεργό συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος, που είχε στόχο τη συνταγματική νομιμότητα, κατά την οποία σκοτώθηκαν 248 πολίτες και μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, τραυματίστηκαν δε 2.193 πολίτες, αλλά και απείλησαν τη ζωή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώπιων της ανεξάρτητης τουρκικής Δικαιοσύνης.


επιτροπη αλληλεγγυησ στρατευμενων - δικτυο ελευθερων φανταρων σπαρτακοσ

Με την απόφαση αυτή των ελληνικών αρχών που μέχρι σήμερα έχουν εμποδίσει να λογοδοτήσουν ενώπιων της δικαιοσύνης μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που στοχεύουν την Τουρκία, πρωτίστως των DHKP/C και PKK, είναι εμφανές ότι η Ελλάδα ως σύμμαχος και γειτονική χώρα αποφεύγει να πράξει τα ελάχιστα απαραίτητα για τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και του εγκλήματος.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

Η συμπεριφορά αυτή της ελληνικής δικαιοσύνης οδηγεί στην παραβίαση των δικαιωμάτων των θυμάτων και την ατιμωρησία των εγκληματιών σε αντίθεση με τις αρχές και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου. Η Ελλάδα που στο παρελθόν έχει βιώσει πραξικοπήματα, δυστυχώς με την απόφαση αυτή περιήλθε στη θέση μιας χώρας που προστατεύει πραξικοπηματίες.


Οι πρωτοβουλίες μας για την έκδοση των εγκληματιών και την παρουσίαση τους ενώπιων της τουρκικής δικαιοσύνης θα συνεχιστούν με κάθε νόμιμο μέσο. οι επιπτώσεις στις διμερείς μας σχέσεις, η συνεργασία μας απέναντι στην τρομοκρατία, και άλλες κοινές συνεργασίες σε διμερή και πολυμερή ζητήματα, αυτής της απόφασης, που πιστεύουμε ότι ελήφθη με πολιτικά κριτήρια, θα αξιολογηθεί διεξοδικά.


Ενάντια σε αυτή την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης χρησιμοποιώντας όλες τις νομικές οδούς θα συνεχιστεί ο αγώνας μας για την επιστροφή των ενόχων να δικαστούν. Πιστεύουν ότι αυτή η απόφαση ελήφθη με πολιτικά κριτήρια και θα αξιολογηθεί στη συνεργασία μας στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και τις κοινές προσπάθειές μας για θέματα των δύο χωρών.



χρυσα marriage - χρυσα ελμα

πως περναω video στο iphone

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html
πως περναω video στο iphone

Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε σε κοντινή απόσταση – περίπου 200 μέτρα - από το ποδήλατο που είχε εγκαταλείψει. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο.


Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.


Μία γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε πως άκουσε κάποιον να φωνάζει σε βοήθεια, όμως δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.


μπουρου δημητρα


βασικος μισθος υπαλληλου γραφειου

πως περναω video στο iphone


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

e-shop ρουχα παιδικα

αξονικος τομογραφος τιμη
e-shop ρουχα παιδικα
e-shop ρουχα παιδικα

Τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και η Τουρκία – δύο χώρες σύμμαχοι των ΗΠΑ - έχουν διαμηνύσει ότι η αναγνώριση αυτή ενδέχεται να προκαλέσει ταραχές στην περιοχή.


Μάλιστα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε ακόμη και με τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων της Τουρκίας με το Ισραήλ.


«Κύριε Τραμπ, η Ιερουσαλήμ είναι κόκκινη γραμμή για τους μουσουλμάνους», είπε σήμερα ο κ. Ερντογάν, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

«Αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι και τη διακοπή των δεσμών της Τουρκίας με το Ισραήλ. Προειδοποιώ τις ΗΠΑ να μην προβούν σε τέτοιο βήμα καθώς θα βαθύνει τα προβλήματα στην περιοχή» είπε επίσης ο Τούρκος πρόεδρος.
Το Ισραήλ έθεσε την Ιερουσαλήμ υπό τον πλήρη έλεγχό του κατά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967. Έκτοτε, έχει εγκαταστήσει κυβερνητικές και δημόσιες υπηρεσίες εκεί.


Παρόλα αυτά, η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει την ιστορική πόλη ως αδιαίρετη πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους καθώς οι Παλαιστίνιοι διεκδικούν το ανατολικό τμήμα ως πρωτεύουσα δικού τους μελλοντικού κράτους.


Το «μήνυμα» του Τούρκου προέδρου ήρθε μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση του πρεσβευτή της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσινγκτον, ο οποίος ξεκαθάρισε την πάγια στήριξη του Ριάντ στους Παλαιστίνιους.


Νωρίτερα σήμερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η απόφαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ αναβλήθηκε.


«Ο πρόεδρος ήταν σαφής για αυτό το θέμα από την αρχή: το ζήτημα δεν είναι το αν (σ. σ. η αμερικανική πρεσβεία θα μεταφερθεί από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ), το ζήτημα είναι το πότε», ανέφερε ο Χόγκαν Γκίντλι, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.



ανακλαστικη θερμομονωση
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

τοξικα ξυλα

macon occupational medicine jonathan pitts
ψλεαν ιτ
Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων Τουρκίας: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο και Κύπρο

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Χουλουσί Ακάρ


ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο Ακάρ πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στον ναύσταθμο του Γκιολτζούκ και σε στρατόπεδα της περιοχής της Καλλίπολης.


τοξικα ξυλα

«Η Τουρκία επιθυμεί να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας και κάνει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και συμπλήρωσε:


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

«Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Γι᾽ αυτό το λόγο έχουμε πάρει με αποφασιστικότητα κάθε μέτρο και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε» σημείωσε.



τοξικα ξυλα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

noodles με αυγο

Ο αγώνας στη Σπάρτη ολοκληρώθηκε, όπως ακριβώς ξεκίνησε την Παρασκευή από την Αθήνα, δηλαδή υπό συνεχή και έντονη βροχόπτωση η οποία δημιούργησε μεγάλα προβλήματα κι έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των αθλητών στα ορεινά και σκοτεινά μονοπάτια της διαδρομής.


οακα παρτυ

Μάλιστα από το μεσημέρι και μετά, αντί για μείωση, υπήρξε ένταση των φαινομένων με αποτέλεσμα πολλοί δρομείς να εγκλωβιστούν στο 68ο και στο 69ο σημείο ελέγχου (λίγο έξω από το χωριό Βουτιάνοι), λόγω της κακοκαιρίας (δυνατοί άνεμοι και βροχή). Για το λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να επιτραπεί στους συνοδούς να βρίσκονται δίπλα στους δρομείς, να τους βοηθούν και να τους προστατεύουν ώστε να φθάσουν στον τερματισμό με ασφάλεια και χωρίς χρονικό περιορισμό.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισικάουα τερμάτισε στο άγαλμα του Λεωνίδα λίγο πριν τις 06.00 το πρωί και καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες κατοίκους της Σπάρτης που παρά το δύσκολο της ώρας και τις καιρικές συνθήκες βρέθηκαν στον τερματισμό, μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Βαλιώτη. Ο Ιάπωνας δρομέας το 2017 ήταν 4ος.


«Από το 130 χλμ και μετά τα πόδια μου έβγαλαν φτερά. Ανέβασα το ρυθμό μου, πέρασα τον Ολιβέιρα και από εκεί και μετά έβλεπα μόνο την Σπάρτη, είπε ο Ισικάουα μετά τον τερματισμό του»


Τις άλλες δύο θέσεις του βάθρου κατέλαβαν δύο επίσης γνώριμοι του Σπάρταθλον από τον περσινό αγώνα. Ο λόγος για τον Τσέχο Μπρούνο Ράντεκ που, όπως και το 2017, πήρε τη 2η θέση με 23 ώρες 37 λεπτά 28 δευτερόλεπτα και τον Πορτογάλο Ζοάο Ολιβέιρα ο οποίος κατετάγη 3ος (επίσης ήταν 3ος πέρυσι) με 24 ώρες 34 λεπτά 30 δευτερόλεπτα.


«Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα από το 90ο χλμ μέχρι και το 130ό με στομαχικές διαταραχές και με κράμπες και προς στιγμήν σκέφτηκα να εγκαταλείψω την προσπάθειά μου, Αμέσως όμως μετά το Ζευγολατιό ανέκτησα προοδευτικά τις δυνάμεις μου και συνέχισα με σταθερό τέμπο προσπερνώντας τους προπορευόμενους αθλητές», είπε ο Ράντεκ.


Εμφανώς καταπονημένος τερμάτισε ο Ολιβέιρα εν μέσω καταρρακτώδους βροχής και αμέσως αγκάλιασε τη σύζυγό του που τον ανέμενε, ενώ φώναξε «ευχαριστώ» προς τον κόσμο που τον χειροκροτούσε.


Την 4η θέση πήρε ο Ούγγρος Τάμαζ Μπόντις με 24.59.19, την 5η ο Τσέχος Μίλαν Σόμνι με 25.23.43 και την 6η ο Ρώσος Ιβάν Ζαμάρσκι με 25.37.05.


Ο Γιάννης Πολυμένης ήταν ο καλύτερος Έλληνας, αφού τερμάτισε 20ος σε 27.27.30 και την Τζο Μαντά να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση στις γυναίκες. Η Ελληνίδα δρομέας, πήρε την 4η θέση στις γυναίκες (28η στο σύνολο) με 28.35.33, χάνοντας για λίγο μια θέση στο βάθρο αφού 3η κατετάγη η Φινλανδή Τέλια Χονκόνεν με 28.34.29.


Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Ουγγαρέζα Σουζάνα Μάραζ με 27.05.28 και 2η η Τσέχα Κατερίνα Κασπάροβα με 27.47.16.


Δεύτερος καλύτερος Έλληνας και 29ος στο σύνολο ήταν ο Βαγγέλης Μπάκας με 28.39.10, ενώ ακολούθησαν οι Δημήτρης Κούβαλης (35ος) με 29.13.39, Ηλίας Μπάκας (38ος) με 29.26.24 και Γιώργος Γκόλης (53ος) με 30.07.17.


Αντίθετα θύματα της δυσκολίας του αγώνα έπεσαν πολλοί αθλητές που δεν κατάφεραν να τερματίσουν. Μεταξύ τους ο έμπειρος Ελληνοαμερικανός δρομέας Ντιν Καρνέζης (είχε και ένα μικρό ατύχημα στο 60ό χλμ της διαδρομής /όταν τον χτύπησε ο καθρέπτης διερχόμενου αυτοκινήτου), αλλά και ο Βρετανός εθελοντής διασώστης Τζον Φολάντεν. Επίσης από τις ελληνικές συμμετοχές δεν τερμάτισαν οι Τάσσιος και Κρυστάλλης.


Το χρονικό όριο τερματισμού των αθλητών ολοκληρώνεται στις 19.00, με την συμπλήρωση δηλαδή 36 ωρών από την εκκίνηση.



noodles με αυγο
noodles με αυγο
ασσος φαστ φουντ τρικαλα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

παράβαση κανόνα ουσιαστικού δικαίου

νικον π 520

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, τα νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα, εφόσον πληρούν αθροιστικά τα ακόλουθα εισοδηματικά, περιουσιακά και κριτήρια διαμονής:


Εισοδηματικά κριτήρια


Το δηλούμενο εισόδημα του νοικοκυριού, όπως υπολογίζεται για τους σκοπούς της ένταξης στο πρόγραμμα τους έξι τελευταίους μήνες, πριν από την υποβολή της αίτησης, δεν μπορεί να υπερβαίνει το εξαπλάσιο του εγγυημένου ποσού για κάθε τύπο νοικοκυριού.


Παρατίθενται, ενδεικτικά, οι ακόλουθες περιπτώσεις:


Σύνθεση νοικοκυριού-Εξαμηνιαίο εισόδημα



  • Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 1.200 ευρώ

  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 1.800 ευρώ

  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 2.100 ευρώ

  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη: 2.400 ευρώ

  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη: 2.700 ευρώ

  • Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη: 3.000 ευρώ.


Για κάθε επιπλέον μέλος προστίθεται το εξαπλάσιο του αντίστοιχου εγγυημένου ποσού. Το δηλούμενο εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 5.400 ευρώ, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού.


Περιουσιακά κριτήρια


α. Ακίνητη περιουσία:


Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 90.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως 150.000 ευρώ.


β. Κινητή περιουσία:


Η αντικειμενική δαπάνη των επιβατικών αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης (Ι. Χ.), Μικτής Χρήσης (Μ. Χ.) ή και των δικύκλων του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 6.000 ευρώ.


Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του νοικοκυριού ή/και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων, κτλ, όπως προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια του κατωτέρω πίνακα για κάθε τύπο νοικοκυριού, μέχρι και το ποσό των 14.400 ευρώ.


Συγκεκριμένα:



  • Σύνθεση νοικοκυριού-όρια καταθέσεων/μετοχών, ομολόγων, κτλ

  • Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 4.800

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από δύο ενήλικες ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με ένα ανήλικο μέλος: 7.200

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από δύο ενήλικες και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με δύο ανήλικα μέλη: 8.400

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με τρία ανήλικα μέλη: 9.600

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από τρεις ενήλικες και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικες και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με τέσσερα ανήλικα μέλη: 10.800

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από τέσσερις ενήλικες ή δύο ενήλικες και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με πέντε ανήλικα μέλη: 12.000

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από τέσσερις ενήλικες και 1 ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικες και πέντε ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με έξι ανήλικα μέλη: 13.200

  • Νοικοκυριό που αποτελείται από πέντε ενήλικες ή δύο ενήλικες και έξι ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκό νοικοκυριό με εφτά ανήλικα μέλη: 14.400.


γ. Περιουσιακό τεκμήριο:


Το συνολικό ποσό από τόκους καταθέσεων των μελών του νοικοκυριού σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού, όπως έχουν δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1), δεν μπορεί να υπερβαίνει, ετησίως, το ποσό που προκύπτει από τον κατωτέρω μαθηματικό τύπο:


Ετήσιος τόκος = όριο καταθέσεων για κάθε τύπο νοικοκυριού * μέσο ετήσιο καταθετικό επιτόκιο /100


Ως έτος υπολογισμού του μέσου καταθετικού επιτοκίου ορίζεται εκείνο στο οποίο αντιστοιχεί η τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος.


Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις νοικοκυριών, τα μέλη των οποίων, βάσει της τελευταίας εκκαθαρισμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος:


- Εμπίπτουν στις διατάξεις του φόρου πολυτελείας.


- Δηλώνουν δαπάνες για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής.


- Δηλώνουν δαπάνες για δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία.


- Δηλώνουν δαπάνες για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτ/των, δασκάλους και λοιπό προσωπικό, όπως αυτές προσδιορίζονται στους αντίστοιχους κωδικούς του εντύπου Ε1.


Κριτήρια διαμονής


Τα νοικοκυριά διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην ελληνική επικράτεια.


Η αίτηση, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/1986 ως προς τα δηλωθέντα στοιχεία, υποβάλλεται ηλεκτρονικά είτε από τους αιτούντες απευθείας είτε μέσω των αρμόδιων οργάνων των δήμων στους οποίους διαμένουν οι αιτούντες ή των Κέντρων Κοινότητας. Τα νοικοκυριά που απαρτίζονται και από φιλοξενούμενα μέλη, τα νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα, τα νοικοκυριά στη σύνθεση των οποίων έστω ένα ενήλικο μέλος είναι αλλοδαπός και οι μονογονεϊκές οικογένειες, υποβάλλουν αίτηση αποκλειστικά στους δήμους ή τα Κέντρα Κοινότητας.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστική υποβολή της αίτησης αποτελεί η συμπλήρωση όλων των υποχρεωτικών πεδίων της, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας και, συγκεκριμένα, διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και αριθμού κινητής τηλεφωνίας.


Η αίτηση υποβάλλεται από τον/την υπόχρεο ή το/τη σύζυγο του υπόχρεου υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του νοικοκυριού.


Σε περίπτωση νοικοκυριού που απαρτίζεται και από φιλοξενούμενα μέλη, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά από τον/την υπόχρεο ή το/τη σύζυγο του υπόχρεου υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος της φιλοξενούσας μονάδας για το σύνολο των μελών του νοικοκυριού.




παράβαση κανόνα ουσιαστικού δικαίου
παράβαση κανόνα ουσιαστικού δικαίου
αδελφος του νοτη σφακιανακη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

πρασινος καναπες διακοσμηση

νεο ευρημα αμφιπολη
πρασινος καναπες διακοσμηση

Ωστόσο, δεν επιβάλλεται φόρος κληρονομιάς σε κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, εφόσον έχει τεθεί ο όρος ότι με τον θάνατο οποιουδήποτε δικαιούχου η κατάθεση περιέρχεται αυτοδικαίως στους λοιπούς συνδικαιούχους.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

Σύμφωνα με τη θέση της φορολογικής διοίκησης, η παραπάνω απαλλαγή περιορίζεται μόνο στους λογαριασμούς που τηρούνται σε πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και δεν επεκτείνεται σε κοινούς λογαριασμούς της αλλοδαπής.


Σε περίπτωση που τα ποσά του λογαριασμού μεταβιβαστούν σε άλλο κληρονόμο, που δεν είναι συνδικαιούχος του λογαριασμού, τα ποσά αυτά μπορεί να χαρακτηριστούν ως άτυπη δωρεά χρημάτων και να φορολογηθούν.


Να σημειωθεί πως οι κληρονόμοι φορολογουμένου που απεβίωσε εντός του 2017 έχουν προθεσμία έως το τέλος του χρόνου προκειμένου να υποβάλουν τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του αποθανόντος.


πρασινος καναπες διακοσμηση

Η φορολογική δήλωση υποβάλλεται χειρόγραφα και θα πρέπει να προσκομίζονται και να συνυποβάλλονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα εισοδήματα που απέκτησε ο φορολογούμενος που απεβίωσε μέχρι την ημερομηνία θανάτου ή τις δαπάνες που είχε πραγματοποιήσει.


Ειδικά, οι κληρονόμοι θα πρέπει να συνυποβάλουν βεβαιώσεις για αποδοχές ή συντάξεις, για τόκους καταθέσεων, αποδείξεις που εξασφαλίζουν το αφορολόγητο όριο εισοδήματος. Μετά την υποβολή της δήλωσης η εφορία θα προχωρήσει στην εκκαθάρισή της και θα αποστείλει το εκκαθαριστικό σημείωμα στη διεύθυνση του κληρονόμου.



δεν ποθω τον αντρα μου
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

το σπινθηρογραφημα οστων

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
το σπινθηρογραφημα οστων

«Η αλληλουχία των κυκλώνων αλλά και η έντασή τους σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει και εισπράττουμε τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής και ειδικά της υπερθέρμανσης της θάλασσας», λέει στο CNN Greece o Κώστας Συνολάκης, ακαδημαϊκός και καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη των φαινομένων.


Ο κ. Συνολάκης χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρες» τις εικόνες καταστροφής που παρακολουθήσαμε από το πλημμυρισμένο Μαϊάμι και αλλού και σημειώνει ότι στο εξής θα δημιουργούνται συχνότερα κυκλώνες, τους οποίους κανένα σύστημα «ακόμα και αυτό των ΗΠΑ δεν μπορεί να αντέξει».


σχεδιαστες μοδας ελληνες

«Αν συνεχίσουμε να υπερθερμαίνουμε τον πλανήτη θα βλέπουμε πλημμύρες στο Μαϊάμι πολύ πιο συχνά και όχι μόνο από τους τυφώνες αλλά από ακραίες καταιγίδες» υπογραμμίζει.


Ο καθηγητής τονίζει την ανάγκη επιβράδυνσης της κλιματικής αλλαγής. Αυτό θα επιτευχθεί, όπως λέει, με την εφαρμογή της συνθήκης του Παρισιού που υπεγράφη πριν από δύο χρόνια για την Κλιματική Αλλαγή.


Κινδυνεύει η Ελλάδα;


Ερωτηθείς από το CNN Greece αν η Ελλάδα κινδυνεύει από τσουνάμι, ο ακαδημαϊκός υπενθυμίζει ότι κατά το παρελθόν έχει δημιουργηθεί το φαινόμενο στην Αμοργό, τη Φολέγανδρο, την Αστυπάλαια, την Κρήτη και προσφάτως στη Μυτιλήνη και στην Κω.


«Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν. Είναι πολύ πιο συχνά από ότι νομίζαμε και απλώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», υπογραμμίζει.


Τι πρέπει να κάνουμε



το σπινθηρογραφημα οστων
φοβίες παιδιών στον υπνο
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

βουλγαρικα κομοτηνη

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html
μιμοζα χοτελ
πληρωμη αναπληρωτων εσπα οκτωβριος 2015
βουλγαρικα κομοτηνη

Σύμφωνα με το Hindustan Times, τα νερά του ποταμού Κασάντι είναι τόσο τοξικά που αλλάζουν το χρώμα των σκυλιών. Η κατανάλωση του νερού είναι το δίχως άλλο επικίνδυνη.


Στην περιοχή λειτουργούν περίπου χίλια εργοστάσια και οι έλεγχοι στο νερό απέδειξαν την υψηλή του τοξικότητα. Οι κίνδυνοι είναι υψηλοί για το φυτικό και το ζωικό βασίλειο.


Πληροφορίες θέλουν πέντε στους έξι σκύλους που μπαίνουν στο ποτάμι να βγαίνουν έξω μπλε.


Για την προστασία των ζώων τοπική ομάδα προστασίας ζώων έκανε προσφυγή στο Διοικητικό Συμβούλιο Ελέγχου Ρύπανσης.



βουλγαρικα κομοτηνη
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

πονος στη μεση τη νυχτα

εταιρεια ρουχων θεσσαλονικη

Με αφορμή την παραδοχή του κ. Τσακαλώτου ότι η υπόθεση έχει παραπεμφθεί σε εισαγγελέα, η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως «επιβεβαιώνεται η υπόθεση διαφθοράς», και σημειώνει:


ομοιοπαθητικα φαρμακα για την υπερταση


Aυτό ωστόσο δεν απαλλάσσει τον Υπουργό Οικονομικών από την αυτονόητη υποχρέωσή του να δώσει άμεσα και δημοσίως απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν για τον στενό του συνεργάτη.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html


Σε αυτό το πλαίσιο, η ΝΔ απευθύνει τα εξής ερωτήματα στον κ. Τσακαλώτο:


πονος στη μεση τη νυχτα

«1. Ο σύμβουλός του που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση μίζας, παραμένει στη θέση του ή έχει απομακρυνθεί μέχρι να διαλευκανθούν οι κατηγορίες που τον αφορούν;


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

  • Αληθεύει ότι ο καταγγέλλων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει πλήρη γνώση των αριθμών Πρωτοκόλλου ακόμη και εμπιστευτικών εγγράφων ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών;

  • Πότε έλαβε ο κ. Τσακαλώτος γνώση της καταγγελίας για τον σύμβουλο του και πότε την διαβίβασε στην Εισαγγελία;

  • Ισχύει ότι η διαβίβαση της καταγγελίας στον Εισαγγελέα έγινε μετά την αποστολή εξωδίκου από τον καταγγέλλοντα, το οποίο ούτως ή άλλως είχε κοινοποιηθεί στις εισαγγελικές αρχές;

  • Και τέλος ο κ. Τσακαλώτος έχει προχωρήσει στον αυτονόητο πειθαρχικό έλεγχο που προφανώς πρέπει να διεξαχθεί έναντι του στενού του συνεργάτη;».

  • Σημειώνεται ότι, ο υπουργός Οικονομικών είχε επισημάνει για το επίμαχο θέμα ότι «η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών από τις 14 Νοεμβρίου 2017. Τους συνιστούμε να είναι: α) πιο προσεκτικοί και β) περισσότερο πρόθυμοι να απαντήσουν για τις δικές τους σχέσεις με τις offshore».


    Είχε προηγηθεί και άλλη ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου με αφορμή το δημοσίευμα του «Βήματος» της Κυριακής, στην οποία τονιζόταν πως «ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση οφείλουν άμεσα να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για μια τόσο σοβαρή καταγγελία και είναι απορίας άξιον γιατί δεν το έχουν ήδη πράξει 48 ώρες μετά το δημοσίευμα».


    Η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών


    «Eπαναλαμβάνουμε ότι η υπόθεση της καταγγελίας, στην οποία αναφέρεται η ΝΔ, έχει παραπεμφθεί στoν Εισαγγελέα Πρωτοδικών από τις 14 Νοεμβρίου του 2017, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών» αναφέρει το υπουργείο σε νεότερη ανακοίνωσή του και καταλήγει: «Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη».



    πονος στη μεση τη νυχτα

    μηχανη συσκευασιας λαχανικων

    Στο ήθος και την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στον ελληνικό αθλητισμό συνολικά αναφέρθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός αθλητισμού έδωσε το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενόψει του τουρνουά που διοργανώνει στο ΟΑΚΑ εις μνήμην του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του αθλητισμού της χώρας και τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.


    Αναλυτικά όσα είπε:


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

    μηχανη συσκευασιας λαχανικων

    «Σαφέστατα ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του πάνω στον ελληνικό αθλητισμό, πάνω στο ελληνικό μπάσκετ με τον τρόπο που πορεύτηκε, με τον τρόπο που αγάπησε, με τον τρόπο που λειτούργησε σαν παράγοντας και σαν φίλαθλος και με τη μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε προς όλους τους παράγοντες για το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ. Η απώλεια είναι μεγάλη, οι διάδοχοί του συνεχίζουν στα βήματά του και η πρωτοβουλία για την ίδρυση του foundation που επίκειται το επόμενο διάστημα είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε όλες οι επόμενες γενιές να θυμούνται το μεγάλο έργο αυτού του μεγάλου ανθρώπου».


    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

    Στην ερώτηση: «Αν αφήσουμε στην άκρη την αγωνιστική εικόνα του Παύλου Γιαννακόπουλου, στον αθλητισμό τι άφησε ως παρακαταθήκη;», ο υπουργός απάντησε:



    Το πιο σημαντικό που λείπει στις μέρες μας από τον επαγγελματικό αθλητισμό. Το πάθος για την ομάδα μας και αυτό που πιστεύουμε χωρίς να χρειάζεται ούτε να σκοτωθούμε ούτε να βάλουμε τον κόσμο να σκοτωθεί για αυτό. Είμαι λίγο ωμός σε αυτό αλλά έτσι ήταν, αυτό το έδειξε με το ήθος του και με τον τρόπο που πορεύτηκε τόσα χρόνια σαν παράγοντας. Για αυτό το λόγο με την εκδημία του όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πούνε. Ήταν όλα λόγια καρδιάς και αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό.




    μηχανη συσκευασιας λαχανικων
    μουσεσ μουσικο μεζεδοπωλειο
    που θα αγορασω σιροπι σφενδαμου

    κουλουρι θεσσαλονικησ με τυρι συνταγη

    κουλουρι θεσσαλονικησ με τυρι συνταγη

    Με βάση το δελτίο δημοσίου χρέους το χρέος της κεντρικής διοίκησης έφτασε στα 343,7 δισ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου έναντι 328,7 δισ. ευρώ στα τέλη του 2017, ενώ ταυτόχρονα τα ταμειακά διαθέσιμα από 934 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν στα 12,3 δισ. ευρώ.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

    Σημαντική αύξηση σημειώνει το ενδοκυβερνητικό χρέος μέσω repos για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Συγκεκριμένα ενώ στα τέλη του 2017 το δημόσιο είχε δανειστεί με αυτή τη διαδικασία 14,9 δισ. ευρώ, τρεις μήνες αργότερα το ποσό είχε ανέλθει στα 22,5 δισ. ευρώ.


    Σε κάθε περίπτωση το δημόσιο χρέος αναμένεται να ξεπεράσει τα 360 δισ. ευρώ μέσα στο επόμενο δίμηνο δεδομένου ότι η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη mega-δόση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας προκειμένου να σχηματίσει το ταμειακό μαξιλάρι ασφαλείας αλλά και να επαναγοράσει μέρος των δανείων του ΔΝΤ και των ομολόγων που έχει η ΕΚΤ.



    κουλουρι θεσσαλονικησ με τυρι συνταγη
    αιγινα εισιτηρια απο πειραια
    το δικιο της πυγμης περιληψη
    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html