Saturday, April 6, 2019

ταψακι αργυρουπολη

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html
επιθεωρηση χρυσου

Η βουλευτής Τζανίν Χένες Πλάσχαρτ του κεντροδεξιού κόμματος VVD του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε απηύθυνε μια σειρά ερωτήσεων στον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Βόπκε Χούκστρα, ζητώντας να πληροφορηθεί το κατά πόσο η τοποθέτηση ενός κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής εγκυμονεί κινδύνους για την ανεξαρτησία του Γραφείου.


σανιδα σερφ ξυλινη

Η Ολλανδή βουλευτής ζήτησε αρχικά από τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών να αποσαφηνίσει τη σημαντικότητα του ρόλου του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής στη διατήρηση των ελληνικών δημόσιων οικονομικών. Ο Βόπκε Χούκστρα απάντησε πως το Γραφείο Προϋπολογισμού του ελληνικού Κοινοβουλίου είναι ένα από τα θεσμικά όργανα που παίζουν ρόλο στον έλεγχο των ελληνικών δημόσιων οικονομικών.


ταψακι αργυρουπολη

Ερωτηθείς για το εάν ο ανεξάρτητος χαρακτήρας του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής είναι απαραίτητος και κρίσιμος ο Ολλανδός υπουργός απάντησε τα εξής: «Για την εύρυθμη λειτουργία μιας Αρχής αρμόδιας για τον προϋπολογισμό, είναι πραγματικά σημαντικό να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα. Χωρίς ανεξαρτησία, δεν είναι εγγυημένη η καθαρή κρίση και η αποτελεσματικότητα του ρόλου της ως εγγυητή».



ταψακι αργυρουπολη


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

No comments:

Post a Comment