Tuesday, April 30, 2019

ζευγαρωμα δελφινιων βιντεο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
μινεψραφτ παιχνιδια
αχ ψαροπουλα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του SDF ανακοίνωσε την ανάκτηση της στρατηγικής σημασίας πόλης της Συρίας σήμερα, Τρίτη, ύστερα από μία «κύκνεια» μάχη με τους τζιχαντιστές, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν και το τελευταίο μέσο που είχαν στη διάθεσή τους για να διασώσουν τα κεκτημένα τους.


Η επιχείρηση για την ανακατάληψη της Ράκας ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου. Ο συνδυασμός αεροπορικών βομβαρδισμών και χερσαίων επιχειρήσεων υπό την καθοδήγηση του συνασπισμού με την ηγεσία των Αμερικανών, απομόνωσαν την πόλη από τις υπόλοιπες περιοχές του Iσλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (Εγγύς Ανατολή).


ζευγαρωμα δελφινιων βιντεο

Περισσότερες από 3.000 βόμβες έπεσαν στη Ράκα από τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει το Al Jazeera, καταστρέφοντας σχολεία, νοσοκομεία και κατοικίες. Στα μέσα Οκτωβρίου η ανθρωπιστική οργάνωση «REACH» ανακοίνωσε πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της λιγότερο από το 1% του πληθυσμού της Ράκα, που πριν τον πόλεμο έφτανε τις 300.000, παραμένει πια στις εστίες του. Η πόλη δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τρεχούμενο νερό, ενώ και ο τελευταίος φούρνος που λειτουργούσε καταστράφηκε πρόσφατα.


2017 10 17T105950Z 1743695076 RC1F3803DB60 RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS SYRIA RAQQA


(Μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων μετά την ανακατάληψη/REUTERS/Rodi Said)


Σύμφωνα με το Συριακό Δίκτυο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την αρχή της επιχείρησης περισσότεροι από 900 άμαχοι σκοτώθηκαν, οι 570 στις αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 1.130.


Κατεστραμμένη και έρημη, η Ράκα είναι αντιμέτωπη με ένα αβέβαιο μέλλον. Οι ΗΠΑ και το SDF έχουν διαμηνύσει πως θα παραχωρήσουν την εξουσία της πόλης σε μία τοπική διοίκηση, όμως παραμένει ασαφές το ποια θα είναι η σύσταση και η πολιτική δομή αυτής της διοίκησης. Ποικίλοι εθνικοί και γεωπολιτικοί παράγοντες αναμένεται να δυσχεράνουν την παράδοση της πόλης σε αυτή την οντότητα.


Ράκα: Σκίζει τη μπούρκα της μετά την απελευθέρωση από τους τζιχαντιστές (vids)




ζευγαρωμα δελφινιων βιντεο
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

No comments:

Post a Comment