Tuesday, April 30, 2019

μαντρες αυτοκινητων αχαρνες

με τι μπορει να ασχοληθει ενας οικονομολογος

Την Παρασκευή, μετά από μια ακόμη μέρα νηστείας, περίπου εκατό Λιβεριανές, ντυμένες με πανομοιότυπες φορεσιές στις οποίες είναι γραμμένο το σύνθημα «Θυμηθείτε το παρελθόν», προσευχήθηκαν γονατιστές με παράκληση για την αποφυγή της βίας.


Οι γυναίκες αυτές, κάθε ηλικίας, συγκεντρώνονται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από την ανατολή του ηλίου στους δρόμους της Μονρόβια, μπροστά από τα κεντρικά γραφεία πολλών υποψηφίων για την προεδρία, υπενθυμίζοντας τις ειρηνικές διαδηλώσεις που συνέβαλαν στον τερματισμό των εμφύλιων πολέμων (1989-2003).


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

«Ηγηθήκαμε της διαδικασίας το 2002 και το 2003 για το μαζικό κίνημα των γυναικών υπέρ της ειρήνης. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις ενέργειες αυτές συμμετέχοντας στη διατήρηση της ειρήνης», εξήγησε η Ντελφίν Μόρις, εθνική συντονίστρια του Women in Peacebuilding Process Network (WIPNET). «Στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου πιστεύουμε ότι είναι συνετό να συγκεντρωνόμαστε και πάλι για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διασφαλίσουμε ότι οι εκλογές θα είναι ελεύθερες και διαφανείς», πρόσθεσε.


185387331
Πηγή:EPA/NIC BOTHMA


μαντρες αυτοκινητων αχαρνες

Στον μικρό τους καταυλισμό, οι ακτιβίστριες του WIPNET ολοκληρώνουν την ημέρα τους με τραγούδια και την Τετάρτη μάλιστα γύρισαν ένα μουσικό βίντεο, προς μεγάλη ευχαρίστηση των περαστικών και των οδηγών.


Οι γυναίκες, φωνάζοντας «Θυμηθείτε το παρελθόν» και «Ο βιασμός είναι έγκλημα», χόρεψαν στον ρυθμό των κορναρισμάτων των αυτοκινητοπομπών που περνούσαν καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν διάφορους υποψήφιους.


Στη διάρκεια του ιδιαίτερα σκληρού εμφύλιου πολέμου στη Λιβερία, το κίνημα των γυναικών υπέρ της ειρήνης είχε πραγματοποιήσει καθιστικές διαμαρτυρίες και δημόσιες προσευχές ζητώντας τον τερματισμό των βιαιοτήτων και τη συμφιλίωση. Μία από τις ιδρύτριές του, η Λέιμα Γκμπόουι, τιμήθηκε το 2011 με το Νόμπελ Ειρήνης.



μαντρες αυτοκινητων αχαρνες
asbestos origin
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

No comments:

Post a Comment