Monday, April 22, 2019

τρενο αθηνα θεσσαλονικη σταθμος λαρισης

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

Το Δικαστικό Συμβούλιο με το υπ΄αριθμόν 969/2017 βούλευμα του αποφάνθηκε κατά πλειοψηφία να μην παραπεμφθούν οι τρεις κατηγορούμενοι στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος.


τρενο αθηνα θεσσαλονικη σταθμος λαρισης

Η υπόθεση επέστρεψε στο Συμβούλιο Εφετών μετά την απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (υπ΄ αριθμ. 1331/2016) με την οποία αναιρέθηκε το υπ΄ αριθμ. 1149/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, κατά το σκέλος εκείνο που έκρινε να μην γίνει κατηγορία κατά του κ. Γεωργίου και των δύο προϊσταμένων της ΕΛΣΤΑΤ.


Η πλειοψηφία του δικαστικού συμβουλίου υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα εφετών, Ιωάννη Κούτρα ο οποίος είχε ζητήσει την απαλλαγή των κατηγορουμένων. Κατά της απαλλαγής των κατηγορουμένων τάχθηκε η εφέτης, Χριστίνα Ρωμέση η οποία ψήφισε την παραπομπή τους στο εδώλιο.


αγροτικα μπλοκα μακεδονια

Να σημειωθεί πως ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup της παρελθούσας Δευτέρας έθεσε ζήτημα αποκατάστασης της οικονομικής ζημιάς του πρώην Γραμματέα της ΕΛΣΤΑΤ.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html



τρενο αθηνα θεσσαλονικη σταθμος λαρισης
αποτελεσματα εθνικου λαχειου

No comments:

Post a Comment