Monday, April 1, 2019

σεραφειμ σαρωφ

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

Στο τραπέζι της Συνόδου θα τεθούν κρίσιμα ζητήματα για την Ένωση, μεταξύ των οποίων η πορεία της ευρωζώνης αλλά και ζητήματα που αφορούν την οικονομία, τη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών και τεχνολογικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στην Ένωση, η στάση της Ένωσης στο θέμα των δασμών που ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ στο χάλυβα και το αλουμίνιο, το Brexit, οι ευρωρωσικές σχέσεις καθώς και οι πρόσφατες εξελίξεις με την Τουρκία.


Από ελληνικής πλευράς, ο πρωθυπουργός - σε συντονισμό με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη - αναμένεται να θέσει εμφατικά το ζήτημα των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας τόσο στο Αιγαίο καθώς και αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.


σεραφειμ σαρωφ

Με βάση και τις δηλώσεις Τουσκ στην πρόσφατη άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Τσίπρας πρόκειται να επιδιώξει την αποστολή ενός ισχυρού μηνύματος προς τη γείτονα τόσο όσον αφορά τις ενέργειες της όσο και για την ρητορική που αναπαράγεται από τα πλέον επίσημα χείλη. Στο πλαίσιο αυτό θα τονίσει και το ζήτημα των δύο στρατιωτών, εντείνοντας τον συντονισμό και την πίεση προς την Τουρκία, για την ταχεία επιστροφή τους.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός πρόκειται να αναφερθεί στις θέσεις της χώρας σε σχέση με την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και στην εξέλιξη των - κρίσιμων για την ενταξιακή προοπτική της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας - ελληνικών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια και τα Τίρανα.


Οικονομία


Για την ελληνική πλευρά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συζήτηση για τη φορολογία των ψηφιακών και τεχνολογικών ομίλων, οι οποίοι μέχρι σήμερα απολαμβάνουν ένα ιδιότυπο καθεστώς το οποίο δεν συμβάλει στην εμπέδωση της φορολογικής δικαιοσύνης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.





σεραφειμ σαρωφ
οτριβιν για παιδια
youtube χριστουγεννιατικα τραγουδια last christmas

No comments:

Post a Comment