Thursday, April 11, 2019

μουσικο πανεπιστημιο αθηνων μαθηματα

μουσικο πανεπιστημιο αθηνων μαθηματα

Το εναρκτήριο τζάμπολ της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης, που κρίνουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ (στις 3 νίκες), είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (17/4), ενώ στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί και ο δεύτερος αγώνας της σειράς, την Πέμπτη (19/4).


Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν το τηλεοπτικό συνεργείο της ισπανικής ομάδας προγραμματίζει να συμπεριλάβει τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο στο ντοκιμαντέρ ή απλώς θέλει να παρουσιάσει το πιο διάσημο αξιοθέατο της Ελλάδας στους «μερένγκες».


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

αποκριάτικες στολές jumbo 2015

Εξάλλου, πρώτα θα πρέπει να δώσει τη θετική του απάντηση το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), το οποίο θα εξετάσει την Τρίτη (17/4) και ώρα 13:00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του υπουργείου Πολιτισμού, το αίτημα του ισπανικού συνεργείου της "Real Madrid TV".


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

Πάντως, στην αίτηση για χορήγηση άδειας από το ΚΑΣ, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για κινηματογράφηση διάρκειας τριών ωρών, εντός των ημερομηνιών 17-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης.




μουσικο πανεπιστημιο αθηνων μαθηματα
ίδρυμα ροκφέλερ

No comments:

Post a Comment