Friday, April 5, 2019

παραλιες στη σιθωνια χαλκιδικης

top αναζητησεισ google
παραλιες στη σιθωνια χαλκιδικης

Ξεκινώντας από τη γειτονιά του Ψυρρή, στο μικρό στενάκι της οδού Παλλάδος, κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν διοργανώσει το δικό τους γλέντι. Η πινακίδα πάνω από τις ψησταριές αναγράφει «Τσικνοπέμπτη 13 χρόνια. Η Πλατεία Ψυρρή γιορτάζει» και όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται να γευτεί ένα κομμάτι από τα λουκάνικα, τα κοντοσούβλια και τα χοιρινά καλαμάκια που ετοιμάζονται εκείνη την ώρα, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

«Γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Μαζευόμαστε οι γείτονες και τσικνίζουμε όλοι μαζί παρέα μέχρι το βράδυ» λέει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κυρία Μαρία, η οποία συμμετέχει για τρίτη χρονιά σε αυτήν τη μικρή γιορτή που πραγματοποιούν. Στην οδό Σοφοκλέους, ιδιοκτήτες κρητικών και μεσογειακών παντοπωλείων ψήνουν επί τόπου μερικά από τα προϊόντα τους, υπό τους ήχους παραδοσιακής κρητικής μουσικής και ρεμπέτικων τραγουδιών, αντίστοιχα.


παραλιες στη σιθωνια χαλκιδικης

Τσικνοπέμπτη 2018: Τα έθιμα που ξεχωρίζουν ανά την Ελλάδα


Στα παντοπωλεία οι ποικιλίες λουκάνικων αλλά και οι ρακές και τα τσίπουρα έχουν την τιμητική τους. Ανηφορίζοντας προς την Ανθίμου Γαζή, πλησίον της Πλατείας Καρύτση, τη στοά του Σπυρομήλιου (City Link) και τα Εξάρχεια, διαφορετικές γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, έχουν παρόμοιο σκηνικό. Κάτοικοι και καταστηματάρχες έχουν τις δικές τους ψησταριές και περιμένουν τους περαστικούς να γευτούν κάποιες από τις λιχουδιές που ετοιμάζουν.





πανσετα φουρνου
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

No comments:

Post a Comment