Friday, April 5, 2019

κόλαση στίχοι

βαπτιστικα ρουχα χανια
κόλαση στίχοι

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επικρίνει τον Γάλλο ομόλογό του για τη δήλωση που είχε κάνει αυτή την εβδομάδα ο Μακρόν, ότι η Ευρώπη χρειάζεται έναν ευρωπαϊκό στρατό για να ενισχύσει τις αμυντικές δυνατότητές της και να μειώσει την εξάρτησή της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

Συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του μέσα στην εβδομάδα χαρακτήρισε τη δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού «απαραίτητη για να προστατευτούμε από τη Ρωσία, την Κίνα, ακόμα και τις Ηνωμένες Πολιτείες».


Ο αξιωματούχος του μεγάρου των Ηλυσίων δήλωσε πως υπήρξε μια «παρεξήγηση» και πως ο Τραμπ, ο οποίος είχε γράψει στο Twitter πως τα σχόλια του Μακρόν ήταν «πολύ προσβλητικά», είπε στον Μακρόν κατά τη συνάντησή τους: «Πιστεύω πως είμαστε πολύ πιο κοντά απ' ό, τι φαίνεται».


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html


President Macron of France has just suggested that Europe build its own military in order to protect itself from the U. S., China and Russia. Very insulting, but perhaps Europe should first pay its fair share of NATO, which the U. S. subsidizes greatly!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 9, 2018


κόλαση στίχοι
ιππασια χρανοι

No comments:

Post a Comment