Saturday, April 20, 2019

σαλτσα για σολωμο σχαρας

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
σαλτσα για σολωμο σχαρας

Η Fosun είχε το 2011 αποκτήσει μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης το 9,5% της Folli Follie με τιμή 13,30 ευρώ ανά μετοχή. Έκτοτε εκπροσωπείτο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli και μάλιστα σε ανώτερο επίπεδο, καθώς ο Qian Jiannong, αντιπρόεδρος της Fosun International και επικεφαλής της Fosun's Tourism & Cultural Group κατείχε θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

Αν και κανείς θα θεωρούσε αυτονόητο πως μια επενδυτική εταιρεία θα είχε ενεργή ανάμειξη και άγρυπνο μάτι στη διοίκηση μιας επιχείρησης στην οποία έχει τοποθετήσει περίπου 80 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν συνέβη στην περίπτωση της Fosun International και του αντιπρόεδρου της Qian Jiannong.


Από την αλληλουχία των γεγονότων προκύπτει πως η Fosun «αντιλήφθηκε» την κατάσταση της Folli Follie αρκετά μετά τις καταγγελίες του αμερικανικού fund Quintessential Capital Management. Είναι ενδεικτικό πως μετά τις αποκαλύψεις του QCM ο κινεζικός όμιλος αύξησε το ποσοστό του στην Folli Follie στο 16,37%, από 13,89%, παρέχοντας στήριξη στην καταρρέουσα μετοχή της ελληνικής εισηγμένης, εξέλιξη που παρέσυρε μάλιστα και πολλούς μικροεπενδύτες.


αποσταγμένη αμαμηλίδα

Κατά πληροφορίες, οι αγορές αυτές έγιναν υπό το βάρος των διαβεβαιώσεων της οικογένειας Κουτσολιούτσου πως δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας και πως η μετοχή είχε στοχοποιηθεί από κερδοσκόπους.


Μάλιστα, η ίδια η Fosun απεκάλυψε πως το Διοικητικό της Συμβούλιο εξέτασε στις 4 Μαΐου την έκθεση του αμερικάνικου fund, τα ερωτήματα της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Folli Follie και στη βάση των δεδομένων αυτών εξέφρασε την άποψη πως ορισμένες παρατηρήσεις της Quintessential Capital ήταν απλώς «εικασίες». Μάλιστα, κατά την Fοsun «αφότου έλαβε υπόψη τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Folli Follie, τις οικονομικές της ανακοινώσεις, την άνω των 20 ετών διαδρομή της ως εισηγμένης και την εμπιστοσύνη της εταιρείας στον μεγαλομέτοχο της και στην διοίκηση», αύξησε το μερίδιο της μεταξύ 8 Μαΐου και 11 Μάιου από το 13,89% στο 16,37%.


Στις 17 Μαΐου όμως η Fοsun υπό το βάρος των συνεχομένων ερευνών και δημοσιευμάτων και θορυβημένη από ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έστειλε έγγραφο ερωτημάτων (enquiry letter) στη Folli Follie ζητώντας διευκρινήσεις και εξηγήσεις αναφορικά με την υπόθεση. Το enquiry letter το κοινοποίησε μάλιστα ο ίδιος ο Qian Jiannong ζητώντας «εξηγήσεις και άμεσες διευκρινήσεις». Μετά από την εξέλιξη αυτή η κινεζική φίρμα «πάγωσε» τα πάντα και πρότεινε σε μετόχους της και δυνητικούς επενδυτές «να είναι προσεκτικοί» στον χειρισμό μετοχών της Folli Follie.


Τα ερωτήματα



σαλτσα για σολωμο σχαρας
πως να κανεις εναν αντρα αιγοκερω να σε ερωτευτει

No comments:

Post a Comment