Thursday, April 11, 2019

λα μαλτεζ

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
live ελληνικοι ραδιοφωνικοι σταθμοι

Αυτό δήλωσε την Τρίτη ο Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που πέσει στο τραπέζι πρόταση για την επιβολή νέων μέτρων, «δεν βλέπω τρόπους για να αποδεχτούν αυτή την κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχτεί η κυβέρνηση καμία πρόταση που θα πέσει "από το κεφάλι" οποιουδήποτε αξιωματούχου».


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις την τελευταία στιγμή, ωστόσο προέτρεψε να «κρατήσουμε ότι έχουμε περισσότερες προϋποθέσεις από ό, τι τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη κατάληξη και σε σχέση με το χρέος και σε σχέση με τα υπόλοιπα».


λα μαλτεζ

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, τόνισε πως «ο κύριος Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια εκτίμηση της πολύ κρίσιμης στιγμής που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα και το έκανε με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο. Παρουσίασε τις δικές μας επιδιώξεις, τις αντικειμενικά καλύτερες προϋποθέσεις που υπάρχουν για να είναι μια συμφωνία προωθητική. Είναι κρίσιμη στιγμή η στιγμή που βρισκόμαστε».


Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ασκηθεί πίεση για τέταρτο μνημόνιο ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως «φοβάμαι πολύ ότι τότε ενσυνείδητα όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, τουλάχιστον από την άλλη πλευρά, θα αποφασίσουν ότι μπαίνουμε πια σε νέο περίοδο αστάθειας πολιτικής αλλά και οικονομικής».


λα μαλτεζ


μαστογραφία περίοδος

No comments:

Post a Comment