Saturday, April 20, 2019

υλικα για μαρτυρικα βαπτισης θεσσαλονικη

υλικα για μαρτυρικα βαπτισης θεσσαλονικη

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Επικοινωνίας του ECI καλύπτουν δύο διεπιστημονικά πεδία.


αποκριες για παιδια

κανε κατι βουσ ανδ νοισε

Το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism and New Technologies) εξετάζει θεωρητικά και εφαρμοσμένα τις παραμέτρους που αριστοποιούν το λειτούργημα της Επικοινωνίας/Δημοσιογραφίας με έμφαση στις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας. (www.qjnt.gr).


Το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» (CMCS – Μaster of Arts in Content Marketing and Communication Strategy) δίνει έμφαση στις τεχνολογίες παραγωγής περιεχομένου και την Διαχείριση Ψηφιακών – ή ψηφιοποιημένων - ΜΜΕ (www.cmcs. edu.gr )


Super Photo Tετράγωνο


Oι προκηρυσσόμενες θέσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου, που έχουν πληγεί από την ανεργία, μιλούν καλά Αγγλικά, έχουν πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο κατα προτίμηση σε κοινωνικές ή ανθρωπιστικές επιστήμες ή ΜΜΕ (σπουδές ή σεμινάρια σε πληροφορική συνεκτιμώνται), και μπορούν να αφοσιωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 στις σπουδές και στην Άσκηση. Οι επιλεγέντες πρέπει να είναι σε θέση να ταξιδέψουν στην Αυστρία κατ’ ελάχιστον για 2 εβδομάδες, Ιούνιο 2018 και Ιούνιο 2019.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τον βιογραφικό τους σημείωμα (φάση 1) στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@cmcs. edu.gr για το πρόγραμμα «Δημιουργία Περιεχομένου και Στρατηγική Επικοινωνίας» και στο secretariat. qjnt@gmail.com για το πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες», γράφοντας στο θέμα του μηνύματος «Work Yοur Master». Το βιογραφικό πρέπει να έχει σταλλεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018.



υλικα για μαρτυρικα βαπτισης θεσσαλονικη
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

No comments:

Post a Comment