Sunday, April 7, 2019

πρωτοκολλο καταστροφησ αποθεματων

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html
πρωτοκολλο καταστροφησ αποθεματων

Σε δίωρο αποκλεισμό στον κόμβο Δερβενίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, προχώρησαν από τις 12:15 και στα δύο ρεύματα, αγρότες και κτηνοτρόφοι που έχουν στήσει το μπλόκο τους στο σημείο από τις 31/1. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς, με τη βοήθεια αντρών της αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο. Το μπλόκο απαρτίζεται από αγρότες και κτηνοτρόφους των περιοχών Λιτής, Μελισσοχωρίου, Λαγκαδά, Ασσήρου και Δρυμού.


Σε δίωρο αποκλεισμό του κόμβου στο Χέρσο, από τις 3 μετά το μεσημέρι, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ, προγραμματίζουν να προχωρήσουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Τονίζεται ότι το μπλόκο στον κόμβο Χέρσο, ενισχύεται διαρκώς από ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα από τα τριγύρω χωριά του νομού Κιλκίς, ενώ υπενθυμίζεται ότι το σημείο βρίσκεται στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Δοϊράνης-Προμαχώνα.


πρωτοκολλο καταστροφησ αποθεματων

Το μπλόκο των Ευζώνων, που είναι στημένο από τις 30/1, παραμένει σταθερά κλειστό από αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση στο τελωνείο, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Ειδικότερα, κλειστή παραμένει από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου - Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης - Ειδομένης.


γεννα σε νερο


διάφανο καταστήματα
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

No comments:

Post a Comment