Sunday, April 21, 2019

διορισμοι ειρηνοδικων 2014

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
vans μαυρα ανδρικα
gel μαλλιων
Ντιμιτρόφ: Η Ε. Ε. να αναγνωρίσει την συμφωνία και να μας ανοίξει την πόρτα της

«Τεράστια η σημασία της συμφωνίας για τα Βαλκάνια»


Η ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-Σκοπίων έχει τεράστια σημασία για τα Βαλκάνια και το ευρωπαϊκό τους μέλλον, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Σήμερα γράψαμε ιστορία και ανοίξαμε το μέλλον μας» επισήμανε ο Νικολά Ντιμιτρόφ λίγες ώρες αφότου υπέγραψε τη συμφωνία με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

«Αυτό θα έχει κατευναστικό αντίκτυπο στα Βαλκάνια. Από γεωπολιτικής άποψης, αυτό θα ξεπεράσει τις δύο εμπλεκόμενες χώρες» συνέχισε ο Ντιμιτρόφ.

«Βρισκόμαστε στα Βαλκάνια, μια περιοχή με πολύ πλούσια ιστορία, που όμως δεν είχε μεγάλο μέλλον. Και για αυτό πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας εξέλιξη» επέμεινε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων.

«Δύο χώρες των Βαλκανίων αποδεικνύουν αυτή τη στιγμή ότι η περιοχή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης διότι διευθετούμε τα προβλήματά μας εμείς οι ίδιοι, με ευρωπαϊκό τρόπο» τόνισε.

«Το καλύτερο πράγμα που η ΕΕ θα μπορούσε να κάνει είναι να αναγνωρίσει αυτή τη συμφωνία και να μας βοηθήσει να ανοίξουμε την πόρτα της ΕΕ», είπε ο Νικολά Ντιμιτρόφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



διορισμοι ειρηνοδικων 2014
διορισμοι ειρηνοδικων 2014

No comments:

Post a Comment