Thursday, June 27, 2019

φωτο πολεμικο ναυτικο

εστιατορια με ψαρι στην αθηνα
φωτο πολεμικο ναυτικο

Η δράση του 32χρονου εντός της ελληνικής επικράτειας, ήταν γνωστή στην Ασφάλεια Βέροιας, αστυνομικοί της οποίας τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας - κατόπιν επιχείρησης - την ώρα που έβγαινε από συνεργείο αυτοκινήτων στην Άνω Πόλη. Πάνω του βρέθηκαν σχεδόν 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 50 γραμμάρια κοκαΐνης.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Το συγκεκριμένο συνεργείο φαίνεται ότι λειτουργούσε ως κρύπτη ναρκωτικών και γι’ αυτό το λόγο συνελήφθη και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του, αφού σε επιτόπια έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ψυγείο και άλλους χώρους της επιχείρησης, συνολικά 37 συσκευασίες που περιείχαν πάνω από 38,5 κιλά χασίς. Από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική συσκευή για τη διάσπαση της κοκαΐνης και την ανάμιξή της με άλλες ουσίες, μία ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 300 ευρώ.


ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 2


Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του Αλβανού συλληφθέντα εντοπίστηκαν κι άλλες ποσότητες ναρκωτικών (119 γραμ. κοκαϊνης και μικροποσότητα κάνναβης), ένα πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια, αλλά και 2.700 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών.


ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 3



φωτο πολεμικο ναυτικο
κουρδισταν πετρελαια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

No comments:

Post a Comment