Monday, June 24, 2019

κουζινες φουρνοι τιμες

υποθεσεις κουγια
κουζινες φουρνοι τιμες

Σε ένα παλιό άρθρο, ανακάλυψε μια φωτογραφία με επιστήμονες από το Διεθνές Συνέδριο για τη βιολογία των Φαλαινών το 1971 στη Βιρτζίνια. Και παρατήρησε το εξής: Ανάμεσα σε μια θάλασσα ανδρικών προσώπων -37 στο σύνολο - υπήρχε μία μοναδική γυναίκα, το πρόσωπο της οποίας κρύβεται μερικώς.


Στο άρθρο αναφέρονταν όλοι οι άντρες, ωστόσο η Αφροαμερικανή γυναίκα αναφερόταν ως «αγνώστων στοιχείων».


Η Andersen τότε αναρωτήθηκε ποια ήταν αυτή η γυναίκα, ποια ήταν η συμβολή της στο συνέδριο και ποια η ιστορία της. Άφησε στην άκρη το πρότζεκτ της και άρχισε να ψάχνει.


woman 2


μοχλός πρώτου είδους

Πηγή: CNNi


«Με ενοχλούσε για μέρες να μην γνωρίζω ποια ήταν αυτή η γυναίκα. Εάν ήταν στο συνέδριο, θα πρέπει να είναι σημαντική. Πρέπει να μάθω», δήλωσε στο CNNi.


Το να την βρει έμοιαζε δύσκολο. Η φωτογραφία ήταν πάνω από τεσσάρων δεκαετιών. Περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα, η γυναίκα στεκόταν πίσω από έναν άλλο βιολόγο και μόνο το μισό πρόσωπό της ήταν ορατό. Έτσι η Andersen ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter και ζήτησε βοήθεια.


Παγκόσμια αναζήτηση


Έγραψε: «Γεια σου twitter βρίσκομαι σε αποστολή: η γυναίκα της φωτογραφίας συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο για τη βιολογία των Φαλαινών το 1971. Είναι η μοναδική γυναίκα και η μοναδική που αναγράφεται ως «αγνώστων στοιχείων» στο άρθρο στο οποίο βρήκα τη φωτογραφία. Όλοι οι άντρες ονομάζονται. Μπορείς να με βοηθήσεις να τη βρω;».



Hey Twitter I'm on a mission:

The woman in this photo was an attendee at a 1971 International Conference on Biology of Whales.

She is the only woman, & the only one captioned "not identified" in the article I found the photo in. All the men are named.

Can you help me know her? pic.twitter.com/MifZvdRXRr

— Candace Jean Andersen (@mycandacejean) March 9, 2018


κουζινες φουρνοι τιμες
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

No comments:

Post a Comment