Monday, June 24, 2019

η ιαπωνια δεν δεχεται μουσουλμανους

η ιαπωνια δεν δεχεται μουσουλμανους

Η κακοκαιρία «σαρώνει» από χτες το απόγευμα τις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα κινηθεί προς τα ανατολικά, όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


η ιαπωνια δεν δεχεται μουσουλμανους

Ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας - η «Σοφία»- αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του την Πέμπτη, με κύρια χαρακτηριστικά το ψύχος και τις χιονοπτώσεις.


Ο Ραφαήλ έφερε… προβλήματα


Η έντονη κακοκαιρία έφερε… προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων.


Κλειστή είναι από τις 7:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς η λεωφόρος Πάρνηθος λόγω της χιονόπτωσης από το τελεφερίκ και πάνω. Την ίδια ώρα, ο παγετός έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου των νομών Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

εγκυος μπανιο θαλασσα

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην Αρκαδία από το 20ο έως το 52,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Τρίπολης - Καστρίου - Βουρβούρων - Αγίου Πέτρου - Άστρους, ενώ απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Ελάτης - Χρυσοβιτσίου - Στεμνίτσας. Την ίδια ώρα, σε πλήρη ετοιμότητα είναι η πολιτική προστασία του δήμου Ναυπακτίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα.





hotel centrale florence
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

No comments:

Post a Comment