Saturday, June 29, 2019

form onsubmit

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Η ΕΚΤ ανακοίνωσε πως τα αποτελέσματα της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων του 2018 για τις ελληνικές σημαντικές τράπεζες δείχνουν ότι η μέση μείωση κεφαλαίου υπό το δυσμενές σενάριο, το οποίο καλύπτει τριετή περίοδο και βασίζεται σε υπόθεση για στατικούς ισολογισμούς, ήταν 9 ποσοστιαίες μονάδες, που αντιστοιχούν σε 15,5 δισ. ευρώ.


Η μείωση κεφαλαίου ήταν 8,56 ποσοστιαίες μονάδες για την Alpha Bank, 8,68 ποσοστιαίες μονάδες για την Eurobank, 9,56 ποσοστιαίες μονάδες για την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (ΕΤΕ) και 8,95 ποσοστιαίες μονάδες για την Τράπεζα Πειραιώς.


31948805 10156283289714174 5404441766139002880 n


Οι τέσσερις τράπεζες υπεβλήθησαν σε άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων με βάση την ίδια μεθοδολογία και προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκαν στην αντίστοιχη άσκηση της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (ΕΑΤ) σε επίπεδο ΕΕ, αλλά με συντομευμένο χρονοδιάγραμμα προκειμένου η άσκηση να ολοκληρωθεί πριν από τη λήξη του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) για τη στήριξη της Ελλάδος τον Αύγουστο.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

form onsubmit

Κατά την ΕΚΤ στην «άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων δεν τίθεται θέμα επιτυχίας ή αποτυχίας». Τα αποτελέσματά της, μαζί με άλλες σχετικές εποπτικές πληροφορίες, χρησιμοποιούνται για να σχηματιστεί μια συνολική εποπτική αξιολόγηση της κατάστασης μιας τράπεζας.


Τα αποτελέσματα της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων διαμορφώθηκαν κατά κύριο λόγο από τους ακόλουθους παράγοντες κινδύνου:



  • Πιστωτικός κίνδυνος: ενώ υπό το βασικό σενάριο η αρνητική επίδραση του πιστωτικού κινδύνου στους δείκτες κεφαλαίου CET1 ήταν κατά μέσο όρο περίπου 260 μονάδες βάσης, υπό το δυσμενές σενάριο αυξήθηκε στις 850 μονάδες βάσης.

  • Καθαρά έσοδα από τόκους: τα καθαρά έσοδα από τόκους υπό το δυσμενές σενάριο μειώθηκαν κατά 22,5% σε σύγκριση με το βασικό σενάριο.


Τα σενάρια της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων περιλαμβάνουν τις ακόλουθες προβολές για το πραγματικό ΑΕΠ της Ελλάδας, όπως παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:


ssm. pr180505.el img1



form onsubmit
κλιση ουσιαστικων αρχαια η γνωμη
αισθηματα νηπιαγωγειο

στρώματα φουτόν

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html
στρώματα φουτόν

Αντίστροφα μετράνε πλέον οι εκατομμύρια φαν του ΝΒΑ προκειμένου να μάθουν ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών στο All Star Game το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου του 2019 στην έδρα των Χόρνετς. Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή η ψηφοφορία πλέον έχει ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν τους αγαπημένους παίκτες τους. Όπως είναι αναμενόμενο τις ψήφους των Ελλήνων φιλάθλων θα συγκεντρώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέσω:


στρώματα φουτόν

Google: Μέσω αναζήτησης των λέξεων “NBA Vote”, “NBA All-Star Vote”, παίκτη ή ομάδας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και 10 διαφορετικούς παίκτες την ημέρα.


Google Assistant: λέγοντας “Google, talk to NBA All-Star”. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και 10 διαφορετικούς παίκτες την ημέρα.


NBA App: Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμπληρώσει ένα ψηφοδέλτιο την ημέρα ως προς τις αρχικές 5άδες (μέχρι δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ ανά περιφέρεια).


NBA.com: Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμπληρώσει ένα ψηφοδέλτιο την ημέρα ως προς τις αρχικές 5άδες (μέχρι δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ ανά περιφέρεια).






#NBAAllStar 2019 Voting presented by @Google is officially underway!

Vote daily on https://t.co/R6fBO5uhci, the NBA App, with the Google Assistant or by searching for your favorite player or team on Google!
Vote now! https://t.co/7WGNCNOYB9 pic.twitter.com/wqnSRQ1YRm

— 2019 NBA All-Star (@NBAAllStar) 25 Δεκεμβρίου 2018


ο σπορος εξαρχεια
δημαρχοι τριπολης

σουφλε με ψωμι και αυγα

Οι πρόσφατες διακυμάνσεις δεν αναμένεται ότι θα επηρεάσουν τις προβλέψεις της κεντρικής τράπεζας για την οικονομία, ανέφερε ο πρόεδρος της Fed Νέας Υόρκης Ουίλιαμ Ντάντλεϊ. Όπως εξήγησε ο ίδιος, οι προοπτικές δεν έχουν αλλάξει επειδή μπορεί οι αγορές να βρίσκονται σήμερα σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλότερα σε σύγκριση με πέρσι.


Τις απόψεις αυτές του Ντάντλεϊ φαίνεται ότι συμμερίζονται και άλλα στελέχη της κεντρικής τράπεζας τα οποία δηλώνουν ότι η διόρθωση των τιμών δεν τους προκάλεσε έκπληξη.


βιολογια προσανατολισμου ασκησεις

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Fed στην πολιτεία του Κάνσας Ρόμπερτ Κάπλαν, οι διορθώσεις αποτελούν υγιή εξέλιξη για την αγορά. Ο ίδιος δεν θεωρεί πως η πρόσφατη αναταραχή θα επηρεάσει τα οικονομικά θεμελιώδη ή τον χρηματοπιστωτικό κλάδο.


Τα στελέχη αυτά εκτιμούν ότι ανησυχία θα αρχίσει να δημιουργείται εάν καταγραφεί νέα ισχυρή πτώση χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ανάκαμψη στις τιμές. Επίσης ανησυχία προκάλεσε η πολύ μεγάλη πτώση που εκδηλώθηκε ξαφνικά μέσα σε διάστημα μιας ώρας στη συνεδρίαση της προηγούμενης Παρασκευής. Προς το παρόν όμως λένε ότι η ρευστότητα στην αγορά εξακολουθεί να παραμένει σε υψηλά επίπεδα κι αυτό


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

συζυγος μ αλεξανδρου


σουφλε με ψωμι και αυγα
σουφλε με ψωμι και αυγα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

Friday, June 28, 2019

γλυκο κις λορεν

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 14.000 προϊόντα «μαϊμού»

Χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού», όπως πορτοφόλια, αξεσουάρ, είδη δώρων κ. ά, κατασχέθηκαν ύστερα από ταυτόχρονη επιχείρηση σε τρία καταστήματα λιανικής πώλησης στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές γυναίκες, κινεζικής υπηκοότητας, ως προσωρινές υπεύθυνες των συγκεκριμένων καταστημάτων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Της αστυνομικής εφόδου προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου εταιρείας, σύμφωνα με την οποία, σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης της παραπάνω περιοχής, αποκαλούμενης και «china town» της Θεσσαλονίκης, διατίθενται προς πώληση προϊόντα που φέρουν πιστά αντίγραφα κατοχυρωμένων σημάτων εταιρειών που εκπροσωπεί η καταγγέλλουσα επιχείρηση ή που παραπέμπουν σε αυτή, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

Όπως έγινε γνωστό, στα υπό έρευνα καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους που διέθεταν αυτά, βρέθηκαν πάνω από 14.000 προϊόντα, χαρακτηριζόμενα ως «απομιμητικά», τα οποία και κατασχέθηκαν, με την συνολική εκτιμώμενη ζημιά για τις παθούσες εταιρίες να υπερβαίνει τις 45.000 ευρώ.


η σεξουαλικη παρενοχληση στο χωρο εργασιας

γλυκο κις λορεν

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί σημάτων και ρυθμίσεων για το παρεμπόριο.



γλυκο κις λορεν
retro shop online uk

ο ταξιτζης κιθαρα

πωλησεις γκαρσονιερες ζωγραφου
ο ταξιτζης κιθαρα
ο ταξιτζης κιθαρα

Σε ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου αναφέρει πως η απόφαση της Δικαιοσύνης «αποδεικνύει την «αριστεία» στις παρανομίες, που κατέχει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».


Σε αυτήν επίσης αναφέρεται πως, «το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον Β. Πολυμερόπουλο για το πιστοποιητικό σπουδών με το οποίο είχε προαχθεί στη θέση του προϊσταμένου διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων. Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Πολυμερόπουλος είχε καταθέσει το 2006 μια βεβαίωση παρακολούθησης ενός κύκλου σεμιναρίων ως τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών».


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

σκυλος χειμωνας


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

καυσοξυλα κατερινη τιμες

εγκατασταση φωτοβολταικων σε στεγη τιμη
καυσοξυλα κατερινη τιμες

Το αντιτορπιλικό USS McCampbell εθεάθη κοντά στα νησιά Πάρσελ αμφισβητώντας την ηγεμονία της Κίνας στην περιοχή. Τα Νησιά Πάρσελ προσαρτήθηκαν στην Κίνα από το Βιετνάμ το 1974 και έκτοτε η κινεζική κατοχή αμφισβητείται τόσο από το Βιετνάμ όσο και από την Ταϊβάν.


Η εκπρόσωπος του αμερικανικού στόλου του Ειρηνικού Ωκεανού, Rachel McMarr, δήλωσε ότι η περιπολία του USS McCampbell σε απόσταση 12 μιλίων από τα νησιά Τρι, Λίνκολν και Γουντς αποσκοπεί στη «διατήρηση της πρόσβαση στις θαλάσσιες οδούς όπως ορίζεται από το διεθνές δίκαιο».


υπεύθυνη δήλωση μένουμε ευρώπη



καυσοξυλα κατερινη τιμες
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

βροχη χατζηδακις

teba δικαιολογητικα

Η κατηγορία κατά του ηλικίας 41 ετών Αλεξέι Ναβάλνι, συνίσταται στο ότι παραβίασε για μια ακόμη φορά την σχετική νομοθεσία που αφορά την διοργάνωση η την διεξαγωγή συγκεντρώσεων, διαδηλώσεων, πορειών.


Ο ίδιος ο Ναβάλνι αρνήθηκε ότι παραβίασε την νομοθεσία και χαρακτήρισε το κατηγορητήριο παράνομο και γελοίο. «Είδατε την ταυτότητα μου; Την είδατε: Είμαι πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και δεν μπορεί να μου απαγορεύσει κανείς την διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων. Και μάλιστα δεν ήμουν εγώ, αλλά κάποιοι πολίτες που υπέβαλλαν αίτηση για την συγκέντρωση, στην οποία εγώ πήγα» δήλωσε ο Ναβάλνι, λέγοντας ότι η εκδήλωση ήταν «απολύτως ειρηνική»


βροχη χατζηδακις

Η δικηγόρος του Ναβάλνι Όλγα Μιχαήλοβα αναφερόμενη στην κατηγορία για απείθεια σε αστυνομικό, ζήτησε από το δικαστήριο να θεωρήσει τις ενέργειες του αστυνομικού μη νόμιμες, όπως και να αποσυρθούν ως αβάσιμα κάποια αποδεικτικά στοιχεία που περιλαμβάνει το κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι ο Ναβάλνι δεν ενήργησε κατά παράβαση του νόμου, αλλά «μιλούσε ειρηνικά με τους δημοσιογράφους κοντά στο άγαλμα του Πούτσκιν, μέχρι την στιγμή που συνελήφθη».




βροχη χατζηδακις
λαμπερο νυφικο μακιγιαζ
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

game of thrones τι θα γινει

το παρα πεντε επεισοδιο 5
Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία: Ποιοι ταξίαρχοι προάγονται και ποιοι αποστρατεύονται

Ολοκληρώθηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχηγού, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, οι κρίσεις των ταξιάρχων του Σώματος.


Το Συμβούλιο έκρινε προακτέους στο βαθμό του υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους 10 ταξίαρχους γενικών καθηκόντων, ενώ 16 αποστρατεύτηκαν και 46 (39 γενικών και επτά ειδικών καθηκόντων), διατηρούνται στον βαθμό ταξιάρχου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Συμβούλιο προήγαγε στο βαθμό του υποστράτηγου τους:


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

game of thrones τι θα γινει
  • Στυλιανό Βολυράκη
  • Δημήτριο Κρίκα
  • Αχιλλέα Σκανδάλη
  • Αθανάσιο Μαντζούκα
  • Γεώργιο Τηλελή
  • Παναγιώτη Ντζιοβάρα
  • Μιλτιάδη Πουρσανίδη
  • Ιωάννη Τόλια
  • Αναστάσιο Μανιάτη
  • Γεώργιο Ψωμά
  • Ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους έκρινε τους κατωτέρω ταξιάρχους γενικών καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες:

  • Νικόλαο Κοκκίνη
  • Αναστάσιο Αναστασάκο
  • Θεολόγο Τζουμαϊλη
  • Χρήστο Νικολάου
  • Γεώργιο Καϊπάκη
  • Δημήτριο Μουστακαλή
  • Παναγιώτη Μαρκετάκη
  • Ευάγγελο Βόγλη
  • Παναγιώτη Κουμπούλα
  • Γεώργιο Μαρούδα
  • Γεώργιο Θεοδωρακόπουλο
  • Γεώργιο Αγάκο
  • Γεώργιο Γιαννόπουλο
  • Νικόλαο Δημητριάδη
  • Στυλιανό Ντελή
  • Αριστείδη Φουτάκη (όριο ηλικίας)
  • Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Αστυνομικών Διευθυντών, ενώ αναμένονται οι τοποθετήσεις των υποστρατήγων.



    game of thrones τι θα γινει
    δεντρο οπτικες ινες
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

    σωτηρια στα αγγλικα

    εκτος εδρας εισφορες
    σωτηρια στα αγγλικα

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ισπανικού υπουργείου Εσωτερικών η αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη ενός Ισπανού και πέντε Μαροκινών.


    ετησιος πληθωρισμος ελλαδας 2014

    Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε πως «Η εθνική αστυνομία και η γενική διεύθυνση ασφαλείας του Βασιλείου του Μαρόκου διέλυσαν έναν τρομοκρατικό τζιχαντιστικό πυρήνα που αποτελούνταν από έξι άτομα, ένα από τα οποία συνελήφθη στη Μελίγια και πέντε στο Μαρόκο».


    Η εξάρθρωση του πυρήνα των τζιχαντιστών σημειώθηκε λίγες μέρες μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην Καταλονία.


    σωτηρια στα αγγλικα


    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

    βαγγελης γιακουμακης μηνυματα

    «Για την αλλαγή του πρώτου απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση ενώ για τον δεύτερο απαιτείται πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής» είπε ο κ. Καμμένος.


    πρύτανης παμακ

    παραρτημα α αιτηση και υπευθυνη δηλωση χορηγησησ φοιτητικου στεγαστικου επιδοματοσ

    Υπενθυμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ έχουν καταθέσει σχετική τροπολογία για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, κάλεσε σε άμεση ψήφισή της.


    βαγγελης γιακουμακης μηνυματα

    Επικαλούμενος αποστροφή του Ευ. Βενιζέλου ότι στην διερεύνηση του σκανδάλου Novartis διεθνώς, δεν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, είπε «δεν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα γιατί δεν υπάρχει Βενιζέλος και νόμος Βενιζέλου».


    Ο κ. Καμμένος είπε ότι από την σημερινή συζήτηση ο λαός διαπίστωσε καταρχήν την επαναφορά του παρελθόντος της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, στη διάρκεια της οποίας, όπως ανέφερε, υπήρχε αλληλοκάλυψη.


    βαγγελης γιακουμακης μηνυματα

    Πρόσθεσε ότι από την συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχουν και δύο διαφορετικοί κόσμοι, αναφέροντας στη συνέχεια ότι «αυτός που ελέγχεται, φοβάται και απειλεί».


    Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με οξύτητα στους κκ Ευ. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο, ενώ εγκάλεσε τον κ. Βενιζέλο διότι «τολμά να μιλά για εθνικά θέματα, για τα Ίμια και να απειλεί αυτή την κυβέρνηση».


    Απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά τα οποία υπερασπίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή.


    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας είπε ότι για την υπόθεση Novartis πρέπει να ελεγχθούν οι υπουργοί που χειρίστηκαν το ζήτημα, να εξεταστούν οι συναντήσεις που αναφέρονται, οι εταιρείες δημοσίων σχέσεων και δημοσιογράφων.


    Είπε επίσης ότι πρέπει να ελεγχθούν οι αντικαταστάσεις υπουργών που δεν δέχθηκαν να εκτελέσουν εντολές των φαρμακοβιομηχανιών και αντικαταστάθηκαν από τον πρωθυπουργό.


    Στο σημείο εκείνο τόνισε ότι του έκανε εντύπωση η τοποθέτηση του κ. Μ. Σαλμά, για τον οποίο, όπως είπε στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο ίδιος δεν θα ψηφίσει την παραπομπή του προκειμένου να τον διευκολύνει ως μάρτυρα για όσα γνωρίζει για «αυτή την βρώμικη υπόθεση» τόσο εδώ, όσο και στις ΗΠΑ.


    Όπως είπε ο κ. Καμμένος έλαβε την απόφαση αυτή μετά την ομιλία του κ. Σαλμά καθώς εκτίμησε ότι έχει συνεισφέρει στην διερεύνηση της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη και στις ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι ο Μ. Σαλμάς δήλωσε ότι επί των ημερών του εντόπισε με ελέγχους που είχε διατάξει παράνομες χρηματοδοτήσεις από την εταιρεία Novartis σε δημόσιους λειτουργούς, δηλαδή γιατρούς, φαρμακοποιούς και υπαλλήλους που εμπλέκονταν στην πολιτική του Φαρμάκου και είπε ότι τα πορίσματα αυτά αποτέλεσαν υλικό της σημερινής δικογραφίας, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα.


    Ο κ. Καμμένος είπε ότι άκουσε για πρώτη φορά την υπόθεση Novartis το 2015-2016, διατύπωσε το ρητορικό ερώτημα «γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν κάλεσε τον κ. Π. Σαράκη προκειμένου να ενημερωθεί» και πρόσθεσε ότι η ΝΔ γνώριζε πως η κ. Τουλουπάκη θα μετέβαινε στις ΗΠΑ για την υπόθεση αυτή.





    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
    https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

    3 ευχες συγκροτημα

    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html
    τεντα μικρου φουσκωτου
    φαρμακειο νεαπολη θεσσαλονικης

    Ως «ήσυχους και φιλειρηνικούς ανθρώπους» που ποτέ δεν έδωσαν αφορμή για άσχημα σχόλια περιγράφουν στο Reuters την οικογένεια του 17χρονου Δημήτρη Παγουρτζή, συγχωριανοί του πατέρα του δράστη από τη Μαγουλίτσα Καρδίτσας.


    Την Παρασκευή, ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής, μπήκε στην τάξη του στο σχολείο όπου φοιτούσε, στη Σάντα Φε, πυροβόλησε και σκότωσε εννιά συμμαθητές του κι έναν εκπαιδευτικό, ενώ τραυμάτισε άλλους δέκα μαθητές. Το Reuters αναφέρει ότι οι συμμαθητές του τον περιγράφουν ως ήσυχο και μοναχικό.


    3 ευχες συγκροτημα

    «Δεν έχουμε λόγια. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο», λέει ο Κώστας Σπανός πρόεδρος της κοινότητας Μαγουλίτσας στο πρακτορείο ειδήσεων.




    3 ευχες συγκροτημα
    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

    ελληνικο εργατικο δικαιο

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html
    ελληνικο εργατικο δικαιο

    Στη σκηνή που ο πίνακας απεικονίζει φαίνεται ένας άντρας σε πρώτο πλάνο να κρατά κάτι που μοιάζει με smartphone. Φοβερό επίσης είναι ο τρόπος που το κρατάει. Περίπου με τον τρόπο που κρατάμε σήμερα τα κινητά μας.


    Ο πίνακας, Mr. Pynchon and the Settling of Springfield, απεικονίζει τον κύριο Pynchon, ένα επιτυχημένο έμπορο γούνας, που ίδρυσε το Springfield, της Μασαχουσετης. Οι ιστορικοί ισχυρίζονται πως το μυστήριο αντικείμενο που κρατά αμερικανός ιθαγενής είναι ένας καθρέφτης-καθώς αυτοί χρησιμοποιούνταν ευρέως τον 17ο αιώνα. Κάποιοι άλλοι ειδικοί λένε ότι μπορεί να ένα θρησκευτικό κείμενο.


    μαρτινο ανοιξε ο δρομος



    ελληνικο εργατικο δικαιο
    καλοκαιρινα παπουτσια γυναικεια 2016
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

    μηχανηματα κατεργασιας αλουμινιου

    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html
    ασα παρνασσος
    σαμαρας vs κωνσταντοπουλου
    μηχανηματα κατεργασιας αλουμινιου

    Χρηματιστηριακοί αναλυτές αναφέρουν πως πίσω από τις πιέσεις στις τραπεζικές μετοχές το τελευταίο διάστημα κρύβονται κερδοσκοπικά επενδυτικά κεφάλαια που «εκβιάζουν» λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.


    μηχανηματα κατεργασιας αλουμινιου

    Μέσω short θέσεων στις τραπεζικές μετοχές τα επενδυτικά αυτά κεφάλαια, ασκούν πιέσεις στις αποτιμήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων , προκειμένου να αναγκάσουν τις Διοικήσεις των τραπεζών να πάρουν «εν θερμώ» αποφάσεις για την πώληση σε χαμηλές τιμές χαρτοφυλακίων ενυπόθηκων δανείων που είναι σε καθυστέρηση.


    Αξίζει να σημειωθεί πως τα funds αυτά δεν έχουν απαραίτητα μεγάλη οικονομική επιφάνεια και πως πατώντας στη «ρηχότητα» του ελληνικού χρηματιστηρίου, ασκούν πιέσεις στις τραπεζικές μετοχές με πολύ μικρούς συναλλακτικούς τζίρους. Ενδεικτικά χθες ο αθροιστικός τζίρος στις μετοχές των Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Alpha Bank μόλις που ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ!




    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

    πέναλτι ολυμπιακου

    πέναλτι ολυμπιακου

    Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του μετρό ανακοίνωσε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο Πολυνομοσχέδιο.


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

    διαμαρτυρία δυσαρέσκεια

    πέναλτι ολυμπιακου

    Όπως αναφέρει το ΣΕΛΜΑ στην ανακοίνωσή του, «η κυβέρνηση με τη ψήφιση του νέου πολυνόμου, παραδίδει στους δανειστές ενέχυρο ότι απόμεινε από την δημόσια περιουσία και μαζί τις τελευταίες ελπίδες για μια ζωή με αξιοπρέπεια στους ανθρώπους του μόχθου.


    απολλων σμυρνησ λαρισα 4 2

    Μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων» σημειώνει και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία του κυρίου Τσίπρα και των συνοδοιπόρων εξαντλείται επιλεκτικά σε μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους και όχι όταν οι ίδιοι ψηφίζουν μνημόνια ή όταν προδίδουν δημοψηφίσματα στην πλάτη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού».


    Οι εργαζόμενοι καλούν τον κόσμο σε δυναμική συμμετοχή στα συλλαλητήρια «διατρανώνοντας την αντίθεση τους στην επιθετική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης».


    Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης φέρνει νέα σκληρά μέτρα, όπως η απελευθέρωση των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών, τον θεσμό της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης για ατομικές και συλλογικές εργατικές διαφορές και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης με την απαράδεκτη τροπολογία για περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία» και καλεί τους εργαζομένους να συμμετάσχουν «δυναμικά στις πορείες διαμαρτυρίας που θα οργανωθούν».


    τσαγκαρης χαριλαου

    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html
    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html
    ελλαδα ισπανια μπασκετ στατιστικα

    Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το ατύχημα προκλήθηκε στην κουζίνα του καταστήματος που βρίσκεται στην Ποτιέ και Νταλιάνη, εξαιτίας κακής σύνδεσης του καλώδιου της φιάλης με το γκριλ, όταν εργαζόμενος πήγε να μαγειρέψει.


    Τότε σημειώθηκε μικρή έκρηξη με το ωστικό κύμα να σπάει τμήμα τζαμιού του καταστήματος ενώ ο ήχος από το συμβάν, προκάλεσε αναστάτωση καθώς ακούστηκε σε ολόκληρο τον πεζόδρομο.


    Κομμάτια από τα τζάμια εκτοξεύτηκαν στον πεζόδρομο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά δύο άτομα, μια γυναίκα 40 ετών και ένας 57χρονος άντρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


    Επίσης μια εργαζόμενη υπέστη εκδορές από θραύσματα.


    Πυροσβεστικό όχημα έφτασε στο σημείο καθώς αρχικά η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά των πυροσβεστών ήταν ότι εξερράγη φιάλη υγραερίου.


    Σημειώνεται πως το κατάστημα ήταν κλειστό για το κοινό την ώρα του ατυχήματος.



    τσαγκαρης χαριλαου
    τσαγκαρης χαριλαου
    εμποτισμος ξυλου με λαδι

    πως φτιαχνω μαρμελαδα μηλο

    πως φτιαχνω μαρμελαδα μηλο

    Τη δεύτερη μέρα μετά από την Ανάσταση η Πολιτιστική Εταιρία της Αρναίας αναβιώνει το έθιμο «Κούτσμανος». Άνδρες με παραδοσιακές στολές και οπλισμένοι συγκεντρώνονται έφιπποι στην πλατεία της Αρναίας και τραγουδώντας φτάνουν μέχρι τον προφήτη Ηλία, έξω από το χωριό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας ξεκινούν την σκοποβολή αυγών.


    πτώση του άκρου ποδός

    Στη συνέχεια οι έφιπποι άντρες μαζί με τον κόσμο κατευθύνονται στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής όπου στήνεται ο χορός «Κούτσμανος» προς τιμή του οπλαρχηγού Κούτσμανου.



    πως φτιαχνω μαρμελαδα μηλο
    ορφεας κρεουζης
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

    ποιουμαι κλιση στα αρχαια

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html
    ποιουμαι κλιση στα αρχαια
    Ρέθυμνο: Θρίλερ για γερά νεύρα η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου - Νέα σοκαριστική μαρτυρία

    Σε θρίλερ εξελίσσεται μυστηριώδης εξαφάνιση της νεαρής εγκύου από το Ρέθυμνο που χάθηκε στις 2 Μαΐου.


    Την ώρα που οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, μία σοκαριστική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (18/5) ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι την επίμαχη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 37χρονης Ντέσι είδε τον σύντροφό της να οδηγεί το αυτοκίνητό του και τον χαιρέτισε.

    Όπως ανέφερε ο μάρτυρας ήταν μεταξύ δύο και μισή με τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου όταν οδηγούσε στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο με κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ. Από εκεί ο δρόμος συνεχίζει στο χωριό Μυξόρουμα και καταλήγει στην πόλη του Ρεθύμνου.


    ποιουμαι κλιση στα αρχαια

    Ο μάρτυρας τον συνάντησε σε ένα σημείο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και όχι προς τις παραλίες όπου αρχικά είχαν οδηγηθεί οι έρευνες ενώ ανέφερε επίσης ότι στο αμάξι ήταν μόνος του.

    Υπενθυμίζεται ότι δυόμιση ώρες νωρίτερα, γύρω στις δώδεκα και μισή, κάτοικος της περιοχής είχε δει την Ντέσι και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο σε διακλάδωση που βρίσκεται σε άλλο σημείο και οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου.

    Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο αυτόχειρας προλάβαινε να φτάσει στο σημείο που τον είδε ενώ τόνισε πως σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν πολλά μέρη που κάποιος θα μπορούσε να κρύψει ένα πτώμα.

    «Υπάρχουν γκρεμνά, ποτάμια, τρύπες ό, τι θέλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Το χρονικό της εξαφάνισης

    Η Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων βουλγαρικής καταγωγής, χάθηκε στις 2 Μαΐου. Τέσσερις μέρες μετά, ο σύντροφος της με τον οποίο την είδαν για τελευταία φορά, αυτοκτόνησε στο πατρικό του σπίτι.

    Πιστεύεται ότι ο φίλος της και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, τη σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα της χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν.

    Πηγή: anikolouli.gr


    Ρέθυμνο: Θρίλερ για γερά νεύρα η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου - Νέα σοκαριστική μαρτυρία
    01
    Ρέθυμνο: Θρίλερ για γερά νεύρα η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου - Νέα σοκαριστική μαρτυρία












    αποτελεσματα παιδικων σταθμων 2017
    στοίχημα ημίχρονο τελικό

    ανακτηση μηνυματων στο iphone

    βαλσ με δωδεκα θεουσ επεισοδιο 155
    ανακτηση μηνυματων στο iphone

    Η Χεζμπολάχ, που μετέχει στην κυβέρνηση του Λιβάνου, μάχεται στο πλευρό του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ αλλά και στο Ιράκ, εναντίον των τζιχαντιστών του ISIS. Οι χώρες του Κόλπου κατηγορούν την οργάνωση ότι στηρίζει τους αντάρτες Χούτι της Υεμένης και την αντιπολίτευση στο Μπαχρέιν. Η Χεζμπολάχ διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στην Υεμένη ή το Μπαχρέιν.


    «Δεν θέλω στην κυβέρνησή μου ένα πολιτικό κόμμα που παρεμβαίνει σε αραβικές χώρες εναντίον άλλων αραβικών χωρών», ανέφερε ο Χαρίρι σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο γαλλικό δίκτυο CNews. «Αναμένω την ουδετερότητα που συμφωνήσαμε στην κυβέρνηση. Δεν μπορείς να λες το ένα και να κάνεις το άλλο», συνέχισε.


    Στις 4 Νοεμβρίου ο Χαρίρι προκάλεσε σοκ στη χώρα του, όταν παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία ενώ βρισκόταν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο Μισέλ Αούν.


    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

    «Ο Λίβανος δεν μπορεί να επιλύσει ένα θέμα όπως η Χεζμπολάχ που βρίσκεται στη Συρία, το Ιράκ, παντού εξαιτίας του Ιράν. Θα πρέπει να βρεθεί μια περιφερειακή πολιτική λύση. Η παρέμβαση του Ιράν μας επηρεάζει όλους. Αν επιθυμούμε μια πολιτική που θα είναι καλή για την περιοχή, δεν θα έπρεπε να παρεμβαίνουμε», πρόσθεσε.


    πανεπιστημιο ζακυνθου

    Ο Χαρίρι είπε επίσης ότι είναι έτοιμος να παραμείνει στην πρωθυπουργία αν η Χεζμπολάχ δεχτεί να μην ανακατεύεται σε περιφερειακές συγκρούσεις. Απείλησε όμως ότι θα παραιτηθεί αν η Χεζμπολάχ δεν τηρήσει αυτή τη δέσμευση. «Ξέρουν ότι πρέπει να παραμείνουν ουδέτεροι στην περιοχή», υπογράμμισε. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν εκλογές πριν από τον επόμενο χρόνο.



    ανακτηση μηνυματων στο iphone
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

    ελεγχοσ ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων σχολικων κτιριων

    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
    υγιεινη διατροφη και σωματικη ασκηση

    Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Νέστορ Πιτάνα, οι Γάλλοι ξεχύθηκαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του κορυφαίου τροπαίου στο ποδόσφαιρο.


    my asian tv orange marmalade

    Ο φακός «συνέλαβε» και τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες, δίπλα στην πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς, να ξεχνά τα πολιτικά «πρέπει» και να πανηγυρίσει την νίκη της χώρας του.


    ελεγχοσ ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων σχολικων κτιριων

    Οι Γάλλοι πήραν στα χέρια τον προπονητή τους, φόρεσαν την γαλλική σημαία και ετοιμάστηκαν για να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, όπως και έγινε όταν τους το παρέδωσε ο πρόεδρος της FIFA.


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

    Μπορεί η βροχή να χάλασε τα πλάνα των διοργανωτών, όμως οι ποδοσφαιριστές δεν φάνηκε να ενδιαφέρονται καθόλου.



    ελεγχοσ ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων σχολικων κτιριων

    Thursday, June 27, 2019

    ραδιοταξι δωρεαν

    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
    ραδιοταξι δωρεαν
    ραδιοταξι δωρεαν

    Συγκεκριμένα, το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμά του, δεν επικύρωσε τη διάταξη της εισαγγελέως Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα, με την οποία απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη και τους τρεις συγκατηγορουμένους του (τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital, Νίκο Συντιχάκη, το δικηγόρο Πειραιά, Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή, Ηλία Τσακίρη) στην υπόθεση των εμβασμάτων για το πλοίο Noor 1.


    πιατσα ντελ ποπολο

    χημικα αερια μουσταρδας

    Το συμβούλιο αποφάνθηκε ομόφωνα πως οι κατηγορούμενοι δεν είναι ύποπτοι φυγής.



    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

    δεχονται ευρω στην κωνσταντινουπολη

    συνεπειες γαλλικης επαναστασης
    δεχονται ευρω στην κωνσταντινουπολη

    Ο ακριβής αριθμός των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιές δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνουν λόγο για 15-20, εκ των οποίων περίπου 5 έχουν πιο σοβαρές καταστροφές.


    καφε καστορινα μποτακια

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, που μίλησε στον ΣΚΑΙ η φωτιά έχει μπει στο χωριό, με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη καθώς η περιοχή είναι δύσβατη και τα εναέρια μέσα που επιχειρούν δεν επαρκούν για την κατάσβεση. Ο Θωμάς Ρούσης, δήμαρχος Ωροπού έκανε επίσης γνωστό ότι η μεγάλη φωτιά κινείται προς το χωριό Καπανδρίτι.


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

    Οι ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στην περιοχή, έχουν καταφέρει, σύμφωνα με αξιωματικούς του Π. Σ., να περιορίσουν ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, ωστόσο το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, λόγω της «μικτής» κάλυψης, (δάσος και σπίτια), του πυκνού καπνού και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.


    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

    Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο, εννέα εθελοντικά οχήματα, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.


    Διεθνή μέσα ασχολούνται επίσης με την μεγάλη φωτιά, με το Russia Today μάλιστα να κάνει live μετάδοση από το σημείο:





    δεχονται ευρω στην κωνσταντινουπολη

    πλατυ λαρισα προαστιακος

    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μεσημέρι της Τρίτης, 19 Δεκεμβρίου, άνδρας αλβανικής καταγωγής με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά, επισκέφτηκαν τα ΤΕΠ του νοσοκομείου και συγκεκριμένα το παιδιατρικό.


    Ο γιατρός, φέρεται να εξέτασε τα παιδιά και να έδωσε τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες χωρίς να υπάρξει κάποια διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια έφυγε από το νοσοκομείο για το σπίτι τους.


    πλατυ λαρισα προαστιακος

    Στη συνέχεια, ο σύζυγος επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση, έκλεισε την πόρτα του ιατρείου, έβγαλε έξω – βρίζοντας - μια νοσηλεύτρια και ξυλοκόπησε άγρια τον παιδίατρο.


    farmer on tractor image

    πλατυ λαρισα προαστιακος

    Ο άνδρας έσπασε το πόδι του γιατρού και του προκάλεσε θλαστικά τραύματα.


    Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗN, υπεβλήθη μήνυση από την Διοίκηση του νοσοκομείου.



    χαρτης θεσσαλονικης βαρδαρης
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

    τζακετ νεοπρεν

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
    ερωτευμενη πολυ κοκκινου ελλη
    τζακετ νεοπρεν
    τζακετ νεοπρεν
    Σαν σήμερα το 1822 η πυρπόληση της τουρκικής ναυαρχίδας του Καρά Αλή από τον Κανάρη

    Η πυρπόληση της τουρκικής ναυαρχίδας από τον Κωνσταντίνο Κανάρη στη Χίο (7 Ιουνίου 1822), υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα ναυτικά κατορθώματα της Ελληνικής Επανάστασης.


    Μετά την καταστροφή της Χίου (30 Μαρτίου 1822), το ελληνικό ναυτικό θέλησε να πάρει εκδίκηση, προσβάλλοντας τον τουρκικό στόλο. Για τον σκοπό αυτό συγκροτήθηκε μία μεγάλη αρμάδα από 64 πλοία (29 υδραϊκά υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, ο οποίος αναγνωριζόταν ως αρχιναύαρχος, 19 σπετσιώτικα υπό τους Αναστάσιο Ανδρούτσο και Ανδρέα Χατζηαναργύρου και 16 ψαριανά). Τα ελληνικά πλοία συγκεντρώθηκαν στα Ψαρά στα τέλη Απριλίου κι έψαχναν την ευκαιρία να δράσουν.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο χρόνος που επελέγη ήταν η μεγάλη μουσουλμανική γιορτή του ραμαζανιού, που ξεκινούσε στις 10 Μαΐου. Αρχικά, έγιναν απόπειρες επιθέσεων, αλλά απέτυχαν, όπως απέτυχε και η απόπειρα πυρπόλησης της τουρκικής ναυαρχίδας στις 18 Μαΐου.

    Στο μεταξύ, εκδηλώθηκε απειθαρχία των πληρωμάτων, εξαιτίας της καθυστέρησης καταβολής της μισθοδοσίας τους, αλλά και διαφωνίες μεταξύ των Υδραίων και Σπετσιωτών ναυάρχων. Οι Σπετσιώτες ναύαρχοι Ανδρούτσος και Χατζηαναργύρου έκριναν φρόνιμο να αποχωρήσουν από την κοινή προσπάθεια για να μην προκληθεί ρήξη στο ελληνικό στρατόπεδο και στις 31 Μαΐου σάλπαραν για το νησί τους.


    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

    επα διαθεσιμοτητα

    Η πυρπόληση

    Την ίδια ημέρα, οι Ψαριανοί πήραν την απόφαση να χτυπήσουν τον τουρκικό στόλο με πυρπολικά, επειδή κατέφθασαν πληροφορίες ότι ο αιγυπτιακός στόλος βρισκόταν στην Κρήτη. Την απόφαση επικρότησε ο Μιαούλης, καθώς και οι άλλοι δύο υδραίοι ναύαρχοι Λάζαρος Λαλεχός και Ιωάννης Βούλγαρης. Την επιχείρηση ανέλαβαν να εκτελέσουν δύο πυρπολικά, ένα από κάθε πλευρά.

    Έτσι, την επομένη, 1η Ιουνίου, τα δύο πυρπολικά, ένα ψαριανό με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Κανάρη και ένα υδραϊκό με κυβερνήτη τον Ανδρέα Πιπίνο, ξεκίνησαν προς αναζήτηση του τουρκικού στόλου. Τα δύο πυρπολικά συνόδευαν τέσσερα μπρίκια (δύο ψαριανά με πλοιάρχους τους Νικόλαο Γιαννίτση και Γεώργιο Κουτσούκο και δύο υδραϊκά με τους Ιωάννη Ζάκα και Αντώνιο Ραφαλιά), που θα αναλάμβαναν τη διάσωση των πληρωμάτων μετά την πυρπόληση.

    Με αρκετές προφυλάξεις, τα δύο πυρπολικά πλησίασαν τον τουρκικό στόλο, που ναυλοχούσε στη Χίο και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν. Επέλεξαν τη νύχτα της 6ης προς 7η Ιουνίου 1822. Ήταν μία νύχτα χωρίς φεγγάρι και οι αξιωματικοί είχαν συγκεντρωθεί στη φωταγωγημένη ναυαρχίδα του τουρκικού στόλου για να γιορτάσουν τη λήξη του ραμαζανιού. Αν και γνώριζαν την καταστροφική δύναμη των ελληνικών πυρπολικών, δεν φαίνεται να είχαν πάρει ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.

    Το υδραϊκό πυρπολικό υπό τον Πιπίνο γλίστρησε αθέατο προς την υποναυαρχίδα του τουρκικού στόλου, ένα δίκροτο με πλοίαρχο τον Μπεκίρ Μπέη. Επιχείρησε να προσκολληθεί, αλλά παρασύρθηκε από τον άνεμο και αποσπάσθηκε. Η απόπειρα του Πιπίνου απέτυχε, αλλά ο Κανάρης κατόρθωσε να προσδέσει το πυρπολικό του στην τουρκική ναυαρχίδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι επιδέξιοι ελιγμοί του έμπειρου πηδαλιούχου Ιωάννη Θεοφιλόπουλου.

    Σχεδόν αμέσως το ξύλινο σκαρί του μεγαλοπρεπούς πλοίου λαμπάδιασε και άρχισε να καίγεται σαν πυροτέχνημα. Ο Καρά Αλής έσπευσε να εγκαταλείψει το πλοίο και επιβιβάσθηκε σε λέμβο, αλλά ένα κομμάτι από το φλεγόμενο κεντρικό κατάρτι του πλοίου τον χτύπησε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Οι 2.000 άνδρες που βρίσκονταν πάνω στη ναυαρχίδα χάθηκαν σχεδόν όλοι.

    Οι 32 άνδρες που συγκροτούσαν τα πληρώματα των δύο πυρπολικών, εκμεταλλευόμενοι τη σύγχυση που επικράτησε, έφθασαν σώοι στα ελληνικά πλοία που τους περίμεναν στ’ ανοιχτά. Η επιστροφή τους στα Ψαρά ήταν θριαμβευτική και με τη συνοδεία του πλήθους κατευθύνθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου ανέπεμψαν ευχαριστήρια δέηση για τη σωτηρία τους.

    Τα επακόλουθα

    Ο Μπεκίρ Μπέης, που ανέλαβε τη διοίκηση του στόλου μετά το θάνατο του Καρα Αλή, δεν τόλμησε να επιτεθεί στα Ψαρά ή τη Σάμο, αλλά περίτρομος εγκατέλειψε τη Χίο και κατέφυγε στον Ελλήσποντο. Αντίθετα, οι Τούρκοι της Χίου, όταν έμαθαν το θλιβερό γι’ αυτούς περιστατικό, αποτελείωσαν τον αφανισμό του νησιού με την καταστροφή των Μαστιχοχωρίων.

    Το κατόρθωμα του Κανάρη έδωσε κουράγιο στους επαναστατημένους Έλληνες και συγκίνησε βαθύτατα την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Στην Ευρώπη κυκλοφόρησαν χαλκογραφίες, που παριστούσαν τον Κανάρη με τον δαυλό στο χέρι, και τα χρήματα από τις πωλήσεις τους απεστάλησαν στην Ελλάδα για την ενίσχυση του αγώνα.

    Για να τιμήσει τα πληρώματα των δύο πυρπολικών, το Μινιστέριον των Ναυτικών (Υπουργείο Ναυτιλίας) πρότεινε στο Εκτελεστικόν (κυβέρνηση) να τους παρασημοφορήσει και να τους χορηγήσει εκτάσεις γης. Το Βουλευτικόν (Βουλή) ενέκρινε την πρόταση, η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

    Πηγή: sansimera.gr


    κανονισμος διαχειριστη πολυκατοικιασ

    επαγγελματική βαφλιέρα
    κανονισμος διαχειριστη πολυκατοικιασ

    Οι αναφορές του Γιάννη Βρούτση από τη ΝΔ ότι η κυβέρνηση «τα έχει κάνει θάλασσα» με συνέπεια οι πολίτες να λένε «και μη χειρότερα», εξόργισαν τον Παύλο Πολάκη που ζητούσε επίμονα τον λόγο για να του απαντήσει. «Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι και έχει κουραστεί από τα «θα», γκρεμίσατε το δημόσιο σύστημα υγείας», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Γιάννης Βρούτσης με τον αναπληρωτή υπουργό να φωνάζει εκτός μικροφώνου ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης.


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

    Λαμβάνοντας το λόγο, απόντος του βουλευτή της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης τον αποκάλεσε «νυφίτσα», ενώ λίγο
    αργότερα αναφερόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος ελέγχεται για την προγραμματική σύμβαση ΟΚΑΝΑ - ΚΕΛΠΝΟ, στο οποίο «όσο σκάβεις βρίσκεις φίδια, όχαινες και σκορπιούς». Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του σχολίασε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις «τα κάνανε χουμά, «είναι ό, τι μένει από το τυρί», όπως εξήγησε.


    «Είστε υπουργοί Υγείας ή... Ασθενείας;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ ο Κώστας Μπαργιώτας από το Ποτάμι επεσήμανε πως «όταν τελειώσει η τακτική ταύρος εν υαλοπωλείο του κ. Πολάκη, η χώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια, ότι δεν μπορούμε να συντηρήσουμε το ΕΣΥ στα σημερινά του μεγέθη».


    Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ακόμη, ότι στοίχισαν «ο κούκος αηδόνι» τα ελικόπτερα διάσωσης και ότι δεν γνωρίζει που πήγαν τα λεφτά από τις αποζημιώσεις για τις βλάβες των ελικοπτέρων. Μάλιστα, όπως είπε, ο Νίκος Τόσκας θα ανακοινώσει πως για πρώτη φορά θα υπάρχει ελικόπτερο του στρατού στη Χαλκιδική για τους καλοκαιρινούς
    μήνες.


    Στη συζήτηση επερώτησης του ΚΚΕ ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χάνει χρόνο μιλώντας για τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση την ώρα που οι ασθενείς και υγειονομικοί δεν αντέχουν άλλο. «Και η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στην υγεία είναι στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση με τις προηγούμενες, δηλαδή της στήριξης των επιχειρηματικών ιδιωτικών ομίλων, της κερδοφορίας τους, αυτές είναι που οδηγούν σε μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, σε αύξηση των πληρωμών από τους ασθενείς, σε μισθολογική και εργασιακή εξουθένωση των υγειονομικών», είπε.


    Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός υποστήριξε ότι έχει τελειώσει η περίοδος απαξίωξης του συστήματος υγείας και ότι η κυβέρνηση έχει αυξήσει τα κονδύλια για από το 1,05% του ΑΕΠ στο 1,125%, προχωρώντας ακόμη και σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας στον προϋπολογισμό υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον 3.448 προσλήψεις, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα με τις λίστες αναμονής στις εντατικές.



    κανονισμος διαχειριστη πολυκατοικιασ
    ψαρονεφρι σως
    https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

    θα βγει η ελλαδα απο το νατο

    alfa hellas φουσκωτα
    θα βγει η ελλαδα απο το νατο

    Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, επεσήμανε στον Αλέξη Τσίπρα την ιδιαίτερη σημασία της επίλυσης του χρόνιου προβλήματος με τις εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων. «Είναι πολύ σημαντικό για την Ήπειρο. Κανείς δεν έδινε σημασία μέχρι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέγκας ευχαριστώντας παράλληλα, τον Πρωθυπουργό.


    Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στα εγκαίνια σημείωσε πως πλέον οι πτήσεις τσάρτερ θα μπορούν να έρχονται στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, να ανεφοδιάζονται εκεί και έτσι να ενισχυθεί ιδιαίτερα η τουριστική κίνηση στην περιοχή.


    Επίσης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τέθηκε το μείζον ζήτημα της προστασίας της λίμνης των Ιωαννίνων και τονίστηκε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με σταθερά βήματα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της λίμνης (Προεδρικό Διάταγμα για τη λίμνη, ολοκλήρωση του αποχετευτικού της πόλης και επέκταση του βιολογικού).


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

    Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και οι βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ.


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

    Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων χαιρέτισε με μεγάλη ικανοποίηση την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για την επίλυση του ζητήματος εγκατάστασης των δεξαμενών καύσιμων και τη δυνατότητα τροφοδοσίας αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.



    θα βγει η ελλαδα απο το νατο
    δημος κηφισιας καλοκαιρινος παιδοτοπος

    ανταλλακτηρια ελλαδα

    υπεσ καλλικρατησ χαρτησ

    Ο Μαδούρο ανακοίνωσε τη Δευτέρα, τα οικονομικά του σχέδια κατά την έναρξη της δεύτερης - αμφισβητούμενης για πολλούς - θητείας του, προχωρώντας στην αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ έχει αποκοπεί από κάθε εξωτερική χρηματοδότηση και έχει μείνει με «λίγους φίλους» στο εξωτερικό, όπως επισημαίνει ο Independent.


    ανταλλακτηρια ελλαδα

    Η Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας, ο μοναδικός θεσμός της χώρας που ελέγχεται από την αντιπολίτευση, κήρυξε σήμερα τον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο «σφετεριστή» της εξουσίας.


    Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι βουλευτές χαρακτήρισαν επίσης «άκυρες» όλες τις αποφάσεις που λαμβάνουν ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

    «Το ιστορικό έγγραφο, με το οποίο το κοινοβούλιο αναλαμβάνει τις εξουσίες με βάση τα άρθρα 233, 333 και 250 του συντάγματος, εγκρίθηκε», ανέφερε στο Twitter ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Χουάν Γκουάιντο.


    μινωικη τεχνη τοιχογραφιες

    Ο Μαδούρο ορκίστηκε την περασμένη Πέμπτη, για μια δεύτερη προεδρική θητεία, εξαετούς διάρκειας. Ο Οργανισμός Αμερικανικών Κρατών και οι ΗΠΑ αρνούνται να τον αναγνωρίσουν και την Παρασκευή το εξόριστο Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας κάλεσε τον Γκουάιντο να αναλάβει την προεδρία.


    Ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να το πράξει, καθώς του το επιτρέπει το σύνταγμα, και ότι θα προκηρύξει νέες εκλογές.


    Σύμφωνα με το CNNi, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγνωρίσει ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Χουάν Γκουάιντο.



    ανταλλακτηρια ελλαδα
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

    ιερα μονη παναγια δοβρα βεροια

    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html
    αφελαι δανεικος
    ιερα μονη παναγια δοβρα βεροια
    ιερα μονη παναγια δοβρα βεροια

    Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το ΣΔΟΕ, υπάλληλοι του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Αττικής, με κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχειρησιακή δράση, εντόπισαν ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο που προερχόταν από Σαγκάη με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, με αποστολέα εταιρεία χημικών στην Κίνα και παραλήπτρια ελληνική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά. Ως περιεχόμενο του φορτίου είχαν δηλωθεί 680 σάκοι κιτρικό οξύ (CITRIC ACID MONOHYDRATE).


    Από ενδελεχή έλεγχο προέκυψε ότι η συγκεκριμένη παραλήπτρια εταιρεία είχε ιδρυθεί μόλις πριν ένα μήνα και το συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο αποτελούσε την πρώτη εισαγωγή. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο Ολλανδός υπήκοος που εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης της παραλήπτριας εταιρείας είχε προχωρήσει και σε ίδρυση δεύτερης εταιρείας το ίδιο χρονικό διάστημα με την ίδρυση της πρώτης. 'Αμεσα μόλις το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο αφίχθηκε στον Πειραιά την 16η Ιουνίου 2018 τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι για το συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο είχαν «ενδιαφερθεί» ένας Ολλανδός υπήκοος και μία Ολλανδή υπήκοος οι οποίοι, αφού εντοπίστηκαν από τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, τέθηκαν άμεσα σε 24ωρη επιτήρηση. Διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω Ολλανδός υπήκοος είχε ιδρύσει στην Ελλάδα δύο εταιρείες, στο όνομά του, με αντικείμενο εισαγωγές - εξαγωγές.


    Από τη φυσική επιτήρηση προέκυψε η άμεση σχέση των τριών Ολλανδών υπηκόων με τον ιδιοκτήτη της παραλήπτριας ελληνικής εταιρείας καθώς και με τέταρτο Ολλανδό υπήκοο, αυτοκινητιστή.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

    συνταγη ρολα μελιτζανας

    Την Τετάρτη 20/06/218 μετά τον εκτελωνισμό του υπόπτου εμπορευματοκιβωτίου αυτό μεταφέρθηκε σε χώρο στάθμευσης φορτηγών αυτοκίνητων όπου είχαν συγκεντρωθεί οι υπό επιτήρηση Ολλανδοί υπήκοοι, οι οποίοι άρχισαν την διαδικασία μεταφόρτωσης του εμπορεύματος σε αυτοκίνητο φορτηγό ψυγείο με Ολλανδικές πινακίδες κυκλοφορίας.


    Κατά την διάρκεια της μεταφόρτωσης έγινε επέμβαση και ανακαλύφτηκαν συνολικά 119 σάκοι που περιείχαν την πρόδρομη ουσία BMK, συνολικού βάρους 3.019.745 γραμμαρίων (3 τόνοι 19 κιλά και 745 γραμμάρια) η οποία και κατασχέθηκε. Η κατασχεθείσα ποσότητα, με συντηρητικούς υπολογισμούς, ήταν δυνατόν να παρασκευάσει περισσότερα από 4.000.000 δισκία XTC, αξίας άνω των 40.000.000 ευρώ.


    Επίσης κατασχέθηκε το φορτηγό ψυγείο αυτοκίνητο, χρηματικά ποσά, πλήθος κινητών τηλεφώνων και προσωπικοί φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.


    Συνελήφθησαν οι τέσσερις Ολλανδοί υπήκοοι και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα 25/06/2018. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης συνεργάστηκαν υπάλληλοι του Γ' Τελωνείου Πειραιά, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ. Σ - ΕΛ. ΑΚΤ και το γραφείο της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ ( DEA), στην Αθήνα.


    ανθοκομειο λεξικο

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

    Στο βίντεο που ανήρτησε χρήστης του Facebook, φαίνεται το εξαντλημένο ζώο να κουβαλά μία στοίβα από μαύρες σακούλες, οι οποίες τον δυσκολεύουν τόσο στο να περπατήσει, όσο και το να σταθεί όρθιο στα σοκάκια του νησιού.


    Σημειώνεται πως τα γαϊγουράκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής εικόνας της Σαντορίνης, με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μάλιστα να κάνει αφιέρωμα για τα βασανιστήρια των τετράποδων κουβαλητών.


    Σε καθημερινή βάση, εδώ και δεκαετίες, τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης κάνουν τέσσερις με πέντε φορές την ίδια διαδρομή, ανεβαίνοντας τα 520 πλακόστρωτα σκαλοπάτια που οδηγούν από το λιμάνι στα Φηρά.


    κληρωση 26 δεκεμβριου 2015 λαικο λαχειο

    ανθοκομειο λεξικο

    Η ταλαιπωρία στην οποία υπόκεινται τα ζώα στη «βάρδιά» τους που κρατά 8 με 10 ώρες, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι οι μετακινήσεις τους γίνονται υπό ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.


    Δείτε το σχετικό βίντεο:








    ανθοκομειο λεξικο
    ο επιμενων ελληνικα οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

    εύκολη μπουγάτσα ζαχαρούχο

    κειμενα α γυμν εξετασεις
    εύκολη μπουγάτσα ζαχαρούχο

    Έκπληκτος ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος - πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Τρικάλων - έλαβε ειδοποίηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τον… πατέρα του, μακαριστό ιερέα Ευθύμιο Βλαχοδήμο, σύμφωνα με την οποία ο ιερωμένος οφείλει 115 ευρώ συν 80 ευρώ προσαυξήσεις, ποσό δηλαδή συνολικά 195 ευρώ.


    Ωστόσο, ο πατέρας Ευθύμιος έχει φύγει από τη ζωή από το 1998, δηλαδή 20 χρόνια πριν, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.


    Ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος της Δ. Ο.Υ. Τρικάλων Θοδωρής Αλέκος εξηγεί γιατί ο μακαριστός πατέρας Ευθύμιος Βλαχοδήμος θεωρείται «φορολογικά ζωντανός».


    Μετά το σάλο που προκάλεσε το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Θοδωρής Αλέκος εξηγεί: «Για εμάς ο π. Ευθύμιος Βλαδοχήμος θεωρείται "φορολογικά ζωντανός" καθώς δεν έχει δηλωθεί ο θάνατός του από τους οικείους του. Επίσης η οφειλή που βεβαιώθηκε προέρχεται από χρέος προς τη ΔΕΗ καθώς ούτε εκεί έχουν αλλάξει τα στοιχεία του λογαριασμού. Εμείς στέλνουμε τα ειδοποιητήρια αυτά προκειμένου να δώσουμε περιθώριο στους ανθρώπους ή στους συγγενείς τους εντός 30 ημερών να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και δεν προχωράμε απευθείας σε κατασχέσεις».


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

    εύκολη μπουγάτσα ζαχαρούχο


    θεοδωρακης ορθοπεδικος γλυφαδα
    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

    πουκαμισα ανδρικα σπορ

    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html
    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html
    αναφυλαξια εγκυμοσυνη
    πουκαμισα ανδρικα σπορ
    Δούρου: Αποκλειστικά αρμόδιοι οι δήμοι για τον χαρακτηρισμό των αυθαιρέτων

    «Η διαδικασία χαρακτηρισμού αυθαίρετων κατασκευών (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο π. δ. 267/1998) είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών Δόμησης των δήμων (οι οποίες γνωρίζουν τις κατασκευές εντός των ρεμάτων ή των παραρεμάτιων ζωνών) και εκκινεί με τη σύνταξη σχετικών εκθέσεων αυτοψίας από αυτούς», υποστηρίζει η Περιφέρεια Αττικής σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη διαδικασία κατεδάφισης αυθαιρέτων.


    Η Περιφέρεια σημειώνει πως «οι εκθέσεις αυτές, αφού καταστούν οριστικές (με την πάροδο προθεσμίας 30 ημερών χωρίς υποβολή ένστασης ή απόρριψη τυχόν ένστασης από το αρμόδιο όργανο), αποστέλλονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία είναι αρμόδια για την εκτέλεση αποφάσεων κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων ή κατασκευών».


    γαμοι πατρα



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Επίσης, διευκρινίζει, όπως προσθέτει, πως δεν πρέπει να συγχέονται οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις με τις Περιφέρειες και ότι ο «νόμος 4495/2017 (ΦΕΚ Α΄ 167) "Έλεγχος και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις", που προβλέπει τη μεταβίβαση μέρους των προαναφερόμενων αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες, δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ λόγω της εκκρεμότητας έκδοσης του προβλεπόμενου Προεδρικού Διατάγματος από το αρμόδιο υπουργείο».



    πουκαμισα ανδρικα σπορ

    proton bank υπό ειδική εκκαθάριση

    για τα ματια σου μαρια εγινε μια φασαρια

    Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, ενώ η κοπέλα διακομίστηκε τραυματισμένη πολύ σοβαρά στο νοσοκομείο.


    Σύμφωνα με το LamiaNow, το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια ενός μικρού κοριτσιού ενώ το δεύτερο παιδί της οικογένειας κοιμόταν και ξύπνησε από τις κραυγές.


    Ο δράστης μαχαίρωσε με μανία το θύμα, το οποίο δέχτηκε χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα με κουζινομάχαιρο. Οι Αρχές βρήκαν δύο μαχαίρια με αίμα στο σπίτι.


    proton bank υπό ειδική εκκαθάριση

    Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

    proton bank υπό ειδική εκκαθάριση


    μαθηματικά β δημοτικού τετράδιο εργασιών β τεύχος
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

    πακετα εξωτερικου cyta

    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html
    τριημερο μαρινοπουλος
    πακετα εξωτερικου cyta

    Για το Σάββατο δεν έχει προγραμματιστεί κάποια κινητοποίηση, αλλά το αιφνίδιο στοιχείο βρίσκεται πάντα στο τραπέζι και κανείς δεν το αποκλείει, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ, το μεσημέρι του Σαββάτου οι συμμετέχοντες στη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να αναλύσουν την κατάσταση, να σταθμίσουν τις εξελίξεις και να καθορίσουν για το τι θα κάνουν στη συνέχεια.


    youtube ενας φιλος ηρθε αποψε απ τα παλια

    Στο πλαίσιο αυτό και με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας να έχουν ήδη δημιουργήσει νέο μπλόκο στον κόμβο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης - έκαναν δίωρο αποκλεισμό την Παρασκευή - το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, είναι μια κίνηση που κερδίζει έδαφος στις μεταξύ τους συζητήσεις, ολοένα και περισσότερο.


    Υπενθυμίζεται ότι το μπλόκο των Ευζώνων, είναι στημένο από τις 30/1, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κεντρικής Μακεδονίας να κρατούν κλειστό το τελωνείο στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ. Έτσι, κλειστή εξακολουθεί να είναι από τις 30/1 η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο 548 χλμ της ΠΑΘΕ κοντά στο τελωνείο, στη διασταύρωση Ειδομένης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου - Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης - Ειδομένης. Η πρόσβαση στην ΠΓΔΜ γίνεται από τον Συνοριακό Σταθμό Δοϊράνης.


    2462534 copy


    Eurokinissi/Φωτογραφία αρχείου


    Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι Νομού Σερρών, που από τις 25/1 έχουν στρατοπεδεύσει στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών.


    Υπενθυμίζεται ότι οι Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν επανειλημμένα επιχειρήσει τη μετάβασή τους στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από παρακαμπτήριους οδούς, ακόμη και μέσα από τα χωράφια. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν το έχουν καταφέρει, συνεπεία της αστυνομικής δύναμης.


    Στο μπλόκο τους στα πράσινα φανάρια, επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο), βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης, και συνεχίζουν τον επ' αόριστο αποκλεισμό στο σημείο και στα δύο ρεύματα.


    Παρατεταγμένοι με τα τρακτέρ τους είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Χαλκιδικής και στα εξής τρία σημεία: στον κόμβο της Τρίγλιας, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, 'Αγιο Μάμα ήτοι στο δρόμο Μουδανίων-Κασσάνδρας και στα Βραστά επί της επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Αγίου Όρους.


    2450965Eurokinissi/Φωτογραφία αρχείου


    Όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλη των μπλόκων, δεν γίνονται αποκλεισμοί δρόμων, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά η παρουσία τους είναι σαφή ένδειξη στήριξης στις φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα σε όλη τη χώρα.



    πακετα εξωτερικου cyta
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

    σταθμοσ εκκλησιασ

    θυμοσ το αντιθετο

    «Ένα νέο κορίτσι έφερε το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δίνοντας μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες που παρακολούθησαν με αγωνία και προσμονή την προσπάθειά της. Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό γιατί είναι το πρώτο για ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής και το πρώτο μετά την Ολυμπιάδα της Αμβέρσας στο άθλημα αυτό. Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουν σχεδόν 100 χρόνια για να έχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια όλων μας στην Άννα Κορακάκη, στον προπονητή - πατέρα της και την οικογένειά της γιατί με τη συμπαράσταση τους ευοδώθηκε η μεγάλη προσπάθειά της».


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

    σταθμοσ εκκλησιασ

    σταθμοσ εκκλησιασ


    ασιατικο χαντικαπ εταιριες
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

    ζερβος αυτοκινητα μεγαρα

    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
    rights of citizens of north korea

    «Έχουμε δημιουργήσει πανό για το νέο έτος ώστε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να έρχονται πιο συχνά και να νιώθουν άνετα με τους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες εδώ. Οι αφίσες έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους και στα τουρκικά και στα ελληνικά και στα βουλγαρικά, θυμίζοντας την ιστορία της Ανδριανούπολης, η οποία πριν από έναν αιώνα ήταν μία πόλη με ποικιλία γλωσσών, κουλτουρών και θρησκειών» δηλώνει ο πρόεδρος Ρίσεπ Γκούρκαν στο πρακτορείο Anadolu.


    «Τα σύνορα δεν θα έπρεπε να εμποδίζον το εμπόριο και τη φιλία» συμπλρώνει, τονίζοντας πως οι τουρίστες από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία δεν επισκέπτονται την Ανδριανούπολη μόνο για εκδρομή αλλά και για να κάνουν τα ψώνια τους!



    ζερβος αυτοκινητα μεγαρα


    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

    ζερβος αυτοκινητα μεγαρα


    Greek, Bulgarian tourists enjoy shopping spree in Turkey’s Edirne https://t.co/jNU3WDjgHw pic.twitter.com/eaYV8FLhNb

    — The Ankara Times (@TheAnkaraTimes) 1 Ιανουαρίου 2019


    αγοριστικο δωματιο χρωματα

    γιαννοπουλος αγγελοπουλος ειδη υγιεινης κορινθος

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σκοπεύει να αξιοποιήσει θετικά τόσο το πλεόνασμα των 910 εκατ. ευρώ που προϋπολογίζονται στον ΕΦΚΑ για το 2019, όσο και τη συμφωνία με τους Θεσμούς για τη μη περικοπή των συντάξεων και τη μη χρήση του «κουμπαρά» του ΑΚΑΓΕ.


    Την εξέλιξη αυτή προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.


    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

    «Δεν θα περικοπούν οι συντάξεις. Μάλιστα, 1.420.000 συντάξεις δεν θα μειωθούν και σε αυτές θα πρέπει να προστεθούν και 620.000 συντάξεις που θα αυξηθούν, με μέσον όρο συνολικής αύξησης περίπου 90 έως 96 ευρώ μηνιαίως σε βάθος πενταετίας», δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος.


    γιαννοπουλος αγγελοπουλος ειδη υγιεινης κορινθος

    Ποιες κατηγορίες συνταξιούχων βγαίνουν κερδισμένες



    Σύμφωνα με την εφημερίδα, βάσει των όσων προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου αναφορικά με τους ασφαλισμένους που κατέβαλαν ή καταβάλλουν εισφορές ανώτερες από τις προβλεπόμενες στο κοινό καθεστώς του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (δηλαδή πάνω από 20%) χορηγείται για κάθε μία επιπλέον μονάδα προσαύξηση 0,075%.


    Υπό το πρίσμα αυτό ωφελημένοι βγαίνουν οι συνταξιούχοι των ακολούθων κατηγοριών:



    • Πρώην ΙΚΑ. Οι συνταξιούχοι που είχαν από 6.000 ημέρες ασφάλισης έως και 9.000 ημέρες ασφάλισης και ανήκαν στις ασφαλιστικές κλάσεις από 18-24.

    • Όσοι εργάζονταν σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και ασφαλίζονταν μεν στο ΙΚΑ, αλλά ο υπολογισμός της σύνταξής τους έγινε μέσω των δημοσιοϋπαλληλικών διατάξεων (έλαβαν δηλαδή τις συντάξεις τους με βάση τις αποδοχές του τελευταίου μήνα).

    • Συνταξιούχοι των πρώην ειδικών Ταμείων ΔΕΚΟ – Τραπεζών (ΤΑΠ – ΟΤΕ, ΟΑΠ – ΔΕΗ, ΤΣΠ – ΕΤΕ κλπ). Όλοι αυτοί, κατά την διάρκεια του ασφαλιστικού τους βίου κατέβαλαν εξαιρετικά αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές σε σχέση με το καθεστώς του ΙΚΑ.

    • Συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ – ΤΣΑ, πρώην αυτοκινητιστές που συνταξιοδοτήθηκαν με χρόνο ασφάλισης άνω των 35 ετών. Ουσιαστικά ευεργετούνται επειδή ο νέος τρόπος υπολογισμού με βάση την Νόμο Κατρούγκαλου δίνει καλύτερες συντάξιμες αποδοχές από τον τρόπο του ΟΑΕΕ – ΤΣΑ.

    • Συνταξιούχοι που αποχώρησαν με διαδοχική ασφάλιση. Πρόκειται για περιπτώσεις που είχαν τεράστιες περικοπές λόγω της διαδοχικής ασφάλισης, καθώς το κάθε Ταμείο έκανε διαφορετικό υπολογισμό της σύνταξής του με βάση το καθεστώς διαδοχικής ασφάλισης.

    • Συνταξιούχοι που λαμβάνουν πρόωρη / μειωμένη σύνταξη. Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε όσους είδαν περικοπή από την κύρια σύνταξη άνω του 30%. Για να υπολογιστεί η μείωση στο προ του νόμου Κατρούγκαλου καθεστώς, υπήρχε ποινή της τάξης του 6% για κάθε έτος πριν από το όριο ηλικίας για πλήρη σύνταξη.


    Πετρόπουλος: Καλά νέα για την ελληνική οικονομία



    γιαννοπουλος αγγελοπουλος ειδη υγιεινης κορινθος
    εορτασμός των τριών ιεραρχών 2016
    να φυγω με συνταξη

    αναφορα σε διευθυντη

    πως να χασεις το στηθος
    δεν θα πεθανει μονοσ τσακισε τον

    «Για τα ζητήματα που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες και για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς που υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα, η ΝΔ τι στάση κρατά;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναφέρθηκε σε μέσα ενημέρωσης που απειλούν με κρεμάλες.


    «Θέλετε να είστε ουρά της ακροδεξιάς;», συνέχισε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε πως πολλά στελέχη της ΝΔ καλοβλέπουν την ακροδεξιά. «Νομίζετε ότι θα κερδίσετε από ένα κλίμα αποσταθεροποίησης; Δεν κερδίζει η δημοκρατία, δεν κερδίζει κανένας», είπε και σημείωσε πως «σε κάθε περίπτωση εμείς, δεν θα πούμε "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"».


    αναφορα σε διευθυντη

    Έκανε γνωστό μάλιστα, πως χθες συνελήφθη ομάδα ακροδεξιών που κατευθυνόταν από την Καβάλα προς τη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια, μεταφέροντας μαχαίρια, βενζίνες, μολότοφ, κουκούλες και κράνη.


    «Ο κ. Τόσκας αναπτύσσει τη θεωρία του ενός άκρου, βλέπει παντού ακροδεξιούς ακόμη και όταν ο Ρουβίκωνας δρα ανενόχλητος καταρρίπτοντας τις θεωρίες συνομωσίας που καλλιεργεί καθημερινά η κυβέρνηση καθημερινά», σχολίασε από την πλευρά της η Όλγα Κεφαλογιάννη.


    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

    Επί της ουσίας της ερώτησης για θέματα ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Τόσκας υποστήριξε πως η Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη και πώς αυτό το αποδεικνύουν οι επισκέψεις και οι περίπατοι στο κέντρο της πόλης, όπως του Πρίγκιπα Καρόλου στον πεζόδρομο της Ερμού.



    αναφορα σε διευθυντη
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

    φωτο πολεμικο ναυτικο

    εστιατορια με ψαρι στην αθηνα
    φωτο πολεμικο ναυτικο

    Η δράση του 32χρονου εντός της ελληνικής επικράτειας, ήταν γνωστή στην Ασφάλεια Βέροιας, αστυνομικοί της οποίας τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας - κατόπιν επιχείρησης - την ώρα που έβγαινε από συνεργείο αυτοκινήτων στην Άνω Πόλη. Πάνω του βρέθηκαν σχεδόν 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 50 γραμμάρια κοκαΐνης.


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

    Το συγκεκριμένο συνεργείο φαίνεται ότι λειτουργούσε ως κρύπτη ναρκωτικών και γι’ αυτό το λόγο συνελήφθη και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του, αφού σε επιτόπια έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ψυγείο και άλλους χώρους της επιχείρησης, συνολικά 37 συσκευασίες που περιείχαν πάνω από 38,5 κιλά χασίς. Από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική συσκευή για τη διάσπαση της κοκαΐνης και την ανάμιξή της με άλλες ουσίες, μία ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 300 ευρώ.


    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 2


    Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του Αλβανού συλληφθέντα εντοπίστηκαν κι άλλες ποσότητες ναρκωτικών (119 γραμ. κοκαϊνης και μικροποσότητα κάνναβης), ένα πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια, αλλά και 2.700 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών.


    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 3



    φωτο πολεμικο ναυτικο
    κουρδισταν πετρελαια
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

    ξενες κατασκοπευτικες ταινιες

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
    ανεξαρτητη ενωτικη συνεργασια συνταξιουχων ετε

    «Ο Μπέρναρντ Χέλμπεργκερ είχε δει καταυλισμούς όπου πρόσφυγες και μετανάστες ζουν σε σκηνές μόνο κατά την εργασία του στην Αφρική. Ο συνεργάτης του Ερυθρού Σταυρού συνάντησε τέτοιες συνθήκες τους προηγούμενους δύο μήνες πιο κοντά (σ. σ. συγκριτικά με την Αφρική): Στην Ελλάδα αιτούντες άσυλο εξακολουθούν εν μέρει να ζουν σε σκηνές, παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία στη χώρα πέφτει κατά τόπους κοντά το μηδέν αυτήν την περίοδο. 'Λυπηρές' χαρακτηρίζει ο Μπέρναρντ Χέλμπεργκερ τις συνθήκες που επικρατούν στους καταυλισμούς» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.


    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

    ξενες κατασκοπευτικες ταινιες

    Την ίδια ώρα, η αυστριακή εφημερίδα επισημαίνει ότι «οργανώσεις αρωγής και εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών προειδοποιούν εδώ και εβδομάδες για μια χειμερινή κρίση για τους αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα».





    ξενες κατασκοπευτικες ταινιες
    παρμα φψ

    Wednesday, June 26, 2019

    εστιατοριο αμμογυαλι ροδος

    Μιλώντας σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Φωκίδας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε έτοιμος να πάρει το ρίσκο να μειώσει τη φορολογία για τις επιχειρήσεις, ξεκαθαρίζοντας όμως, πως θα είναι αμείλικτος σε φαινόμενα φοροδιαφυγής.



    «Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, «ότι σήμερα το να ασκεί κανείς επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, περίπου δεν βγάζει νόημα, όταν μεταξύ φόρων, εισφορών, προκαταβολών, καταλήγεις να τα δίνεις σχεδόν όλα στο κράτος. Δεν είναι βιώσιμη αυτή η λύση. Εμείς έχουμε παρουσιάσει ένα πολύ αναλυτικό σχέδιο για μια στοχευμένη μείωση φορολογικών συντελεστών, σε συνδυασμό με ένα περαιτέρω συμμάζεμα και εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών. Χρειαζόμαστε ένα άλλο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής. Αυτοί οι φόροι και αυτές οι εισφορές δεν μας οδηγούν πουθενά. Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος σε αυτό, ότι υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν τον οποίο ακολουθεί η κυβέρνηση».


    ηλεκτρικα μοτερ για καλαμια

    εστιατοριο αμμογυαλι ροδος


    Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε την ανάγκη να συνδεθεί η ανάπτυξη με την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής στους πιο αδύναμους, τονίζοντας πως «η άλλη πλευρά του κράτους είναι το κοινωνικό κράτος, είναι η φροντίδα για τους πιο αδύναμους, είναι η φροντίδα για ένα σύστημα υγείας το οποίο θα παρέχει αξιοπρεπή ποιότητα υπηρεσιών, ειδικά στην περιφέρεια, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη και βέβαια φροντίδα για τους ασθενέστερους. Οι ασθενέστεροι, συχνά, είναι οι πολύ μεγάλες ηλικίες και τα παιδιά, τους οποίους συχνά τους ξεχνάμε, αλλά πρέπει να είναι στο επίκεντρο των πολιτικών μας προτεραιοτήτων» είπε χαρακτηριστικά.


    Ο κ. Μητσοτάκης υπεραμύνθηκε της αλλαγής του άρθρου 16 του Συντάγματος, τονίζοντας πως θα πρέπει να δημιουργηθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, με τις κλασικές σπουδές να είναι στο επίκεντρο.



    εστιατοριο αμμογυαλι ροδος
    κοντρα σουστες
    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

    φοίβος δεληβοριάς εκείνη στιχοι

    συνώνυμο ωστοσο

    Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας και προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στην πλώρη που πλοίου.


    Όταν ο πύραυλος SM-2 κόλλησε στο σιλό του, σημειώθηκε μία μικρή έκρηξη και ξέσπασε πυρκαγιά, τραυματίζοντας δύο ναύτες.


    Η φωτιά σβήστηκε άμεσα, όμως οι υλικές ζημιές ήταν εκτεταμένες. Παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ο πύραυλος δεν εκτοξεύτηκε. Να σημειωθεί πως κάθε SM-2 είναι περίπου τέσσερα μέτρα μακρύς και ζυγίζει περισσότερο από 680 κιλά.


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

    φοίβος δεληβοριάς εκείνη στιχοι

    Η κατάσταση θα μπορούσε εξελιχθεί σε τραγωδία αν η πυρκαγιά επεκτεινόταν και στους άλλους πυραύλους του πλοίου.


    φοίβος δεληβοριάς εκείνη στιχοι


    Footage has emerged of the Jun 21 SM-2 SAM misfire aboard the #Germany Navy vessel Sachsen (F219) (minor German language warning!) pic.twitter.com/qXgn8qwHFF

    — Joseph Dempsey (@JosephHDempsey) 27 Ιουνίου 2018


    σεμιναρια ζαχαροπλαστικης 2017 θεσσαλονικη
    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

    μπουενο κρεμα

    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html
    μπουενο κρεμα
    μπουενο κρεμα

    Το νομικό πλαίσιο για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων έχει αυστηροποιηθεί και σε περιπτώσεις παραβατικότητας προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα.


    Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων έχουν ορισμένες υποχρεώσεις απέναντι στα ζώα αυτά.


    ποιοσ ειναι τελικα ο αντιχριστοσ

    Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης κατοικιδίου:


  • Θα πρέπει να µεριµνήσει για τη σήµανση µε τσιπ και καταγραφή του κατοικιδίου του καθώς και την έκδοση βιβλιαρίου υγείας µέσα σε διάστηµα ενός µήνα από την απόκτηση του ζώου.

  • Σε εµφανές σηµείο στο περιλαίµιο του ζώου θα πρέπει να τοποθετηθεί η µεταλλική κονκάρδα που παραλαµβάνει ο ιδιοκτήτης κάθε χρόνο από τον κτηνίατρο κατά τον ετήσιο αντιλυσσικό εµβολιασµό του.

  • Είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίζει κατάλληλο κατάλυμα στο κατοικίδιό του.

  • Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου υποχρεούται να φροντίζει για τον περίπατο του κατοικιδίου του, που πρέπει να γίνεται πάντα με συνοδό. Παράλληλα, πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου το ζώο να μην εισέρχεται σε κοινόχρηστους χώρους ή χώρους άλλων ιδιοκτησιών.

  • Κατά τον περίπατο του κατοικιδίου, ο ιδιοκτήτης οφείλει να καθαρίζει άμεσα από το περιβάλλον τα περιττώματα του ζώου. Η μη τήρηση επιφέρει πρόστιμο.

  • Η στείρωση των ζώων είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη, ενώ για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσει το κατοικίδιο ευθύνεται ο ιδιοκτήτης.

  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό κατοικιδίων που μπορεί να διατηρεί ένας ένοικος πολυκατοικίας. Εφόσον, όμως, βάσει καταστατικού της πολυκατοικίας υπάρχει περιορισμός, δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο ζώα. Η διατήρηση κατοικιδίων σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επιτρέπεται υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  • α) Να διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα με τον ιδιοκτήτη


    β) Να μην παραμένουν μόνιμα στους ανοιχτούς χώρους του διαμερίσματος ή τις βεράντες


    γ) Να τηρούνται στο διαμέρισμα οι κανόνες ευζωίας, οι υγειονομικές και αστυνομικές διατάξεις


    δ) Να φέρουν τα ζώα τσιπ και να έχουν βιβλιάριο υγείας





    ελληνες μεταναστες παλια
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

    υπολογισω κοστος ελτα

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

    Ως εκ τούτου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 10:00 π. μ. έως τις 13:00 μ. μ.


    «Η στάση εργασίας γίνεται στη μνήμη των δυο συναδέλφων και του συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.


    οδοφραγμα πυροιου

    Αγωνιζόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής (τηλεδιοίκηση - φωτοσήματα) για να έχουμε ακόμα πιο ασφαλή και γρήγορα τρένα στην Ελλάδα, στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού.


    Ο σιδηρόδρομος ήταν, είναι και παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς στην χώρα μας», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.


    υπολογισω κοστος ελτα


    υπολογισω κοστος ελτα
    κατανομη εδρων βουλης
    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

    φορος κληρονομιας οικοπεδου

    ψαράδες κόβουν ζωντανό έναν φαλαινοκαρχαρία στην κίνα. προσοχή στο βίντεο. (βίντεο)
    ψυχιατρικη κλινικη κρατικου νικαιας
    φορος κληρονομιας οικοπεδου
    φορος κληρονομιας οικοπεδου

    Δεκάδες επικεφαλής και ανώτερα στελέχη ξένων πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα δηλώνουν συμμετοχή στο 1ο FORUM 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο HILTON, και υλοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ε. Ε. στην Ελλάδα, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του International Chamber of Commerce (ICC Hellas) (www.investgr. eu).


    Για πρώτη φορά, πραγματοποιείται στην Ελλάδα ένα FORUM διαλόγου, με τη συμμετοχή πολιτικών και ανώτατων στελεχών ξένων πολυεθνικών εταιρειών, πάνω στο πιο επίκαιρο και κρίσιμο, ίσως, θέμα του δημόσιου διαλόγου: «Μπορεί, και κάτω από ποιες προϋποθέσεις, να καταστεί η Ελλάδα ελκυστικός προορισμός για τις ξένες επενδύσεις;».


    Στην ερώτηση αυτή, θα απαντήσουν οι συμμετέχοντες πολιτικοί, οι επικεφαλής κορυφαίων ξένων πολυεθνικών εταιρειών και ειδικοί, κυρίως μέσα από έξι θεματικά πάνελ συζήτησης: Δημόσιο, Φορολογία, Δικαιοσύνη, Ανθρώπινο Κεφάλαιο, Καινοτομία, Υποδομές.


    Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Κωστής Χατζηδάκης, και η Επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κα. Φώφη Γεννηματά και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρος Φέσσας, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως ομιλητές.


    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

    Στα δε πάνελ συζητήσεων, έχουν δηλώσει, έως σήμερα, ότι θα συμμετάσχουν οι επικεφαλής κορυφαίων πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα, όπως οι EY Ελλάδος, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, KPMG, IMERYS, PwC Ελλάδας, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, INTERAMERICAN, ENEL, FRAPORT, EUROBANK, ALVAREZ AND MARSAL, FCA GROUP, ENTERPRISE GREECE, BROOK STREET EQUITY κ. ά.


    Επίσης, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ειδικοί επί των επιμέρους θεμάτων που θα συζητηθούν, όπως ο κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Επ. Πρόεδρος του ΣτΕ, ο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ε. Ε. στην Ελλάδα, ο κ. Ανδρέας Ποττάκης, Συνήγορος του Πολίτη, ο κ. Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος ΣΒΒΕ, ο κ. Πάνος Τσακλόγλου, Καθηγητής ΟΠΑ, ο κ. Άγγελος Τσακανίκας, Επίκ. Καθηγητής ΕΜΠ και Επιστημονικός Σύμβουλος ΙΟΒΕ, ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, Διευθυντής Ερευνών ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ, ο κ. Γιώργος Ιωάννου, Καθηγητής ΟΠΑ, ο κ. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ, η κα. Τατιάνα Δερμάτη, Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στην Ελλάδα, κ. ά.


    Στο FORUM, θα παρουσιαστεί, επίσης, η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ένα κείμενο – «Διακήρυξη» με τις προτάσεις των CEOs ξένων εταιρειών για το πώς μπορεί η Ελλάδα να καταστεί ελκυστικός επενδυτικός προορισμός. Το κείμενο επιμελείται ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, κ. Γιώργος Παγουλάτος.


    Στο πλαίσιο, τέλος, του FORUM, ο κ. Στράτος Φαναράς θα παρουσιάσει τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε η METRON ANALYSIS, με θέμα «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός», με συνεντεύξεις 30 CEOs ξένων πολυεθνικών εταιρειών.



    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

    αγρινιο ενοικιασεις σπιτιων

    αγρινιο ενοικιασεις σπιτιων
    αγρινιο ενοικιασεις σπιτιων
    Αγώνας ζωής για τον μικρό Στράτο - Ραφαήλ

    Ο 9χρονος πάσχει από μία σπάνιας μορφής κακοήθεια στην καρδιά και οι γονείς του κάνουν έκκληση για να σωθεί η ζωή του.


    Μάχη για τη ζωή του στο Μd Anderson Hospital Cancer στο Houston της Αμερικής δίνει ο 9χρονος Στράτος - Ραφαήλ Μπίνης, ο οποίος πάσχει από μία σπάνιας μορφής κακοήθεια στην καρδιά.


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Τον περασμένο Απρίλιο, όταν έγινε γνωστή από τους γονείς του η περιπέτεια της υγείας του μικρού ήρωα, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταξίδι ζωής του 9χρονου στην Αμερική.

    Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και ο Στράτος - Ραφαήλ κατάφερε να μεταφερθεί στο Χιούστον όπου και παραμένει σε δύσκολη κατάσταση, καθώς ο όγκος είναι μεγάλος και πιέζει νεύρα και πνεύμονες.


    το κρυφτο στιχοι

    Πλέον η οικογένεια είναι αντιμέτωπη με τα έξοδα για τις θεραπείες, την εγχείρηση, τις ακτινοβολίες και τις νοσηλείες γενικότερα.

    Έτσι, ο πατέρας του μικρού αγοριού κάνει νέα έκκληση στον κόσμο για την περαιτέρω συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου ο Στράτος - Ραφαήλ να κερδίσει τη μάχη!

    Η κατάθεση γίνεται σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

    Αριθμός Λογαριασμού: 6201-142102-487 Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA

    IBAN: GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487

    Δικαιούχοι: Ευστράτιος-Ραφαήλ Μπίνης - Ηλιοπούλου Στεφανία

    Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στο: 0018325917640 με μικρή αστική χρέωση.

    Facebook: Στέλιος Μπίνης



    χρωμα κιμωλιας σε λακα
    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

    στρωμα κατακλισης

    καρεκλες γραφειου για gamers
    Το μήνυμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

    Στους ανθρώπους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και την πατρίδα τους, λόγω πολέμων, διώξεων ή φυσικών καταστροφών, είναι αφιερωμένη η Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, κάθε χρόνο στις 20 Ιουνίου.


    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), Νικόλαος Οικονομόπουλος, απευθύνει μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: «Στη χώρα μας ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, διαχρονικός αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο των ελληνικών αρχών, ανταποκρίθηκε άμεσα και έγκαιρα στις αυξημένες ανθρωπιστικές ανάγκες και προκλήσεις που δημιούργησαν οι πρωτοφανείς προσφυγικές ροές, αναπτύσσοντας έναν αποτελεσματικό μηχανισμό προστασίας και αλληλεγγύης.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Καθώς ο ρόλος της κοινωνίας και καθενός πολίτη ξεχωριστά καθίσταται πιο σημαντικός από ποτέ για την υποστήριξη των προσφύγων και τη διασφάλιση της ομαλής τους ένταξης στο καινούργιο περιβάλλον, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπράττει για την οικοδόμηση μιας αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, αγκαλιάζοντας τους πρόσφυγες, καλύπτοντας βασικές τους ανάγκες και προστατεύοντας τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά τους. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων προωθεί άλλωστε πανανθρώπινες αξίες και αρχές του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, όπως είναι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η παγκοσμιότητα και η ανεκτικότητα.


    στρωμα κατακλισης

    "Παντού για όλους" είναι το σύνθημα του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου και αυτό αποτελεί για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κινητήριο μοχλό για περαιτέρω δράση.


    κατατακτηριες για ειδικη αγωγη βολου

    Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, δεσμεύεται να είναι παρών, ενεργός και αποτελεσματικός, προσκαλώντας την ελληνική κοινωνία να στηρίξει το έργο του και να μοιραστεί ένα από τα πιο καθολικά σύμβολα, το χαμόγελο! Ένα πραγματικό σημάδι ανακούφισης, ικανοποίησης και ευτυχίας.

    Ελάτε μαζί μας να χαρίσουμε αυτό το χαμόγελο στους πρόσφυγες!»



    στρωμα κατακλισης
    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

    kia ceed gt 1.6 t-gdi

    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
    ρεταλια γεωργια θερμη
    on my mind tk n cash
    Πανελλήνιες 2018: Τί δείχνουν οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις - Σε αυτές τις σχολές θα γίνει «σφαγή»

    Πανελλήνιες 2018: Οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στα περισσότερα από τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αναμένεται να φέρουν πτώση των βάσεων σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις. Να σημειωθεί ότι Πανελλήνιες Εξετάσεις οι οποίες ολοκληθρώθηκαν (για τα ΓΕΛ) την Τρίτη (19/6).


    Θέματα και απαντήσεις όλων των μαθημάτων στο Newsbomb.gr




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι καθηγητές εκτιμούν ότι η πτώση των βάσεων θα είναι μεγαλύτερη στα τμήματα του 2ου και του 4ου Επιστημονικού Πεδίου και περίπου σταθερές στο 1ο ΕΠ με πιθανή άνοδο στα παιδαγωγικά τμήματα, αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να γίνουν σοβαρές εκτιμήσεις σχετικά με τις βάσεις, με δεδομένο ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς την Τρίτη οι μαθητές θα εξετασθούν στη Βιολογία, το οποίο είναι μάθημα-ρυθμιστής για τις σχολές υψηλής ζήτησης του 3ου Πεδίου και άρα δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για το 3ο ΕΠ.

    panellinies vaseis2

    Επίσης η βαθμολόγηση των γραπτών δεν έχει προχωρήσει τόσο ώστε οι καθηγητές που βλέπουν τα γραπτά να έχουν μια ισχυρή εικόνα για τις φετινές επιδόσεις των μαθητών. Επιπλέον διορθώνουν γραπτά από άλλο νομό κάθε χρονιά και υπάρχουν μεγάλες διαφορές από νομό σε νομό στις επιδόσεις των μαθητών.

    Αυτήν τη στιγμή, πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών όσον αφορά στις επιδόσεις των μαθητών δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τα μαθήματα στα οποία μέχρι τώρα εξετάστηκαν, και γι' αυτόν τον λόγο εκτιμούν ότι θα υπάρχει μια πτωτική πορεία των βάσεων, όχι όμως σε όλες τις σχολές - όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν - αλλά όπως περίπου έγινε και πέρυσι.

    Φέτος υπάρχει και ακόμα ένας «άγνωστος Χ» που θα επηρεάσει την κίνηση των βάσεων. Το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, για το οποίο δεν μπορεί να υπολογιστεί πόσοι και ποιοι υποψήφιοι θα επιλέξουν τα τμήματα του.

    Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

    Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ανά μάθημα η εικόνα έχει ως εξής:

    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

    Το κείμενο του Μαρωνίτη για τη σχέση Παιδείας και Εκπαίδευσης μπορεί να χαρακτηρίζεται βατό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μαθητές θα αρι-στεύσουν, σημειώνει το δημοσίευμα. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, οι περισσότεροι συνωστίζονται σε βαθμολογίες 13-15 ενώ τα άριστα θα είναι δυσεύρετα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και πέρυσι που τα θέματα επίσης είχαν χαρακτηριστεί βατά, άριστα (19-20) πήραν μόνο... 66 άτομα!

    ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    Οι καθηγητές εκτιμούν ότι τα θέματα ήταν δυσκολότερα από πέρυσι και ειδικά το αδίδακτο κείμενο. Σύμφωνα με τους φιλολόγους, η επιλογή του προς μετάφραση αδίδακτου κειμένου από τη Ρητορική του Αριστοτέλους προϋποθέτει - για την απόδοση σε δόκιμο νεοελληνικό λόγο - εξοικείωση με την ορολογία αυτού του ιδιαίτερα απαιτητικού θεωρητικού κειμένου. Στο διδαγμένο κείμενο ζητήθηκε απόσπασμα από την Πολιτεία του Πλάτωνα, έργο που είχε να εξεταστεί αρκετά χρόνια σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά οι ερμηνευτικές ερωτήσεις δεν παρουσίαζαν καμία ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ για πρώτη φορά η ερώτηση εισαγωγής είχε τη μορφή αντιστοίχισης. Πέρυσι, περίπου το 40% των υποψηφίων έγραψε κάτω από τη βάση.

    Βαθμούς από 18 έως 2ο έγραψε μόνο ένα ποσοστό που δεν ξεπέρασε το 2,5%, δηλαδή κοντά στα 800 άτομα από τα συνολικά 30.379 που διαγωνίστηκαν στο μάθημα!

    ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

    Οι μαθηματικοί λένε ότι ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας επικεντρώθηκε στα τελευταία ερωτήματα για όσους στόχευαν σε έναν πολύ υψηλό βαθμό και ότι ο χρόνος επίλυσης ήταν οριακός. Το θέμα Δ ήταν απαιτητικό, για άριστα προετοιμασμένους μαθητές.

    ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

    Και στην Ιστορία Προσανατολισμού τα θέματα ήταν δυσκολότερα από πέρυσι. Απαιτούσαν καλή γνώση του σχολικού βιβλίου και κυρίως κριτική και αφαιρετική ικανότητα. Ειδικά τα θέματα Γ1 και Δ1 απαιτούσαν προσεκτικό χειρισμό και συνθετική δεξιότητα. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο θέμα Γ1 η διατύπωση των ερωτημάτων δεν οδηγούσε με σαφήνεια τον υποψήφιο σε ασφαλή επιλογή του περιεχομένου της απάντησης.

    ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

    Γενικότερα τα θέματα ήταν σαφώς δυσκολότερα από τα περσινά. Μεγάλο μέρος της ύλης ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, με αιχμή το Δ4 που απευθυνόταν σε πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους και ήταν εξαιρετικά σύνθετο.

    ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΧΗΜΕΙΑ, ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

    Τα μαθήματα αυτά εξετάστηκαν προχθές (15/06). Συνεπώς η βαθμολόγηση δεν έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχουν στοιχεία από τα βαθμολογικά κέντρα. Πάντως οι καθηγητές εκτιμούν ότι και στα τρία μαθήματα δεν υπήρξαν σημαντικές διαφοροποιήσεις ως προς το επίπεδο δυσκολίας, καταλήγει το «Έθνος της Κυριακής».

    Το Νewsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2018 και τις απαντήσεις τους, καθώς και για όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

    Με την εγυρότητα και την εμπειρία των φροντιστηρίων ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ θα μάθετε πρώτοι τα θέματα των Πανελληνίων και τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

    Πηγή: Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

    Διαβάστε επίσης:

    Πανελλήνιες 2018: Σε αυτές τις σχολές θα μπαίνουν οι υποψήφιοι χωρίς εξετάσεις

    Πανελλήνιες 2018: Αυτός είναι ο ανεξέλεγκτος παράγοντας που επηρεάζει την απόδοση των υποψηφίων

    Πανελλήνιες 2018: Πιο νωρίς φέτος η ανακοίνωση της βαθμολογίας



    kia ceed gt 1.6 t-gdi
    kia ceed gt 1.6 t-gdi
    https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html