Sunday, May 5, 2019

tmz

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
για εμας που πισω μειναμε lyrics

«Με τη σημερινή του συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σκορπάει στους πέντε ανέμους το σύνολο της επιχειρηματολογίας του κου Μητσοτάκη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει το Μαξίμου.


«Συγκεκριμένα ο κος Ζαεφ αναφέρει ότι:


  • «Ιθαγένεια σημαίνει υπηκοότητα». Ιδιαίτερα δε μετά τη σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στην διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος γίνεται και ρητό ότι η ιθαγένεια δεν προκαταβάλλει τον εθνοτικό προσδιορισμό των πολιτών της γείτονος και επομένως εθνότητα και ιθαγένεια διαχωρίζονται πλήρως χωρίς να παραμένει κανένα περιθώριο αμφιβολίας.

  • «Για το θέμα της Γλώσσας, φυσικά ανήκει στην ομάδα των σλαβικών γλωσσών».

  • «... αναγνωρίζουμε την ξεχωριστή κληρονομιά, την ξεχωριστή αρχαία ελληνική ιστορία της περιοχής», σημειώνει το Μαξίμου.

  • «Αναρωτιόμαστε λοιπόν μετά από όλα αυτά τι νέο διαστρεβλωτικό επιχείρημα θα σκαρφιστούν οι υποστηρικτές της μισαλλοδοξίας και της αδράνειας για να υποστηρίξουν τη γραμμή Γεωργιάδη - Σαμαρά. Τώρα που ο ίδιος ο Ζόραν Ζαεφ καταρρίπτει πλήρως τις ψευδοερμηνείες της ακροδεξιάς ομάδας της Νέας Δημοκρατίας περί εθνότητας, γλώσσας και παράδοσής τι θα κάνει ο κος Μητσοτάκης;», διερωτάται το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.


    «Πίσω από ποιο νέο αστείο επιχείρημα θα κρυφτεί για να ικανοποιήσει τους ακροδεξιούς καθοδηγητές του;», καταλήγει η ανακοίνωση.



    tmz
    tmz
    κινητα σκρουτζ χιαομι
    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html

    No comments:

    Post a Comment