Sunday, May 5, 2019

υποψήφιοι ποτάμι α αθήνας

στεγνοκαθαριστηρια βονιτσα

«Αυτά τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις τα ακούμε καιρό τώρα, αλλά ούτε ονοματεπώνυμα ακούσαμε, ούτε διευθύνσεις είδαμε. Αν ο κύριος Τσίπρας έχει κάτι, οτιδήποτε και αν έχει, για οποιοδήποτε πολιτικό στέλεχος της ΝΔ, ή για οποιοδήποτε άλλο κόμμα, ας κάνει αυτό που πρέπει: Να το καταγγείλει στον ελληνικό λαό και να το καταγγείλει και εκεί που πρέπει, στις δικαστικές Αρχές, για να κινηθούν οι ανάλογες διαδικασίες» είπε ο κ. Καράογλου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm».


«Η λογική ότι σε κρατάω και όταν είμαι σε δύσκολη θέση - όπως είναι τώρα η κυβέρνηση, που είναι σε αδιέξοδο, δεν ξέρει τι θα κάνει - δημιουργώ ένα σκηνικό πολιτικής έντασης, είναι μία λογική η οποία δεν αντέχει σε βάθος χρόνου, τα προβλήματα παραμένουν, η ανεργία παραμένει, η φτώχεια παραμένει» πρόσθεσε.


Σχολιάζοντας τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Ίσως θα έπρεπε κι εμείς πιο πριν να έχουμε οργανώσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο γενικότερα, έτσι ώστε και περισσότερα έσοδα να έχει το ελληνικό κράτος» διευκρινίζοντας ότι αυτό δε γίνεται «περιορίζοντας τα ΜΜΕ, περιορίζοντας και μειώνοντας και κάνοντας κολοβή τη Δημοκρατία».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html


υποψήφιοι ποτάμι α αθήνας
υποψήφιοι ποτάμι α αθήνας
λαικη τεχνη χονδρικη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

No comments:

Post a Comment