Tuesday, April 30, 2019

κριτηρια για ουκ

πληροφοριεσ για το μουσειο των δελφων
κριτηρια για ουκ
κριτηρια για ουκ

«Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό, τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου που υπηρέτησε», σημειώνει το Μαξίμου.


«Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία και θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης» ανέφεραν το πρωί της Κυριακής κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδας.


Είχαν προηγηθεί διαρροές κυβερνητικών στελεχών που ζητούσαν να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup ενώ το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ζήτησε να μάθει τι λέει ο διοικητής για την απόφαση.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

πρεμιέρα βόλος


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

ευθυγραμμιση μηχανης

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
παρελαση αθηνα 2017
ευθυγραμμιση μηχανης

Σύμφωνα με την Κριστίν Λαγκάρντ αν οι πιστωτές της Ελλάδος δεν είναι ακόμα στο στάδιο που μπορούν να συμφωνήσουν και να σεβαστούν τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ και αν χρειάζεται περισσότερος χρόνος γι’ αυτούς ώστε να φτάσουν εκεί, το Ταμείο μπορεί να το αναγνωρίσει και να τους δώσει περισσότερο χρόνο.


«Υπολογίζουμε τη βιωσιμότητα του χρέους με βάση αυτό που πιστεύουμε ειλικρινά ότι είναι εφικτό για την ελληνική οικονομία: Με βάση τα ιστορικά δεδομένα, με βάση τις προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένων των προβλέψεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και με βάση την εμπειρία μας στην αντιμετώπιση των ελληνικών οικονομία», είπε και προσέθεσε: «Το συμπέρασμά μας είναι ότι απαιτείται ελάφρυνση του χρέους. Χωρίς να υποδηλώνει κούρεμα, αλλά με σημαντικές παρατάσεις στις ωριμάνσεις και αναβολές πληρωμών τόκων. Αυτή είναι η προτίμησή μας και για να είναι η ελάφρυνση αξιόπιστη για τις αγορές, για τους επενδυτές. Δεν χρειάζεται να γίνει από τους πιστωτές μέχρι το τέλος του προγράμματος, αλλά πρέπει να διατυπωθεί πολύ ξεκάθαρα τώρα για να μπορέσουν οι αγορές να πούνε: «Το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο - επομένως μπορούμε να επενδύσουμε. Μπορούμε να αγοράσουμε τα ομόλογα τους, μπορούμε να βάλουμε τα χρήματά μας στη χώρα».


Η Λαγκάρντ δήλωσε πως το ΔΝΤ θα μπορεί «να δώσει το όνομά του» στον επόμενο γύρο διάσωσης αλλά προσέθεσε ότι μια πληρωμή κεφαλαίων από το Ταμείο συνεχίζει να είναι δεμένη με την έγκριση ελάφρυνσης χρέους. Η επικεφαλής του ΔΝΤ προτείνει να υπάρξει συμφωνία στο πλαίσιο της οποίας το ΔΝΤ θα παραμείνει στο πρόγραμμα διάσωσης, όπως θέλει το Βερολίνο, αλλά δεν θα πληρώσει περαιτέρω μέχρις ότου αποσαφηνιστούν τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους. «Μπορεί ως εκ τούτου να υπάρξει πρόγραμμα στο οποίο η εκταμίευση θα γίνει μόνον όταν έχουν περιγραφεί ξεκάθαρα από τους πιστωτές τα μέτρα για το χρέος», δήλωσε στη Handelsblatt.


ευθυγραμμιση μηχανης


κεπα περιστεριου ωραριο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

πεππα γουρουνακι τουρτα

πως να γινεις μανα
πεππα γουρουνακι τουρτα
πεππα γουρουνακι τουρτα

Πενήντα τεσσάρων ετών, καταγόμενος από την Απουλία της Κάτω Ιταλίας, χωρισμένος και πατέρας ενός αγοριού δέκα ετών, ο Κόντε είναι καθηγητής Νομικής στη Φλωρεντία και διατηρεί γνωστό δικηγορικό γραφείο στην Ρώμη. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, συνέγραψε το πρόγραμμα των Πέντε Αστέρων για τον τομέα της δικαιοσύνης και ο Λουίτζι Ντι Μάιο τον είχε επιλέξει - την παραμονή των εκλογών της 4ης Μαρτίου - ως μελλοντικό υπουργό Δημόσιας Διοίκησης στην κυβερνητική ομάδα που πρότεινε το κίνημά του.


Ο Κόντε έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Βιέννη, στο Παρίσι (Σορβόννη) και στη Νέα Υόρκη. Τους τελευταίους μήνες έχει υπογραμμίσει με έμφαση ότι στην Ιταλία πρέπει να καταργηθούν εκατοντάδες άχρηστοι νόμοι και να ενισχυθεί η καταπολέμηση της διαφθοράς, μια από τις κύριες πληγές του κρατικού μηχανισμού. Τάσσεται, επίσης, υπέρ της αναθεώρησης της μεταρρύθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος, η οποία ψηφίστηκε από την κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html

Πριν συμπορευθεί με το κίνημα Πέντε Αστέρων, ο Κόντε, όπως τονίζουν πολλοί Ιταλοί σχολιαστές (και φέρεται να δήλωσε και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι), είχε φιλική σχέση με την πρώην υπουργό υπεύθυνη για τις θεσμικές αλλαγές Μαρία Έλενα Μπόσκι, ένα από τα ισχυρότερα ονόματα της ιταλικής κεντροαριστεράς.


Η κύρια άποψή του Κόντε όμως είναι ότι «αποδεικνύεται χρήσιμο να κρίνουμε μια πολιτική δύναμη βάσει των θέσεών της για τα κύρια δικαιώματα και τις βασικές ελευθερίες» και «ανάλογα με την ικανότητά της να επεξεργάζεται προγράμματα τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα για τους πολίτες».


Πάντως, σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο Ιταλός πρόεδρος φέρεται να έχει εκφράσει την προτίμησή του να αναλάβει την πρωθυπουργία ένα πρόσωπο με πολιτική εμπειρία.



ελευθερη υγρασια
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

αγγλικα ρηγας βολος

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
αγγλικα ρηγας βολος
αγγλικα ρηγας βολος

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης προκρίθηκε με τη 2η καλύτρεη επίδοση στον τελικό των 100μ. ύπτιο κατηγορίας S12, αλλά εκεί συνέχισε τη συλλογή των μεταλλίων του (13ο). Με επίδοση 1:01.82, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αμερικανό Τάκερ Ντιπρί (1:03.08) και στην τρίτη τον Βραζιλιάνο Τόμαζ Ρόκα Ματέρα.


1 24174629 568554153489742 990663791690577569 n
(Κατέκτησε την κορυφή και πάλι ο Ταϊγανίδης στο Μεξικό - Πηγή: FACEBOOK / @Charalampos Taiganidis)


δες online ενας αλλος κοσμος

τηλεοπτική μετάδοση eurobasket

Αυτό είναι το 9ο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή της τελευταίας 10ετίας και το 7ο χρυσό, επιστρέφοντας με πολλή δουλειά στις επιτυχίες μετά το 2010.





https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

μαντρες αυτοκινητων αχαρνες

με τι μπορει να ασχοληθει ενας οικονομολογος

Την Παρασκευή, μετά από μια ακόμη μέρα νηστείας, περίπου εκατό Λιβεριανές, ντυμένες με πανομοιότυπες φορεσιές στις οποίες είναι γραμμένο το σύνθημα «Θυμηθείτε το παρελθόν», προσευχήθηκαν γονατιστές με παράκληση για την αποφυγή της βίας.


Οι γυναίκες αυτές, κάθε ηλικίας, συγκεντρώνονται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από την ανατολή του ηλίου στους δρόμους της Μονρόβια, μπροστά από τα κεντρικά γραφεία πολλών υποψηφίων για την προεδρία, υπενθυμίζοντας τις ειρηνικές διαδηλώσεις που συνέβαλαν στον τερματισμό των εμφύλιων πολέμων (1989-2003).


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

«Ηγηθήκαμε της διαδικασίας το 2002 και το 2003 για το μαζικό κίνημα των γυναικών υπέρ της ειρήνης. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις ενέργειες αυτές συμμετέχοντας στη διατήρηση της ειρήνης», εξήγησε η Ντελφίν Μόρις, εθνική συντονίστρια του Women in Peacebuilding Process Network (WIPNET). «Στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου πιστεύουμε ότι είναι συνετό να συγκεντρωνόμαστε και πάλι για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διασφαλίσουμε ότι οι εκλογές θα είναι ελεύθερες και διαφανείς», πρόσθεσε.


185387331
Πηγή:EPA/NIC BOTHMA


μαντρες αυτοκινητων αχαρνες

Στον μικρό τους καταυλισμό, οι ακτιβίστριες του WIPNET ολοκληρώνουν την ημέρα τους με τραγούδια και την Τετάρτη μάλιστα γύρισαν ένα μουσικό βίντεο, προς μεγάλη ευχαρίστηση των περαστικών και των οδηγών.


Οι γυναίκες, φωνάζοντας «Θυμηθείτε το παρελθόν» και «Ο βιασμός είναι έγκλημα», χόρεψαν στον ρυθμό των κορναρισμάτων των αυτοκινητοπομπών που περνούσαν καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν διάφορους υποψήφιους.


Στη διάρκεια του ιδιαίτερα σκληρού εμφύλιου πολέμου στη Λιβερία, το κίνημα των γυναικών υπέρ της ειρήνης είχε πραγματοποιήσει καθιστικές διαμαρτυρίες και δημόσιες προσευχές ζητώντας τον τερματισμό των βιαιοτήτων και τη συμφιλίωση. Μία από τις ιδρύτριές του, η Λέιμα Γκμπόουι, τιμήθηκε το 2011 με το Νόμπελ Ειρήνης.



μαντρες αυτοκινητων αχαρνες
asbestos origin
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

μελισσοκομια εισοδημα

new zealand πουκαμισα

Σύμφωνα με το CNNi, ο εισαγγελέας κατηγορεί τον Φλιν ότι είπε ψέματα στο FBI, και μάλιστα εσκεμμένα, σχετικά με τις συζητήσεις με τον Ρώσο πρέσβη.


Ο Φλιν είναι ο πρώτος αξιωματούχος, που μετείχε στην κυβέρνηση Τραμπ και ο τέταρτος που σχετίζεται με την προεκλογική του καμπάνια, εναντίον του οποίου απαγγέλλονται κατηγορίες.


Τον περασμένο μήνα, ο Μούλερ απήγγειλε κατηγορίες εναντίον ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ Πολ Μάναφορτ αλλά και του αναπληρωτή του Ρικ Γκέιτς. Και οι δύο άντρες δήλωσαν ότι είναι αθώοι.


μελισσοκομια εισοδημα

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην σύμβουλος εξωτερικών υποθέσεων της καμπάνιας Τραμπ, παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στο FBI για τις επαφές που είχε με αξιωματούχους, που έχουν σχέσεις με τη ρωσική κυβέρνηση.


μελισσοκομια εισοδημα

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Φλιν φέρεται να κατέθεσε ψευδώς σε πράκτορες της ομοσπονδιακής αστυνομίας ότι δεν ζήτησε από τον Ρώσο πρεσβευτή Σεργκέι Κισλιάκ να αποφύγει η Μόσχα να κλιμακώσει την ένταση μετά την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της από τις ΗΠΑ επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα. Δήλωσε επίσης ψευδώς ότι δεν θυμάται ότι ο Ρώσος διπλωμάτης του είπε ότι η Ρωσία αποφάσισε να αντιμετωπίσει με μετριοπάθεια τις κυρώσεις, ως αποτέλεσμα του αιτήματός του.


Φέρεται, επίσης, να δήλωσε αναληθώς ότι δεν ζήτησε από τον πρεσβευτή της Ρωσίας να καθυστερήσει την ψηφοφορία σε ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και ότι ο διπλωμάτης ουδέποτε του ανέφερε ποια θα είναι η απάντηση της Ρωσίας στο αίτημά του.


Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Φλιν αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου σήμερα στις 17.30 (ώρα Ελλάδας) για να του απαγγελθούν κατηγορίες.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Φλιν αναμένεται να δηλώσει ένοχος στην κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης σε πράκτορες του FBI που ερευνούσαν την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.



το ρημα be
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

πανεπιστημίου λευκωσίας

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
πανεπιστημίου λευκωσίας
πανεπιστημίου λευκωσίας

Μόλις το 33,6% των πολιτών ψήφισε «όχι» στο ιστορικό και συναισθηματικά φορτισμένο αυτό δημοψήφισμα, διαψεύδοντας πληροφορίες ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι οριακό. Το «όχι» επικράτησε μόνο σε μια κομητεία, την αγροτική και ιδιαιτέρως συντηρητική Donegal στην νοτιοδυτική Ιρλανδία.


«Ο λαός μίλησε. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως είναι ηχηρό ... υπέρ της κατάργησης της 8ης τροπολογίας» του συντάγματος που απαγορεύει τις αμβλώσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Λίο Βαραντκάρ σε δημοσιογράφους στο Δουβλίνο.


καταστατικο κτελ

«Αυτό που βλέπουμε είναι η κορύφωση μιας αθόρυβης επανάστασης που λαμβάνει χώρα τις δυο τελευταίες δεκαετίες στην Ιρλανδία», πρόσθεσε.


Χιλιάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στην πλατεία μπροστά από Κάστρο του Δουβλίνου για να πανηγυρίσουν ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν και αρκετοί πολιτικοί. Το «παρών» έδωσε και ο πρωθυπουργός της χώρας.


Τα επόμενα βήματα


Οι γυναίκες στην Ιρλανδία δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε άμβλωση την επομένη του δημοψηφίσματος… Θα πρέπει πρώτα να γίνει αναθεώρηση του άρθρου 40.3.3, το οποίο απαγορεύει την άμβλωση.


Η ιρλανδική κυβέρνηση σκοπεύει να αλλάξει τη νομοθεσία, ώστε να επιτρέπεται η άμβλωση σε γυναίκες που διανύουν έως και την 12η εβδομάδα της κύησής τους. Την ίδια ώρα, θα πρέπει να περιμένουν τρεις ημέρες πριν οι γιατροί προχωρήσουν στην επέμβαση αυτή.


Ο Ιρλανδός υπουργός Υγείας, Σάιμον Χάρις, δήλωσε το Σάββατο ότι σκοπεύει να ζητήσει την έγκριση του υπουργικού Συμβουλίου σύντομα - ενδεχομένως και την Τρίτη - ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Ο πρωθυπουργός, Λίο Βαραντκάρ, είπε πως υπολογίζει ότι ο νόμος θα τεθεί σε ισχύ στο τέλος του χρόνου.


Οι αμβλώσεις σε γυναίκες που διανύουν την 12 έως και την 24η εβδομάδα της κύησής τους θα επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που το έμβρυο εμφανίζει κάποια θανάσιμη γενετική ανωμαλία ή απειλείται η ζωή της εγκυμονούσας. Μετά την 24η εβδομάδα, ο τερματισμός μιας κύησης θα επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση σοβαρής δυσμορφίας του εμβρύου.


Παρόλα αυτά, οι γιατροί που έχουν ηθικό κόλλημα να προχωρήσουν σε μια άμβλωση θα έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν. Οφείλουν, όμως, να παραπέμψουν την έγκυο σε γιατρό που δεν έχει αντίρρηση να εκτελέσει την ιατρική διαδικασία.


Τι ισχύει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες


Η άμβλωση επιτρέπεται έως την 12η εβδομάδα της κύησης στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ισλανδία επιτρέπεται μέχρι την 16η εβδομάδα, στη Σουηδία μέχρι την 18η εβδομάδα ενώ στην Ολλανδία μέχρι την 22η εβδομάδα.


Οι αμβλώσεις απαγορεύονται ακόμη στη Μάλτα και την Πολωνία ενώ στην Κύπρο επιτρέπονται μόνο εάν κινδυνεύει η υγεία της μητέρας, εάν εντοπιστεί κάποια γενετική ανωμαλία στο έμβρυο ή εάν η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού ή αιμομικτικής σχέσης.


«Αποκαταστάθηκε η δικαιοσύνη για την Σαβίτα…»


Ο πατέρας της Σαβίτα Χαλαπανάβαρ, της 31χρονης οδοντιάτρου που πέθανε το 2012 από σηψαιμία εξαιτίας της άρνησης των γιατρών να προχωρήσουν σε άμβλωση κατά την διάρκεια αποβολής του εμβρύου, δήλωσε «πολύ ευτυχής» για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την κατάργηση της 8ης τροπολογίας του ιρλανδικού συντάγματος.


Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian από την Καρνατάκα της Ινδίας, ο Αντανάπα Γιαλάτζι δήλωσε:



Αποκαταστάθηκε η δικαιοσύνη για την Σαβίτα και αυτό που συνέβη σε αυτήν δεν θα συμβεί σε άλλη οικογένεια πλέον. Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον λαό της Ιρλανδίας αυτήν την ιστορική στιγμή.



Η Σαβίτα Χαλαπανάβαρ, ο θάνατος της οποίας ξύπνησε συνειδήσεις στην Ιρλανδία, έγινε το πρόσωπο-σύμβολο της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του «ναι» στο χθεσινό δημοψήφισμα.




συσκευασια λουκουμιων

κορμος χωρις αυγα με κακαο

μονιακης μανωλης ανεκδοτα
κορμος χωρις αυγα με κακαο
Σπάνιο βίντεο: Όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης ασπάστηκε τον Άγιο Παΐσιο

Αυθεντικό σπάνιο βίντεο από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στις 7 Νοεμβρίου του έτους 1992.


Στο βίντεο διακρίνεται ο Πατριάρχης που ασπάζεται τον Άγιο Παΐσιο.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά την Δοξολογία της υποδοχής ο Πατριάρχης ασπάζεται τον όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη καθώς και αυτός προσέρχεται για να λάβει την ευχή του Παναγιωτάτου κατά το έθος.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο iellada.gr


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html


κορμος χωρις αυγα με κακαο
διασημοι σουρεαλιστικοι πινακες

ζευγαρωμα δελφινιων βιντεο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
μινεψραφτ παιχνιδια
αχ ψαροπουλα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του SDF ανακοίνωσε την ανάκτηση της στρατηγικής σημασίας πόλης της Συρίας σήμερα, Τρίτη, ύστερα από μία «κύκνεια» μάχη με τους τζιχαντιστές, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν και το τελευταίο μέσο που είχαν στη διάθεσή τους για να διασώσουν τα κεκτημένα τους.


Η επιχείρηση για την ανακατάληψη της Ράκας ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου. Ο συνδυασμός αεροπορικών βομβαρδισμών και χερσαίων επιχειρήσεων υπό την καθοδήγηση του συνασπισμού με την ηγεσία των Αμερικανών, απομόνωσαν την πόλη από τις υπόλοιπες περιοχές του Iσλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (Εγγύς Ανατολή).


ζευγαρωμα δελφινιων βιντεο

Περισσότερες από 3.000 βόμβες έπεσαν στη Ράκα από τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει το Al Jazeera, καταστρέφοντας σχολεία, νοσοκομεία και κατοικίες. Στα μέσα Οκτωβρίου η ανθρωπιστική οργάνωση «REACH» ανακοίνωσε πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της λιγότερο από το 1% του πληθυσμού της Ράκα, που πριν τον πόλεμο έφτανε τις 300.000, παραμένει πια στις εστίες του. Η πόλη δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τρεχούμενο νερό, ενώ και ο τελευταίος φούρνος που λειτουργούσε καταστράφηκε πρόσφατα.


2017 10 17T105950Z 1743695076 RC1F3803DB60 RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS SYRIA RAQQA


(Μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων μετά την ανακατάληψη/REUTERS/Rodi Said)


Σύμφωνα με το Συριακό Δίκτυο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την αρχή της επιχείρησης περισσότεροι από 900 άμαχοι σκοτώθηκαν, οι 570 στις αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 1.130.


Κατεστραμμένη και έρημη, η Ράκα είναι αντιμέτωπη με ένα αβέβαιο μέλλον. Οι ΗΠΑ και το SDF έχουν διαμηνύσει πως θα παραχωρήσουν την εξουσία της πόλης σε μία τοπική διοίκηση, όμως παραμένει ασαφές το ποια θα είναι η σύσταση και η πολιτική δομή αυτής της διοίκησης. Ποικίλοι εθνικοί και γεωπολιτικοί παράγοντες αναμένεται να δυσχεράνουν την παράδοση της πόλης σε αυτή την οντότητα.


Ράκα: Σκίζει τη μπούρκα της μετά την απελευθέρωση από τους τζιχαντιστές (vids)




ζευγαρωμα δελφινιων βιντεο
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

ολοσ ο κοσμοσ μου εισαι εσυ στιχοι

ολοσ ο κοσμοσ μου εισαι εσυ στιχοι
ολοσ ο κοσμοσ μου εισαι εσυ στιχοι

«Δεν υπάρχει θέση για το μίσος», ή «γυρίστε σπίτια σας, ναζί» μπορούσε κανείς να διαβάσει στα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές, που «πιθανόν» ήσαν «περίπου 40.000 άνθρωποι» σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Βοστώνης, τον Ουίλιαμ Έβανς.


Ανταποκρίθηκαν σε μια έκκληση να κινητοποιηθούν σε αυτό το προπύργιο των προοδευτικών στο βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ εναντίον μιας συγκέντρωσης υπέρ της «ελευθερίας της έκφρασης», κατά έναν όρο που χρησιμοποιείται το τελευταίο διάστημα για εκείνους που αντιτίθενται στην πολιτική ορθότητα και εκφέρουν συχνά ρατσιστικές απόψεις.


2017-08-19T201118Z 769927357 RC1C61A17C20 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

2017-08-19T162549Z 1028738372 RC1647F73500 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


τετραδιο εργασιων μαθηματικων δ δημοτικου λυσεις γ τευχος

2017-08-19T204224Z 620468550 RC1113381840 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


2017-08-19T185851Z 939729062 RC116A4110A0 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


Με υπόβαθρο την συνέχιση της έντασης όλη την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ, αλλά και την εσπευσμένη αποκαθήλωση συνομοσπονδιακών μνημείων που εκλαμβάνονται από πολλούς ως σύμβολα του ρατσισμού, η αστυνομία της Βοστώνης αναπτύχθηκε μαζικά για να αποφευχθούν συγκρούσεις μεταξύ συμμετεχόντων στις δύο συγκεντρώσεις. Μόλις μερικές δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν τελικά στη συγκέντρωση της άκρας δεξιάς, παρότι οι οργανωτές της ανέμεναν μαζική συμμετοχή, ενώ τερματίστηκε 30 λεπτά νωρίτερα από ό, τι προβλεπόταν.


Τότε οι αστυνομικοί επενέβησαν ώστε να εξασφαλίσουν την ειρηνική αποχώρηση των ακρδεξιών και ξέσπασαν αψιμαχίες με αντιδιαδηλωτές, ανέφερε ο Έβανς. Οι αντιρατσιστές διαδηλωτές που πλησίασαν απωθήθηκαν βίαια από αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση ροπάλων και άλλων μέσων καταστολής ταραχών.


Περίπου 27 αντιδιαδηλωτές συνελήφθησαν, ενώ δεν υπήρξε κανένας «σοβαρός» τραυματισμός, σύμφωνα με τον Έβανς.


2017-08-19T184824Z 2058081359 RC168ACC6E20 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


2017-08-19T185253Z 203866960 RC171BA8ECD0 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


2017-08-19T185753Z 1069386759 RC1582EAE3B0 RTRMADP 3 USA-PROTESTS


Τόσο ο επικεφαλής της αστυνομίας όσο και ο δημοκρατικός δήμαρχος Μάρτι Ουόλς εξέφρασαν την ανακούφισή τους διότι αποφεύχθηκε το επίπεδο της βίας που έπληξε τη Σάρλοτσβιλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ένας συμπαθών των νεοναζί σκότωσε μια νεαρή γυναίκα και τραυμάτισε άλλους 19 ανθρώπους πέφτοντας με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος.


«Κανένας δεν τραυματίστηκε, κανένας δεν σκοτώθηκε (...), δεν υπάρχουν εκτεταμένες υλικές ζημιές, είναι μια καλή ημέρα για την πόλη μας», υπογράμμισε ο Έβανς.


Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν — και από τη δική του πολιτική παράταξη — διότι δεν κατήγγειλε ξεκάθαρα την άκρα δεξιά μετά τη Σάρλοτσβιλ, αντέδρασε στη διαδήλωση στη Βοστώνη υιοθετώντας συμφιλιωτικό τόνο: «Θέλω να χαιρετίσω τους πολυάριθμους διαδηλωτές της Βοστόνης που εκφράζονται εναντίον της μισαλλοδοξίας και του μίσους. Η χώρα μας θα ενωθεί ξανά σύντομα!», έγραψε στο Twitter.



εφημεριδα η καθημερινη κυπρου
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

οι συγκοινωνιες αυριο

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html
οι συγκοινωνιες αυριο

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Σκίμπε και από την ΕΠΟ αναμένονται άμεσα αποφάσεις. Μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της Εθνικής, ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται πως δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και να πάρει από αυτούς όσα θέλει μέσα στο γήπεδο. Η διοργάνωση του Nations League αποτέλεσε μια ευκαιρία γι’ αυτόν να αντιστρέψει το κλίμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html

παπακια μεταχειρισμενα

Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει στην Ελλάδα το μεσημέρι και όλα δείχνουν πως θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό. Ακολούθως θα ξεκινήσουν οι επαφές για τη διάδοχη κατάσταση, ενώ ήδη υπάρχουν σενάρια για τους Άγγελο Αναστασιάση, Λάζλο Μπόλονι, αλλά και για έναν ακόμη ξένο προπονητή.


Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League, εντός έδρας απέναντι σε Φινλανδία και Εσθονία στις 15 και 18 Νοεμβρίου πάντως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο Μίχαελ Σκίμπε, αλλά είτε ο διάδοχός του, είτε σε ρόλο υπηρεσιακού ο Κώστας Τσάνας.


οι συγκοινωνιες αυριο



οικονομικα επιπλα κρητη

παρελαση αλεξανδρουπολη

παρελαση αλεξανδρουπολη

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία σε άνοδο στα δυτικά και βόρεια.


παρελαση αλεξανδρουπολη

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη:


ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 17 βαθμούς κελσίου.


πνοη συνωνυμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 2 ως 18 βαθμούς κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 ως 19 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Στη Θεσσαλία αρχικά αίθριος και βαθμιαία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειεοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 ως 17 βαθμούς κελσίου.



βανδη φιλολογος
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

λιστα αξιων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
λιστα αξιων

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes, ο οποίος έφτασε τις εννέα νίκες φέτος και τις 71 στην καριέρα του, άφησε στην δεύτερη θέση τον «ομόσταυλό» του, Βάλτερι Μπότας, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ περιορίστηκε στην έκτη θέση, καθώς η επαφή που είχε με τον Φερστάπεν έπληξε σημαντικά τις ελπίδες του για κάτι καλό στο σημερινό γκραν πρι.


μπροστινο συστημα z50

Ο Γερμανός ξεκίνησε από την όγδοη θέση, αλλά η πολύ καλή εκκίνησή του τον «ανέβασε» στην τέταρτη, ωστόσο η επαφή που είχε με τη Red Bull του Φερστάπεν, όταν προσπάθησε να τον προσπεράσει στη στροφή "Spoon", τον «έριξε» στην 19η θέση της κατάταξης.


φουστα με πιετες πατρον

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Χάμιλτον αύξησε στους 67 βαθμούς (331 έναντι 264) το προβάδισμά του στην κατάταξη των οδηγών έναντι του Φέτελ, ενώ απομένουν τέσσερα γκραν πρι για το τέλος της σεζόν.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html



λιστα αξιων

λιτσα πατερα ημερησιο ωροσκοπιο

λιτσα πατερα ημερησιο ωροσκοπιο

Το 2016 για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τις ζημιογόνες χρήσεις 2013 και 2014 ο Όμιλος επέτυχε ιδιαίτερα υψηλή κερδοφορία παρά την υποχώρηση κατά 25% των διεθνών περιθωρίων διύλισης, σημειώνοντας την υψηλότερη επίδοση δημοσιευμένων αποτελεσμάτων στην ιστορία του, με τα κέρδη EBITDA να ανέρχονται σε €836 εκατ. και τα καθαρά κέρδη σε €329 εκατ. έναντι καθαρών κερδών €45 εκατ. το 2015 και ζημιών €369 εκατ. το 2014. Τα συγκρίσιμα αποτελέσματα, μετά την αφαίρεση των κερδών αποτίμησης αποθεμάτων ύψους €102 εκατ., λόγω της ανάκαμψης των διεθνών τιμών αργού πετρελαίου, διατηρήθηκαν για δεύτερη χρονιά στα ιστορικά υψηλότερα επίπεδα για τον Όμιλο, με Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA €731 εκατ. και Συγκρίσιμα Καθαρά Κέρδη €265 εκατ. έναντι ζημιών €117 εκατ. το 2013 και οριακών κερδών €2 εκατ. το 2014.


unnamed 1


Ιστορικό υψηλό παραγωγής και εξαγωγών


Τα διυλιστήρια του Ομίλου το 2016 σημείωσαν αύξηση της παραγωγής κατά 16% που ανήλθε σε 14,8 εκατ. Μ. Τ., την υψηλότερη επίδοση στην ιστορία του Ομίλου αξιοποιώντας πλήρως την υψηλή διαθεσιμότητα των μονάδων και τις επιλογές τροφοδοσίας, καταγράφοντας υπεραπόδοση σε σχέση με τα ενδεικτικά περιθώρια. Επίσης, νέο ιστορικό υψηλό σημείωσαν οι εξαγωγές που ανήλθαν σε 8,6 εκατ. τόνους, που αντιπροσωπεύει το 56% των πωλήσεων. Θετικές επιδόσεις επίσης κατέγραψαν όλες οι δραστηριότητες του Ομίλου, με τα Πετροχημικά να αυξάνουν τη συνεισφορά τους στα €100 εκατ., επίσης με αυξημένη παραγωγή. Τα Συγκρίσιμα EBITDA της Εμπορίας ανήλθαν σε €100 εκατ., με τις περισσότερες θυγατρικές μας να επιτυγχάνουν αύξηση μεριδίων αγοράς στις αγορές που δραστηριοποιούνται.


κατερίνα σαβράνη ηλικια

Ισχυροποίηση χρηματοοικονομικής θέσης, μείωση χρηματοοικονομικού, κόστους και ενίσχυση ταμειακών ροών


Κατά τη διάρκεια του 2016 ο Όμιλος για δεύτερη συνεχή χρονιά επέτυχε ισχυρές λειτουργικές ταμειακές ροές (Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA μείον επενδυτικές δαπάνες) €605 εκατ. αυξημένες έναντι του 2015 (€593 εκατ.) και ιδιαίτερα αυξημένες έναντι των ασθενικών ταμειακών ροών του 2014 (€281 εκατ.) και του 2013 (€66 εκατ.), συνεχίζοντας την πορεία βελτίωσης του Ισολογισμού του Ομίλου.


Οι ισχυρές λειτουργικές ταμειακές ροές και η ενίσχυση της θέσης του Ομίλου στην χρηματοπιστωτική αγορά, μετά και την επιτυχή αναδιαπραγμάτευση και βελτίωση των χρηματοοικονομικών δεικτών των διάφορων δανείων και ομολόγων (debt covenants), έδωσαν τη δυνατότητα για μείωση του συνολικού δανεισμού κατά €389 εκατ. ευρώ, ώστε να ανέλθει την 31-12-2016 στο ποσό των €2.842 εκατ., με προφανείς τις θετικές συνέπειες για τον Όμιλο τόσο στη χρηματοπιστωτική όσο και στην ευρύτερη αγορά, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε η επιτυχής έκδοση νέου ομολόγου, πενταετούς διάρκειας, ύψους €375 εκατ. με τοκομερίδιο 4,875%.


Επιπλέον, η αυξημένη χρηματοοικονομική ρευστότητα, σε συνδυασμό με τις συμφωνίες για απ’ ευθείας προμήθεια με τις κρατικές εταιρείες πετρελαίου Ρωσίας, Σαουδικής Αραβίας, Ιράν, Ιράκ και Αιγύπτου, επέτρεψαν την αξιοποίηση ευκαιριών που παρουσιάστηκαν στη δομή τιμολόγησης αργών πετρελαίων στη Μεσόγειο, με σημαντικά οικονομικά οφέλη για τον Όμιλο, βελτιώνοντας παράλληλα και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και της ασφάλειας εφοδιασμού. Η αυξημένη κερδοφορία και η εξυγίανση της χρηματοοικονομικής δομής οδήγησαν τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας σε αύξηση κατά €352 εκατ. τα οποία ανέρχονται στο ποσό των €2.142 εκατ.


Ο καθαρός δανεισμός το 2016 ανήλθε σε €1.759 εκατ., ο δείκτης μόχλευσης στο 45% και τα συνολικά απασχολούμενα κεφάλαια σε €3.903 εκατ., αποτυπώνοντας μια ισχυροποιημένη χρηματοοικονομική θέση.


Αύξηση όγκων και μεριδίων στην ελληνική αγορά παρά την οριακή μείωση της εγχώριας κατανάλωσης


Το 2016 η συνολική εγχώρια κατανάλωση (δασμολογημένη και αδασμολόγητη) σημείωσε οριακή μείωση κατά 0,26% (μείωση της δασμολογημένης κατά 0,81% έναντι αύξησης της αδασμολόγητης κατά 0,91%) και ανήλθε σε 10.424 χιλ. Μ. Τ. έναντι 10.451 χιλ. Μ. Τ. το 2015.


Αντίστοιχα, η Εμπορία του Ομίλου αύξησε τις συνολικές πωλήσεις κατά 7,8%, οι οποίες ανήλθαν σε 3.538 χιλ. Μ. Τ., όπως επίσης αυξήθηκε και το μερίδιο αγοράς σε όλα τα προϊόντα, αύξηση που κυμάνθηκε μεταξύ 0,3% και 8,1% ανά προϊόν, με αποτέλεσμα συνολική αύξηση κατά 2,4%.


Πρόοδος υπήρξε και στην ανάπτυξη του δικτύου ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων όπου τα πρατήρια με το σήμα EKO και BP με τη θετική εικόνα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, διεισδύουν έντονα στην αγορά.


Σημαντικά γεγονότα


Στο πλαίσιο σχετικού διεθνούς διαγωνισμού, η ΕΛΠΕ ανακηρύχθηκε από το ΥΠΕΝ ως Επιλεγείς Αιτών για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στο Block 10 που βρίσκεται στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου.


Αναφορικά με τη συμφωνία πώλησης του 66% του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΕΣΦΑ στην εταιρεία SOCAR, δεν κατέληξε σε οριστική συναλλαγή. Ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, θα καθορίσει τα επόμενά του βήματα.


Επιπλέον, στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τη ΡΑΕ το Δεκέμβριο 2016, για κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων συνολικής ισχύος 40 MW, ο Όμιλος υπέβαλε επιτυχείς προσφορές και για τα 3 έργα με τα οποία συμμετείχε, συνολικής ισχύος 8,6 MW. Η ανάπτυξή τους θα προχωρήσει στους επόμενους μήνες.


Διανομή Μερίσματος


Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα θετικά αποτελέσματα του 2016 και τη βελτιωμένη χρηματοοικονομική κατάσταση του Ομίλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αποφάσισε να προτείνει στη Γενική Συνέλευση των μετόχων τη διανομή μερίσματος ύψους €0,20/μετοχή.



λιτσα πατερα ημερησιο ωροσκοπιο
εκείνος που μάζευε στιγμές
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html

Monday, April 29, 2019

υπνος μπρουμυτα στην εγκυμοσυνη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
πριονοκορδελα νεα

Ο δημοκρατικός Νταγκ Τζόουνς επικράτησε του ρεπουμπλικάνου Ρόι Μουρ έπειτα από μια άκρως τοξική προεκλογική εκστρατεία, που αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον της Αμερικής και τελικά οδήγησε το κυβερνών κόμμα να απωλέσει μια πολύτιμη έδρα στην άνω Βουλή του Κογκρέσου.


Με βάση τα - σχεδόν τελικά - αποτελέσματα, ο Νταγκ Τζόουνς συγκέντρωσε το 49,5% των ψήφων έναντι ενός 48,8% του Ρόι Μουρ.


Στην Πολιτεία της Αλαμπάμα είχε να εκλεγεί δημοκρατικός γερουσιαστής από το 1992.


«Ευχαριστώ την Αλαμπάμα!», έγραψε ο γερουσιαστής, πλέον, Νταγκ Τζόουνς, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας, 63 ετών, που απέκτησε φήμη διότι είχε επιτύχει την καταδίκη μελών της Κου Κλουξ Κλαν που είχαν πυρπολήσει μια εκκλησία αφροαμερικανών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα κορίτσια.


Ο Τζόουνς, επευφημούμενος από τους υποστηρικτές του, χαιρέτισε λίγο αργότερα μια νίκη «του κράτους του δικαίου» και της «αξιοπρέπειας».


Η νίκη του έγινε δεκτή με μια χιονοστιβάδα πανηγυρισμών από δημοκρατικούς πολιτικούς, κυρίως γερουσιαστές.




υπνος μπρουμυτα στην εγκυμοσυνη
υπνος μπρουμυτα στην εγκυμοσυνη
πανεπιστημιο αθηνων διοικητικοι υπαλληλοι
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

βραβευση αγγλικα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html
80η δεθ εισητηρια
βραβευση αγγλικα
Τι είναι οι «Λυρίδες» και πότε θα γεμίσουν τον ελληνικό ουρανό

Αν ο καιρός το επιτρέψει, το θέαμα θα είναι μοναδικό!


Το βράδυ του Σαββάτου 21 Απριλίου προς χαράματα της Κυριακής 22 Απριλίου, θα κορυφωθεί η πρώτη βροχή από «πεφταστέρια» της Άνοιξης, οι λεγόμενες Λυρίδες. Οι διάττοντες αστέρες θα είναι ορατοί έως τις 25 του μήνα, εφόσον βέβαια ο καιρός σταθεί «σύμμαχος» στις νυχτερινές παρατηρήσεις.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι Λυρίδες θεωρούνται μια μέση «βροχή» και στο αποκορύφωμά τους υπολογίζεται ότι εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα και πυρακτώνονται μέχρι 20 μετέωρα ανά ώρα με ταχύτητα έως 50 χιλιομέτρων. Οι Λυρίδες μερικές φορές δημιουργούν φωτεινά πεφταστέρια με μακριές ουρές, οι οποίες παραμένουν ορατές στον ουρανό επί αρκετά δευτερόλεπτα. Κάποιες χρονιές, τα «πεφταστέρια» τους έφθασαν ακόμη και τα 100 ανά ώρα.

Η συγκεκριμένη βροχή διαττόντων, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά το 687 π. Χ. από τους Κινέζους, φαινομενικά προέρχεται από τον αστερισμό της Λύρας, από όπου πήρε το όνομά της, και ιδίως από τον αστέρα Βέγα (Άλφα Λύρας), ο οποίος είναι το πιο λαμπρό άστρο του συγκεκριμένου αστερισμού και το δεύτερο φωτεινότερο άστρο του νυχτερινού ουρανού του βορείου ημισφαιρίου.


βραβευση αγγλικα

Η πραγματική όμως πηγή προέλευσης είναι ο κομήτης C/1861 G1 «Θάτσερ», τον οποίο ανακάλυψε το 1861 ο Αμερικανός Α. Θάτσερ. Ο κομήτης αφήνει στο πέρασμά του μια μακριά ουρά σκόνης και σωματιδίων, η οποία διασταυρώνεται κάθε χρόνο με την τροχιά του πλανήτη μας. Ο κομήτης θα ξαναπεράσει πολύ κοντά από τη Γη το 2276, καθώς η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο διαρκεί περίπου 415 χρόνια.

Τα απομεινάρια από την ουρά του κομήτη, μετά το τελευταίο κοντινό πέρασμά του κατά τον 19ο αιώνα, αιωρούνται ακόμα στο διάστημα και συνεχίζουν να προκαλούν τη «βροχή» των Λυρίδων κάθε χρόνο.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Θωρακίζεται το Πολεμικό Ναυτικό: Αυτές είναι οι υπερσύγχρονες φρεγάτες που μας δίνει η Γαλλία (pics)

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα του ζευγαριού στην Κύπρο



υπολογισμός τεκμαρτού εισοδήματος ακινήτων

καβαφησ ερωτοσ ακουσμα αναλυση

καβαφησ ερωτοσ ακουσμα αναλυση

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σφράγισε την πολιτική ζωή της Ελλάδας για σχεδόν 60 χρόνια.


823551 506639779374076 1253575064 o


Γεννήθηκε στα Χανιά στις 18 Οκτωβρίου 1918. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στα Χανιά, όπου ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές τον Ιούνιο του 1935 από το Πρακτικό Λύκειο της πόλης. Στη συνέχεια σπούδασε νομικά, πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), από το οποίο αποφοίτησε τις παραμονές του ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940.


Το προσκλητήριο του πολέμου τον βρήκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών στη Σύρο και σύντομα βρέθηκε στο Μακεδονικό Μέτωπο. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής πρωτοστάτησε στη δημιουργία αντιστασιακών οργανώσεων στην Κρήτη, συνελήφθη από τους Γερμανούς και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο.


καβαφησ ερωτοσ ακουσμα αναλυση

1911610 793674820670569 4829597613186763490 n


Σε ηλικία 28 ετών εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με το Κόμμα των Φιλελευθέρων το 1946. Το 1951 έγινε υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου (1 Φεβρουαρίου - 27 Οκτωβρίου), ενώ εκτελούσε και καθήκοντα υπουργού Οικονομικών και Δημοσίων Έργων (12 Σεπτεμβρίου - 27 Οκτωβρίου). Μετά τη νίκη του Ελληνικού Συναγερμού του Αλεξάνδρου Παπάγου το 1952, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναδείχθηκε από τους σημαντικότερους και μαχητικότερους κοινοβουλευτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.


1486173 816950078343043 2154469082683444246 o


Τον επόμενο χρόνο (6 Ιουνίου 1953) νυμφεύθηκε τη Μαρίκα Γιαννούκου (1930 - 2012), κόρη πλούσιας οικογένειας των Αθηνών, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά: τη Θεοδώρα (Ντόρα) (γ. 1954), την Αλεξάνδρα (γ. 1955), την Αικατερίνη (γ.1959), και τον Κυριάκο (γ. 1968).


11188388 909458452425538 3534738471239836604 n


10577037 754058227965562 2689107850844739760 n


14505 715001785204540 874781205163527337 n



965802 635805803124139 1073509021 o


Μετά την επιβολή της δικτατορίας (21 Απριλίου 1967), ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνελήφθη μαζί με τους άλλους πολιτικούς, για να αφεθεί, αργότερα, ελεύθερος με τη γενική αμνηστία και να φύγει στο εξωτερικό. Εγκαταστάθηκε στο Παρίσι και συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, το 1973, μετά την άρση του στρατιωτικού νόμου, συνελήφθη και πάλι, από τη χούντα του Ιωαννίδη, και αποφυλακίστηκε με τη μεταπολίτευση.


10157167 785502418154476 4417422763104254251 n


Στις πρώτες μεταπολιτευτικές εκλογές του 1974 κατέβηκε ως ανεξάρτητος στο Νομό Χανίων και δεν εξελέγη, παρά τον σημαντικό αριθμό ψήφων που έλαβε, λόγω του ισχύοντος εκλογικού νόμου. Το 1977 ίδρυσε το Κόμμα των Νεοφιλελευθέρων, με το οποίο εξελέγη βουλευτής Χανίων στις εκλογές του 1977.


Μας οδηγείτε στο ΔΝΤ





άρθρο του νίκου δήμου
φιδι δαγκωσε
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

αεπ λαγκαδα

αεπ λαγκαδα

6 θεματικές ενότητες & 33 ομιλητές παρουσιάζουν τις απόψεις και προτάσεις τους για το επενδυτικό πλαίσιο της Ελλάδας


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 1ο FORUM 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο HILTON, και το οποίο υλοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ε. Ε. στην Ελλάδα, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του International Chamber of Commerce (ICC Hellas) (www.investgr. eu).


Για πρώτη φορά, πραγματοποιείται στην Ελλάδα ένα FORUM διαλόγου, με 6 ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και 33 εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, οικονομικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις του επενδυτικού γίγνεσθαι στη χώρα μας. Στο FORUM, θα παρουσιαστεί, επίσης, η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ένα κείμενο – «Διακήρυξη» με τις προτάσεις των CEOs ξένων εταιρειών για το πώς μπορεί η Ελλάδα να καταστεί ελκυστικός επενδυτικός προορισμός. Την επιστημονική ευθύνη σύνταξης του κειμένου έχει ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , κ. Γιώργος Παγουλάτος.


μαγιορκα σαραγοσα

Τέλος, ο κ. Στράτος Φαναράς θα παρουσιάσει τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε η METRON ANALYSIS, με θέμα «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός», με συνεντεύξεις 30 CEOs ξένων πολυεθνικών εταιρειών.


Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ


Ομιλητές συνεδρίου εδώ


Για αγορά εισιτηρίων εδώ



αεπ λαγκαδα
δωρο αγιου βαλεντινου για εκεινον
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

tapas bar θεσσαλονικη menu

ενα χειμωνιατικο πρωι βιταλη lyrics
tapas bar θεσσαλονικη menu

Οι Αρχές της Τουρκίας έκαναν τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις, πριν το επικίνδυνο υλικό πωληθεί στη «μαύρη αγορά». Οι συλληφθέντες προσπαθούσαν να πουλήσουν ένα κιλό και 441 γραμμάρια ενός τεχνητού στοιχείου, που δεν ήταν τελικώς «καλιφόρνιο», όπως ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

Οι ειδικοί του τουρκικού Γραφείου Πυρηνικής Ενέργειας που εξήτασαν το υλικό διαπίστωσαν πως δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για όπλα μαζικής καταστροφής.


Αρχικά το παράνομο φορτίο ελέγχθηκε με τις ειδικές φορητές συσκευές εντοπισμού πυρηνικής ενέργειας και όταν δεν εντοπίστηκε τίποτα εστάλη στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών του Σαρακιόι.


tapas bar θεσσαλονικη menu

Τελικώς η ουσία χαρακτηρίστηκε ως πολυσόδιο 4 - σουλφονικό στυρένιο, η οποία δεν περιέχει ίχνος ραδιενεργών ιδιοτήτων.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html


αγιος στεφανος μετρο

σταθεροποιηση εικονας βιντεο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html
nurofen express εγκυμοσυνη
σταθεροποιηση εικονας βιντεο
σταθεροποιηση εικονας βιντεο

Συγκεκριμένα στο Καστελλόριζο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, επτά Σύροι και δέκα Ιρακινοί (συνολικά 10 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 12 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

αγναντι παλαιος παντελεημονας φωτογραφιες

Στο νησί της Σύμης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του οικείου αστυνομικού τμήματος επτά Σύροι (5 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, επίσης προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση.


ιβηρα σερρων φωτογραφιες

έτοιμες κουρτίνες σαλονιού
ιβηρα σερρων φωτογραφιες

Τα στοιχεία έρχονται λίγες μέρες μετά το απίστευτο δυστύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.


Τα τροχαία συμβάντα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου για τους νέους από 15 έως 29 ετών, τη δεύτερη αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 και την τρίτη για τις ηλικίες 30 έως 44 ετών. Μάλιστα, τα ατυχήματα που χαρακτηρίζονται «σοβαρά» και «θανατηφόρα» αυξήθηκαν κατά 3,8% και 8,3% αντίστοιχα, ενώ αντιθέτως τα «ελαφρά» μειώθηκαν κατά 10,9%.


αποτοξινωση ηρωινης

Η κυριότερη αιτία των τροχαίων είναι η αμέλεια των οδηγών. Η απόσπαση προσοχής του οδηγού από αιτίες όπως είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου, η υπερβολική ταχύτητα και η κατανάλωση αλκοόλ, είναι οι συνηθέστεροι παράγοντες που ενοχοποιούνται για την πρόκληση των τροχαίων. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό, ότι τα τροχαία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου σε ηλικίες 19-39 ετών και το 50% αυτών οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών.


Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων στην Υγεία.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html

Τονίστηκε η ανάγκη εκπόνησης στρατηγικού σχεδίου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και οι συμμετέχοντες πρότειναν αλλαγή του πλαισίου που αφορά την αξιολόγηση από το ΚΤΕΟ και την δημιουργία απαραίτητων ελεγκτικών μηχανισμών που θα διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των οδηγών για την επισκευή των βλαβών.


«Είναι σημαντικό ότι η αξιολόγηση από το ΚΤΕΟ δεν θα πρέπει να έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα, αλλά και ελεγκτικό χαρακτήρα από την αστυνομία, στο πλαίσιο της επιδιόρθωσης οποιασδήποτε βλάβης διαπιστωθεί στο αυτοκίνητο. Στις περισσότερες περιπτώσεις καταγράφονται οι βλάβες οι οποίες παραμένουν στην συστατική επιστολή, η οποία επιδίδεται στους οδηγούς, χωρίς να προβούν αυτοί στις κατάλληλες ενέργειες για τις επιδιορθώσεις αυτών», ανέφερε ο Πάνος Ευσταθίου, ορθοπεδικός χειρουργός, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων.



ιβηρα σερρων φωτογραφιες

αγρινιο ενοικιασεις σπιτιων

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
αγρινιο ενοικιασεις σπιτιων
αγρινιο ενοικιασεις σπιτιων

«Ο Χουνταϊφα αλ Μπαντρί…ο γιος του χαλίφη…σκοτώθηκε σε μια επιχείρηση ενάντια στους Νουσαϊρίγια και τους Ρώσους στο θερµοηλεκτρικό σταθµό στη Χομς», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο του ISIS, επισυνάπτοντας τη φωτογραφία ενός αγοριού που φέρεται να είναι ο γιος του ψευδο-χαλίφη της οργάνωσης, και ο οποίος κρατά ένα όπλο.


οζώδης βασικοκυτταρικό καρκίνωμα



σεντονια κουνιας λευκα



#BREAKING #ISIS mourns the death of its leader Al Baghdadi's son in #Syria pic.twitter.com/9oW9WTs1P5

— Guy Elster (@guyelster) 3 Ιουλίου 2018


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

ρουχα λολα τιμες

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html
λιαγκας σπιτι τηνο
ρομαντικες ταινιες δραμα
ρουχα λολα τιμες
11 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


Σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου γιορτάζουν οι: Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



ρουχα λολα τιμες

ξενοδοχεια αμστερνταμ αεροδρομιο

θερμικες μηχανες βικιπαιδεια

Στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022 διατυπώνεται η εκτίμηση πως το πρωτογενές πλεόνασμα εφέτος θα διαμορφωθεί στο 3,56% του ΑΕΠ, το 2019 στο 3,96%, το 2020 θα ανέβει στο 4,15%, το 2021 στο 4,53% και θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ το 2022 κλείνοντας στο 5,19% του ΑΕΠ.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

ξενοδοχεια αμστερνταμ αεροδρομιο

Στη βάση αυτή ο δημοσιονομικός χώρος θα ανέλθει στα 111 εκατ. ευρώ το 2018, το 2019 θα ανέλθει στα 866 εκατ. ευρώ, θα αυξηθεί στα 1,287 δισ. ευρώ το 2020, στα 2,112 δισ. ευρώ το 2021 και θα ανέλθει σε 3,582 δισ. ευρώ το 2022.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html

Αυτό σημαίνει πως τα ποσά αυτά θα μπορεί η κυβέρνηση να τα διαθέτει σε δράσεις δικής της επιλογής που θα εγκρίνονται όμως από τους θεσμούς. Οι θεσμοί κάνουν τους δικούς τους υπολογισμούς και δεν υιοθετούν απολύτως τα παραπάνω μεγέθη. Ήδη για το 2019 εκτιμούν πως ο δημοσιονομικός χώρος θα είναι 600 εκατ. ευρώ και όχι 866 εκατ. ευρώ!


Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός τόνισε χθες πως η κυβέρνηση επιθυμεί με τα 3,5 δισ. ευρώ του επιπλέον δημοσιονομικού χώρου από το 2019 μέχρι το 2022 να αποκαταστήσει αδικίες των Μνημονίων και να επιστρέψει στους δικαιούχους ποσά που παρανόμως παρακρατήθηκαν.


σμαραγδα γιουλη

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε τα εξής:



  • Την καταβολή των αναδρομικών ύψους 1 δισ. ευρώ σε ένστολους, δικαστές και πανεπιστημιακούς που είχαν προσφύγει το 2012 στη Δικαιοσύνη για τις περικοπές των αμοιβών τους. Η εν λόγω καταβολή δεν αποτελεί κυβερνητική πολιτική αλλά εφαρμογή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

  • Τη σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% μεσοσταθμικά που θα φτάσει έως και στο 50% για 1,2 εκατομμύρια χαμηλές περιουσίες. Η μείωση θα γίνει σε δυο φάσεις, από 1/1/19 η πρώτη και από 1/1/20 η δεύτερη. Παράλληλα θα αλλάξει και η δομή του φόρου ώστε να γίνει πιο αναλογικός πιο δίκαιος, ελαφρύτερος για τη λαϊκή κατοικία, άρα περισσότερο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Να σημειωθεί πως η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να αυξήσει το 2019 τις αντικειμενικές αξίες ώστε να καλύψουν το 50% που τις χωρίζει με τις αγοραίες και το 2020 θα υπάρξει πλήρης εξίσωση με αυτές.

  • Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, με εισόδημα πάνω από 7.000 ευρώ έως και 35% από την 1η Ιανουαρίου 2019, μειώνοντας το συντελεστή για την κύρια σύνταξη από 20% σε 13,3%. Αντίστοιχη μείωση έως και 35% θα ισχύει και για τους αγρότες. Επιπλέον για όλους τους μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους θα μειωθούν οι εισφορές για επικουρική σύνταξη και εφάπαξ στο ελάχιστο που ισχύει σήμερα, δηλαδή στα 64,5 ευρώ το μήνα. Η συγκεκριμένη παρέμβαση πάντως ακολουθεί των πληροφοριών ότι οι συγκεκριμένες επιβαρύνσεις έχουν κριθεί μη συνταγματικές από το ΣτΕ.

  • Τη μείωση από την 1η Ιανουαρίου 2019 και σε βάθος τετραετίας της φορολογία των επιχειρήσεων κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες, από 29% που είναι σήμερα, στο 25%. Αυτή η παρέμβαση είχε περιληφθεί στο Μεσοπρόθεσμο και επισημανθεί ως επιβεβλημένη από τους θεσμούς.

  • Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου από την 1η Ιανουαρίου 2019 με ποσά από 70 έως 200 ευρώ το μήνα, με εισοδηματικά κριτήρια για τουλάχιστον 300.000 οικογένειες. Και αυτό το μέτρο ήταν στα αντίμετρα που είχε νομοθετήσει η Βουλή στις αρχές του 2017.

  • Την επιδότηση του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών για νέους μισθωτούς στον ιδιωτικό τομέα, έως 25 ετών, σε βάθος διετίας. Κατά 50% από την 1η Ιανουαρίου 2019 και 100% από την 1η Ιανουαρίου 2020.

  • Την αλλαγή των συντελεστών του ΦΠΑ, με μείωση κατά δύο μονάδες του μεγάλου συντελεστή, από 24% σε 22% και του μικρού από 13% σε 12% από την 1η Ιανουαρίου 2021.



Χωρίς αιφνιδιασμούς



ξενοδοχεια αμστερνταμ αεροδρομιο

λογια στα αγγλικα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html
ομοφυλοφιλια και αγιο ορος
λογια στα αγγλικα

Το HUAWEI P20 Pro κυκλοφόρησε παράλληλα με το HUAWEI P20, όντας το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα Leica. Οι συσκευές HUAWEI P20 καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη του DxOMark, αποτελώντας ταυτόχρονα και τα μόνα smartphones που έχουν συγκεντρώσει τριψήφια βαθμολογία.


Μέσα σε τέσσερις μόλις εβδομάδες παρουσίας του στην αγορά, το HUAWEI P20 Pro έχει αφήσει πίσω του το περσινό HUAWEI P10 Plus, με τις πωλήσεις του να είναι 17 φορές υψηλότερες. Οι καλύτερες επιδόσεις σημειώθηκαν στις αγορές της Πολωνίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας, με τα στοιχεία των πωλήσεων να επιβεβαιώνουν τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για τις ναυαρχίδες της HUAWEI.


«Πρόσφατα ανακοινώσαμε τις πωλήσεις-ρεκόρ που σημειώθηκαν μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας, Vmall, με τον τζίρο των 100 εκατ. γουάν μέσα στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα διάθεσης της σειράς HUAWEI P20. Οι εντυπωσιακές πωλήσεις σε ένα εύρος αγορών, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, αποδεικνύουν τη σταθερή εμπιστοσύνη του κοινού στα προϊόντα της Huawei και παράλληλα τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων και κορυφαίων smartphones στη high-end κατηγορία», ανέφερε ο κ Lin Bing, Country Manager, Terminals - Huawei Ελλάδος.


Με το λανσάρισμα της σειράς P20, η HUAWEI επιδιώκει να εμπνεύσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να δουν και να δημιουργήσουν περισσότερα εκμεταλλευόμενοι την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής τους σε καθημερινή βάση.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html


λογια στα αγγλικα
γιαννης λατσιος σχεση

κεπ νεας ιωνιας

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
κεπ νεας ιωνιας
Πανελλήνιες 2018: Τα SOS θέματα για την Έκθεση
Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, ανοίγει η αυλαία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, με 15.000 μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων να ρίχνονται στη μάχη.


Το Νewsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2018 και τις απαντήσεις τους, καθώς και για όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, το Newsbomb.gr θα δημοσιεύει μέχρι την έναρξη των εξετάσεων SOS θέματα - και τις λύσεις τους - για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές 2018.

Όπως κάθε χρόνο, η πρεμιέρα των εξετάσεων γίνεται με το μάθημα της Έκθεσης.

Πρόκειται για ένα μάθημα που δυσκολεύει αρκετά τους υποψηφίους καθώς κρύβει αρκετές παγίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα θέματα αποτελούν SOS για τις φετινές εξετάσεις στην Έκθεση.

Αυτά είναι:

  • Κοινωνικοποίηση των νέων και Social Media
  • Προστασία των προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο
  • Η ιστορία και η γνώση της από τους νέους
  • Μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος
  • Ευθανασία

Φυσικά, τα παραπάνω θέματα αποτελούν απλώς προβλέψεις και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρήσει ο μαθητής ότι θα «πέσει» ένα από αυτά. Πρέπει οι υποψήφιοι να προετοιμαστούν πολύ καλά και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα, πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με τους καθηγητές τους.



Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 ανέρχονται στις 104.040, με τις 86.301 να προέρχονται από μαθητές των ημερήσιων ΓΕΛ, τις 914 από εσπερινά ΓΕΛ, τις 15.742 από ημερήσια ΕΠΑΛ, τις 405 από εσπερινά ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και 678 από εσπερινά ΕΠΑΛ, που εξετάζονται μαζί με το ημερήσιο.

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Αναλυτικά το πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι, ωστόσο, πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.

panellinies panelladikes4

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σημείωση 1: Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ., μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ. και μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.

Σημείωση 2: Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες, του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018


Πανελλήνιες 2018: Τα SOS θέματα για την Έκθεση
01
Πανελλήνιες 2018: Τα SOS θέματα για την Έκθεση









κεπ νεας ιωνιας
πίσω στο σπίτι
διαρκεια υστεροσκοπησης
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

σκουπιδια μεγαλα αντικειμενα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html
διοικητικη οργανωση της δημοσιας διοικησης

Την ίδια πληροφορία μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (25/6) και η συριακή κρατική τηλεόραση, επίσης χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.


Σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας των συριακών ένοπλων δυνάμεων δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν τους πυραύλους. Κατά την οργάνωση αυτή, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στόχοι των πληγμάτων ήταν αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ και άλλων «μη συριακών παραστρατιωτικών οργανώσεων πιστών στο καθεστώς» της Συρίας.


Η ΜΚΟ ανέφερε πως δεν έχει υπόψη της πληροφορίες για θύματα.


Κατά το Συριακό Παρατηρητήριο, οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από ισραηλινά αεροσκάφη από την κατεύθυνση των υψιπέδων του Γκολάν.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες αυτές, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού περιορίστηκε να δηλώσει «δεν σχολιάζουμε αναφορές ξένων».



σκουπιδια μεγαλα αντικειμενα
σκουπιδια μεγαλα αντικειμενα
taxisnet περιουσιολογιο

αθηνα αστακος χιλιομετρικη αποσταση

γυναικειοι σακοι ταξιδιου

Στα προαπαιτούμενα που προβλέπει το νέο Μνημόνιο είναι η επέκταση για μια τριετία του χρόνου ζωής του ΤΑΙΠΕΔ, η έγκριση από το ΚΥΣΟΙΠ του σχεδίου ανάπτυξης περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ, η πρόσληψη συμβούλων από το ΤΑΙΠΕΔ για τη διάθεση των συμμετοχών του σε ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ και Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προκήρυξη διαγωνισμού από την Εγνατία Οδό για την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό σταθμών διοδίων, η επίλυση των ζητημάτων δασοκομίας και αρχαιολογίας στο Ελληνικό και η υιοθέτηση ενός αναθεωρημένου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τη χορήγηση αδειών καζίνο στην περιοχή της Αττικής και τη δρομολόγηση μιας νέας διαδικασίας υποβολής προσφορών για την ιδιωτικοποίηση του 66% του ΔΕΣΦΑ.


Για την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων το νέο Μνημόνιο προβλέπει ως προαπαιτούμενα πως το Εποπτικό Συμβούλιο θα ολοκληρώσει τον διορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και πως η Γενική Συνέλευση του Υπερταμείου θα υιοθετήσει τα τμήματα του εσωτερικού κανονισμού λαμβάνοντας υπόψη τον Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

αθηνα αστακος χιλιομετρικη αποσταση

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το στρατηγικό σχέδιο του Υπερταμείου και των άμεσων θυγατρικών του, εξαιρουμένου του ΤΧΣ και του ΤΑΙΠΕΔ, θα καταρτιστούν σύμφωνα με την Υψηλού Επιπέδου Υπουργική Καθοδήγηση που θα περιλαμβάνει τις προτεραιότητες της κυβέρνησης όσον αφορά στην αναπτυξιακή πολιτική και την πολιτική προστασίας του δημόσιου συμφέροντος που πρέπει να λάβει υπόψη το ταμείο.


Σε σχέση με τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στο κράτος (περιλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων του κράτους υπό τη διαχείριση φορέων που τελούν υπό την εποπτεία των Υπουργείων) σημειώνεται πως θα συμφωνηθούν από κοινού μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών αρχών. «Δεν πραγματοποιείται καμία μεταβίβαση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, αν αυτό αντίκειται στην ελληνική νομοθεσία», σημειώνει το Μνημόνιο.


μια ζωη χωρις αγαπη ταινια



αθηνα αστακος χιλιομετρικη αποσταση
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

Sunday, April 28, 2019

ασκησεις αγγλικων με passive voice

Σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «Ένα ακόμη κρούσμα σκοταδισμού και ακραίας μισαλλοδοξίας, που θυμίζει Ταλιμπάν και όχι μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα που σέβεται την ανεξιθρησκεία. Δήλωση που ευτυχώς συνάντησε την παγκόσμια αδιαφορία: Ο μητροπολίτης Κηφισιάς "αφόρισε" τον Στίβεν Χόκινγκ».


πωσ ανανεωνουμε την καρτα ανεργιασ μεσω ιντερνετ



γάμος σε δόσεις greek subs


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html


Ένα ακόμη κρούσμα σκοταδισμού και ακραίας μισαλλοδοξίας, που θυμίζει Ταλιμπάν και όχι μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα που σέβεται την ανεξιθρησκεία. Δήλωση που ευτυχώς συνάντησε την παγκόσμια αδιαφορία: «Ο μητροπολίτης Κηφισιάς «αφόρισε» τον Στίβεν Χόκινγκ» https://t.co/UAe5bKP0je

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) April 10, 2018


ασκησεις αγγλικων με passive voice
ασκησεις αγγλικων με passive voice
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

εργατικος λεξικο

εργατικος λεξικο
εργατικος λεξικο
Επίθεση με πέτρες και μολότοφ έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράκη – Ένας τραυματίας

Επίθεση από αγνώστους πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/07/2018) έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράκη.


ιλιον ζαχαροπλαστεια

Ήταν λίγο πριν από τις 02:00 όταν ομάδα περίπου 10 ατόμων πέταξε πέτρες και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, έξω από την οικία του υπουργού Επικρατείας στα Εξάρχεια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από την επίθεση ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.


απαντησεις θεματα πανελληνιων 2015 επαλ


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

κτηνιατρος φλακας

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

Η δικηγόρος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα ενώ αντιμετώπιζε και πολύ σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών που εισέπνευσε.


«Αναπνέει μόνη της με καλό επίπεδο συνείδησης. Εξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της. Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης» τονίζει η ανακοίνωση που υπογράφει η Διοικήτρια του Ευαγγελισμού Νάγια Μητσάκη.


γενικη κλινικη μαιευτικη

κτηνιατρος φλακας

Οι θεράποντες ιατροί είχαν προσπαθήσει να αποσωληνώσουν την δικηγόρο και πριν από δύο ημέρες αλλά αυτό δεν είχε καταστεί τελικώς δυνατό.


Την ίδια ώρα, το ιατρικό ανακοινωθέν τονίζει ότι η γυναίκα υποστηρίζεται φαρμακευτικά για να είναι αιμοδυναμικά σταθερή.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html


κτηνιατρος φλακας
μεταχειρισμενα ανταλλακτικα νισσαν αθηνα

κεντρο γαια μουσειο γουλανδρη

γιωργος σταυριανος περασες

Οι θεσμοί πιέζουν να καταργηθεί το επίδομα των 500 ευρώ ανά τέκνο τον χρόνο, στους τρίτεκνους και πολύτεκνους και να αντικατασταθεί με το επίδομα που παίρνουν οι οικογένειες με ένα και δύο παιδιά (40 ευρώ για το πρώτο και 54 ευρώ για το δεύτερο παιδί), κάτι που θα πλήξει 230.000 οικογένειες με τρία ή και περισσότερα παιδιά.


κεντρο γαια μουσειο γουλανδρη

Για να αποφύγει ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ελληνική πλευρά πιθανότατα θα αντιπροτείνει νέα, πιο αυστηρά, εισοδηματικά κριτήρια με ταυτόχρονη επίσπευση των αντίμετρων από φέτος (αντί του 2018).


Υπενθυμίζεται πως στα αντίμετρα προβλέπεται αύξηση κατά 50% του επιδόματος για το πρώτο παιδί (από 40 ευρώ στα 60 ευρώ το μήνα), αύξηση κατά 85% για το δεύτερο παιδί (από 54 ευρώ στα 100 ευρώ το μήνα) και αύξηση κατά 188% για το τρίτο παιδί (από τα 26 ευρώ στα 75 ευρώ το μήνα).


Το νέο σύστημα οικογενειακών παροχών, που θα περιλαμβάνει τις απαιτούμενες περικοπές, θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου, προκειμένου να εξοικονομηθούν έως 259 εκατ. ευρώ τη διετία 2017 – 2018.



κεντρο γαια μουσειο γουλανδρη
ικα βολου ραντεβου
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

ντουμπαι υφασματα

ενοικιαζομενα δωματια για σεζον μυκονος
ντουμπαι υφασματα

«Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν θα περάσει», δήλωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, από την Θεσσαλονίκη που βρίσκεται, ως απάντηση στα όσα έχουν ειπωθεί από το πρωί για την το θέμα, επισημαίνοντας ότι «η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αντιστροφής της πραγματικότητας», ενώ τόνισε ταυτόχρονα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης.


Παράλληλα όμως υπογράμμισε ότι τα αστυνομικά τμήματα είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και «δεν είναι ούτε θα μετατραπούν σε στρατιωτικοποιημένες ζώνες».


Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 2007 έως σήμερα έχουν σημειωθεί συνολικά 43 επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, εκ των οποίων οι 37 μέχρι το 2014. (8 το 2007, 4 το 2008, 8 το 2009, 5 το 2011, 3 το 2012, 3 το 2013 και 6 το 2014 και μόνο το 2010 δεν υπήρξε τέτοια επίθεση). Από το 2015 και μέχρι σήμερα σημειώθηκαν συνολικά 6 επιθέσεις και συγκεκριμένα, 2 το 2015, μία το 2016 και 3 το 2017.


ντουμπαι υφασματα

Η προηγούμενη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης είχε εκδηλωθεί το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου 2008 και είχε προβληματίσει σοβαρά την τότε κυβέρνηση και την ηγεσία της ΕΛΑΣ.


4266667


Το Α. Τ. Πεύκης μετά την επίθεση/EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Μάλιστα ο τότε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και μετέπειτα βουλευτής της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σε δηλώσεις του έξω από το Τμήμα που είχε δεχτεί την σοβαρή εμπρηστική επίθεση (κατά την οποία καταστράφηκαν τέσσερα αστυνομικά οχήματα και μια μοτοσικλέτα πολίτη), είχε επισημάνει την σοβαρότητα της επίθεσης, γι’ αυτό είχε αναθέσει την υπόθεση στο αρμόδιο τμήμα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.


Είχε τονίσει όμως και αυτός τότε, όπως και ο σημερινός αρχηγός, ότι τα αστυνομικά τμήματα είναι ανοικτά όλο το 24ωρο για τους πολίτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ευάλωτα σε οποιαδήποτε καταδρομική επίθεση.


«Το έγκλημα αυτό στρέφεται κατά της τοπικής κοινωνίας, κατά των πολιτών. Τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής και όλης της Χώρας είναι ανοικτά όλο το εικοσιτετράωρο στους πολίτες για την εξυπηρέτησή τους. Δεν είναι φρούρια, ούτε πολεμίστρες», ανέφερε στην δήλωση του ο κ. Δημοσχάκης.


4266656


Το Α. Τ. Πεύκης μετά την επίθεση/EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Ολόκληρη η δήλωση του νυν Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, για την σημερινή επίθεση, αναφέρει:



κατερινα λεχου ταινιες
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

youtube μπαρμπι ποπ σταρ

youtube μπαρμπι ποπ σταρ

Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τα 45 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν σε περίπου 142.000 φορολογουμένους, από τους συνολικά 880.000 φορολογουμένους, η δήλωση των οποίων έχει εκκαθαριστεί και είναι πιστωτική.


και ουτωσ ησαν ω ανδρεσ γενναιοι

Από τις 5.570.012 εκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις οι 880.787 δηλώσεις ή το 15,81% του συνόλου είναι πιστωτικές και αντιστοιχούν σε συνολική επιστροφή φόρου 318,6 εκατ. ευρώ ή σε 361 ευρώ ανά φορολογούμενο.


Να σημειωθεί πως η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη επιστρέψει από τα τέλη Ιουνίου φόρο 27,8 εκατ. ευρώ σε 99.905 δικαιούχους επιστροφής, οι οποίοι υπέβαλλαν οριστικά τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 μέχρι τις 21 Μάιου 2017.


Πέραν από τους 142.000 φορολογουμένους που θα δουν την επιστροφή φόρου στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όσοι φορολογούμενοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου θα λάβουν την επιστροφή φόρου έως τα τέλη Ιουλίου.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

σφηκασ παναγιωτησ λιβαδεια

youtube μπαρμπι ποπ σταρ

Αυτό δεν ισχύσει στις περιπτώσεις που το ποσό επιστροφής φόρου υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ. Στις περιπτώσεις αυτές θα προηγηθεί φορολογικός έλεγχος των δικαιολογητικών πριν πιστωθούν τα σχετικά ποσά.


Οι 200.000 περίπου φορολογούμενοι που επέλεξαν να υποβάλουν τις δηλώσεις τους τελευταίοι θα λάβουν επιστροφή φόρου τον Αύγουστο. Για αυτή την κατηγορία φορολογουμένων πιθανώς να προκύψει μια «παρενέργεια». Εάν ενδιάμεσα εκδοθούν τα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΝΦΙΑ τότε πρώτα θα συμψηφιστεί ο φόρος ακινήτων και ύστερα θα γίνει η επιστροφή του όπου ποσού απομείνει προς πίστωση.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

πως συνδεουμε μια ηλεκτρικη κουζινα

πως συνδεουμε μια ηλεκτρικη κουζινα
Εντοπίστηκε στην Καρδίτσα φυτεία - μαμούθ με περισσότερα από 10.000 δενδρύλλια (pics)

Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από περίπου 10.500 δενδρύλλια, εντόπισε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

punk o matic pro game

Για την υπόθεση συνελήφθη τη Δευτέρα (2/7) στην Καρδίτσα, ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του που αναζητείται.


σαλος λεξικο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό της φυτείας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο αγρόκτημα, όπου ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 10.564 δενδρύλλια κάνναβης.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 1.250 γραμμαρίων και έξι γυάλινα φιαλίδια με έλαιο άγνωστης χημικής σύστασης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, προκειμένου να εντοπιστεί ο συνεργός του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.


Εντοπίστηκε στην Καρδίτσα φυτεία - μαμούθ με περισσότερα από 10.000 δενδρύλλια (pics)
01
Εντοπίστηκε στην Καρδίτσα φυτεία - μαμούθ με περισσότερα από 10.000 δενδρύλλια (pics)















πως συνδεουμε μια ηλεκτρικη κουζινα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

αλικη θηβας

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html
αλικη θηβας

Μέσω twitter ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση για την οριακή διαφορά της νίκης και χαρακτήρισε αμφισβητούμενη την νίκη του Ερντογάν. «Δεν του αρκεί για να γίνει ‘Σουλτάνος’», είπε.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

«Το δημοψήφισμα αναδεικνύει μια βαθιά διχασμένη Τουρκία. Η οριακή και αμφισβητούμενη νίκη του Ερντογάν, δεν του αρκεί για να γίνει "Σουλτάνος"», έγραψε.







Το δημοψήφισμα αναδεικνύει μια βαθιά διχασμένη Τουρκία. Η οριακή κ αμφισβητούμενη νίκη του Ερντογάν, δεν του αρκεί για να γίνει "Σουλτάνος".

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 16 Απριλίου 2017


αλικη θηβας
δεκατα πυρετου ποια ειναι
λιμενικο στις πανελληνιες 2016

σταση εργασιας 3 νοεμβριου

ναος αγιου παντελεημονα λευκωσια
σταση εργασιας 3 νοεμβριου

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η αγαπημένη του κόρη, Τίφανι αποδέχτηκε την πρόσκληση που είχε απευθύνει στην οικογένεια Τραμπ ο δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Τίφανι Τραμπ έμεινε ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στη Μύκονο, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη τόσο από το μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο όσο και από την απαράμιλλη μυκονιάτικη φιλοξενία, καθώς επίσης από της παραλίες και τη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού.


Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται πλήρως από την ανάρτηση που έκανε η κόρη του Πλανητάρχη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - με την ίδια και φόντο το μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα - σχολιάζοντας «take me back».





σταση εργασιας 3 νοεμβριου
αιντχοφεν φεγενορντ 10-0
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

παναγιώτης δάντης wiki

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1,ο κ. Παππάς, πρόσθεσε ότι "θα πρέπει να γίνουν ελάχιστες παρεμβάσεις. Το κρίσιμο είναι ότι διαψεύστηκε η αρχική εκτίμηση ότι θα λαμβάνονταν μέτρα τα οποία θα ήταν καθαρή λιτότητα”.


Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα υπάρχει "ταυτόχρονη ψήφιση μέτρων και αντιμέτρων" και εξήγησε ότι "οποιοδήποτε πρόσθετο δημοσιονομικό αποτέλεσμα παράγουν τα μέτρα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα νομοθετημένο και το μέτρο το οποίο ελαφρύνει".


παναγιώτης δάντης wiki

Ο Νίκος Παππάς αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ΔΝΤ υποχώρησε τόνισε ότι "όταν ξεκινήσαμε αυτή τη διαπραγμάτευση το ΔΝΤ έλεγε ότι πρέπει να πάρουμε 2% μέτρα μέχρι το 2018. Στη συνέχεια είπε ότι πρέπει να πάρουμε 2% μέτρα μετά το 2018 και μετά την κατακραυγή και την αποστασιοποίηση όλων των θεσμικών παραγόντων στην Ευρώπη, για τις εκτιμήσεις του έφυγε από το επιχείρημα ότι χρειάζονται μέτρα για να πιαστούν οι στόχοι και έβαλε όλο αυτό πλέγμα των πολιτικών που προτείνει κάτω από την ταμπέλα των μεταρρυθμίσεων".



Αναφερόμενος στη στρατηγική που ακολούθησε η κυβέρνηση σημείωσε ότι "η μάχη κρίθηκε πολύ περισσότερο εκτός της τροϊκανής μηχανικής, στην πολιτική διαπραγμάτευση, στην ανοιχτή πολιτική αντιπαράθεση απόψεων και βεβαίως υπό το βάρος της εκκωφαντικής πραγματικότητας της απόδοσης της οικονομίας μας" και πρόσθεσε ότι "η σημερινή εξέλιξη παρασύρει μια επιχειρηματολογία που λέει de facto ότι αν καθυστερείς στη διαπραγμάτευση κατά ανάγκη τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Δεν αποδεικνύεται αυτό".


γυναικα με μουσια



παναγιώτης δάντης wiki
ρουταρισμα ταμπλετ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

μαθαινω την προπαιδεια με παιχνιδια

λιμεναρχειο βολου νεα
Kαρέτα - καρέτα: Απειλείται ο γηραιότερος κάτοικος των ελληνικών θαλασσών

«H χώρα μας έχει χιλιάδες λόγους για να γιορτάζει, όσες ακριβώς και οι φωλιές θαλάσσιων χελωνών καρέτα που φιλοξενεί στις αμμώδεις παραλίες της», τόνισε το WWF, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας.


μαθαινω την προπαιδεια με παιχνιδια

Η χώρα μας φιλοξενεί περίπου το 60% των φωλιών καρέτα σε ολόκληρη τη Μεσόγειο τις σε δύο πολύ σημαντικές περιοχές ωοτοκίας: τις 6 παραλίες στον Κόλπο του Λαγανά στη Ζάκυνθο καθώς και στον νότιο Κυπαρισσιακό Κόλπο στη Δυτική Πελοπόννησο. Στις δύο αυτές περιοχές καταγράφονται κατά μέσο όρο 1.865 φωλιές όταν συνολικά, σε όλη τη Μεσόγειο, ο μέσος όρος φωλιών είναι λίγο περισσότερες από 7.200.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την οργάνωση, η θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα κολυμπάει στις θάλασσες της Γης για περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρόνια και δικαίως, θεωρείται ένας από τους παλαιότερους κατοίκους των ελληνικών θαλασσών. Η μακροχρόνια παρουσία της καθώς και το ότι αποτελεί σημαντικό είδος για τα θαλάσσια οικοσυστήματα την καθιστά ίσως έναν από τα πιο εμβληματικά είδη των μεσογειακών και ελληνικών θαλασσών.

Στη Ζάκυνθο, ειδικότερα, η καρδιά των χελωνών καρέτα «χτυπά» στα Σεκάνια, μια παρθένα παραλία μήκους μόλις 550 μέτρων που αποτελεί την πιο σημαντική παραλία ωοτοκία της χελώνας καρέτα σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Η συγκεκριμένη παραλία συγκεντρώνει κάθε χρόνο 500-1.000 φωλιές, δηλαδή πάνω από το 50% του συνόλου της Ζακύνθου, ενώ στα Σεκάνια καταγράφεται μια από τις ψηλότερες πυκνότητες φωλεοποίησης στον κόσμο για το είδος. Ως αποτέλεσμα, τα Σεκάνια παραμένουν σε όλο τον κόσμο «η μόνη παραλία που ανήκει αποκλειστικά στις χελώνες», καθώς και ζώνη απολύτου προστασίας του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, βάσει Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ 966/99).

Ωστόσο, όπως τονίζει το WWF, η υποβάθμιση παραλιών φωλεοποίησης από την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του παράκτιου χώρου (τουριστικές υποδομές, έργα διαμόρφωσης της παραλίας), η εντατική τουριστική χρήση των παραλιών (π. χ. ομπρέλες, ξαπλώστρες) κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου (1η Μαΐου - τέλος Οκτωβρίου), η ακούσια θανάτωση χελωνών, λόγω παγίδευσης σε δίχτυα, αλλά και η ηθελημένη θανάτωσή τους από ανθρώπους λόγω εκδίκησης για ζημιές που οι χελώνες μπορεί να προκάλεσαν ακούσια σε δίχτυα, οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, η φωτορύπανση κοντά ή στις παραλίες που φιλοξενούν φωλιές χελωνών καρέτα, είναι ορισμένους μόνο από τους κινδύνους που καλείται να αντιμετωπίσει το είδος καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Σε όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια έρχεται να προστεθεί ακόμα μια απειλή που ασκεί ολοένα και μεγαλύτερη πίεση στους εναπομείναντες πληθυσμούς της καρέτα στην Μεσόγειο και στην Ελλάδα: η ρύπανση των παραλιών και της θάλασσας από τα πλαστικά απορρίμματα. Σύμφωνα με το WWF, οποιαδήποτε μείωση του πληθυσμού των χελωνών καρέτα θα επηρεάσει αρνητικά την οικολογική ισορροπία της ελληνικής φύσης, της Μεσογείου και θα σηματοδοτεί την επιβεβαίωση της αδιαφορίας, της έλλειψης ενημέρωσης, της «υποταγής» στις αλλαγές χρήσεων γης με μοναδικό σκοπό το οικονομικό κέρδος.

Για αυτό μπορούν να γίνουν κάποιες μικρές ενέργειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν τη χελώνα καρέτα να συνεχίσει να κολυμπάει στις θάλασσές μας για τα επόμενα 100 εκατομμύρια χρόνια. Ενδεικτικά: Η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, η ενημέρωσή μας για τους περιορισμούς και τα διαχειριστικά μέτρα που ισχύουν σε μια περιοχή ωοτοκίας, η ελάχιστη όχληση αν δούμε καρέτα, η επιλογή και στήριξη φιλο-περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων και όχι όσων ενδέχεται να προκαλούν όχληση και να μην ακολουθούν το θεσμικό πλαίσιο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Kαρέτα - καρέτα: Απειλείται ο γηραιότερος κάτοικος των ελληνικών θαλασσών
01
Kαρέτα - καρέτα: Απειλείται ο γηραιότερος κάτοικος των ελληνικών θαλασσών















μαθαινω την προπαιδεια με παιχνιδια
διασημες ελληνιδες με τρεσες
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html