Sunday, March 3, 2019

τελευταια εξοδος rita hayworth trailer

Ο δείκτης προόδου προσαρμογής, που χρησιμοποιείται για την κατάταξη των χωρών, λαμβάνει υπόψη τέσσερα κριτήρια: Τη δημοσιονομική προσαρμογή, την προσαρμογή των εξαγωγών σε σχέση με τις εισαγωγές, την προσαρμογή του κόστους εργασίας σε σχέση με τον μέσο όρο της Ευρωζώνης και την προώθηση μεταρρυθμίσεων.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

φρενα για μεντεσεδες

nike air zoom pegasus γυναικεια

τελευταια εξοδος rita hayworth trailer

Ο δείκτης αυτός διαμορφώθηκε, σύμφωνα με την έκθεση, για την Ελλάδα στις 7,6 μονάδες (με άριστα το 10) έναντι 7,7 μονάδων το 2015. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης είναι η Ιρλανδία με 6,9 μονάδες (από 7,0 το 2015) και ακολουθούν η Λετονία, η Ισπανία, η Ρουμανία και η Πορτογαλία, ενώ η Κύπρος βρίσκεται στην 9η θέση. Στις τελευταίες θέσεις στην κατάταξη των 28 χωρών είναι κατά σειρά η Σουηδία (28η), η Φινλανδία (27η) η Γερμανία (26η) και η Γαλλία (25η). Η έκθεση σημειώνει, όμως, ότι η χαμηλή επίδοση σε ορισμένες χώρες, όπως τη Γερμανία, αντανακλά το γεγονός ότι δεν έχουν ανάγκη προσαρμογής.


Η Ελλάδα παραμένει πρώτη στη συνολική δημοσιονομική προσαρμογή για την περίοδο 2009-2016 με 7,7 μονάδες έναντι 7,5 μονάδων το 2015. Πρώτη παραμένει και στο μέγεθος της δημοσιονομικής προσαρμογής την ίδια περίοδο, με 9,7 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 0,4 μονάδων από το 2015. Όσον αφορά στην ποιότητα της δημοσιονομικής προσαρμογής, κατατάσσεται στην έβδομη θέση από την πέμπτη θέση το 2015, με τη βαθμολογία της να παραμένει σταθερή στις 5,6 μονάδες. Η ποιότητα της δημοσιονομικής προσαρμογής αξιολογείται με βάση τρία κριτήρια: Τη μείωση του δημόσιου τομέα, την αύξηση της φορολογίας των επιχειρήσεων αντί των φόρων στην κατανάλωση και την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων για υποδομές και την Παιδεία. «Κυρίως λόγω της κατάρρευσης του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος), η Ελλάδα δεν κατάφερε να μειώσει τον δημόσιο τομέα της», αλλά «με τη βοήθεια των πόρων της ΕΕ για δημόσιες επενδύσεις και επειδή εστίασε στην αύξηση των φόρων στην κατανάλωση και το πετρέλαιο στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής της, έχει καλή επίδοση στα δύο άλλα κριτήρια», σημειώνει η έκθεση.


τελευταια εξοδος rita hayworth trailer


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

No comments:

Post a Comment