Sunday, March 24, 2019

πλυντηριο πιατων siemens δεν παιρνει νερο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
γραφικη παρασταση συναρτησησ γ λυκειου

«Η χώρα μας διαθέτει ένα δασοπυροσβεστικό μηχανισμό, που ελάχιστες χώρες τον διαθέτουν (...) με ένα δίκτυο που εμείς έχουμε φτιάξει αυτή τη στιγμή εξαιρετικό, ειδικά στην Αττική και τα περιαστικά δάση, που η φωτιά σβήνεται με ένα δύο οχήματα και με την κινητοποίηση του πρώτου εναέριου μέσου» είχε πει τότε ο Γιάννης Καπάκης, ως απάντηση σε ερωτήματα που είχε καταθέσει το ΚΚΕ στη Βουλή στις 23 Μαΐου αλλά και στις 7 και 15 Ιουνίου.


Όπως αναφέρει ο «Ριζοσπάστης», κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής με θέμα «Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας στις Περιφέρειες», που πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης ρώτησε εάν έχουν γίνει νέοι δασικοί δρόμοι, νέες αντιπυρικές ζώνες και πόσες είναι αυτές.


θάνατος πατέρα

Εκτός από τον Γιάννη Καπάκη, επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και ο Νίκος Τόσκας, λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, σε γραπτή του απάντηση τονίζει:


πλυντηριο πιατων siemens δεν παιρνει νερο


«Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την εφαρμογή ενός αποτελεσματικότερου και συνεκτικού σχεδιασμού αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών όσο και για την πλήρη ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος, ενόψει και της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, μέσω της ενίσχυσής του με αξιόμαχο πυροσβεστικό προσωπικό και τα απαιτούμενα μέσα».



Στις 21 Ιουνίου, το ΚΚΕ επανήλθε στο θέμα, με τον ίδιο βουλευτή να ζητά να ενημερωθεί για τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για να αποσοβηθούν οι κίνδυνοι από την εκδήλωση πυρκαγιών τη φετινή αντιπυρική περίοδο.


Σε αυτό το ερώτημα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απαντά: «Το Πυροσβεστικό Σώμα, τα δύο τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει τελείως όψη, δυνατότητες».





πλυντηριο πιατων siemens δεν παιρνει νερο

No comments:

Post a Comment