Tuesday, March 19, 2019

hand anatomy joints

Η Eurojust, η Ευρωπαϊκή Μονάδα Δικαστικής Συνεργασίας, ανακοίνωσε ότι βοήθησε στον συντονισμό αυτής της έρευνας που επεκτάθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στην Αυστραλία. Η έρευνα αυτή ξεκίνησε το 2016 και η Eurojust οργάνωσε τρεις συναντήσεις με τις ολλανδικές, τις βρετανικές, τις γαλλικές, τις γερμανικές και τις αυστραλιανές αρχές.


Από τις ανεξάρτητες έρευνες "συγκεντρώθηκαν στοιχεία και αναλύθηκε τεράστιος όγκος δεδομένων" ανέφερε η υπηρεσία. "Τα αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία που ήταν κρυμμένα σε εξωχώριους λογαριασμούς εκτιμώνται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ", ανέφερε.


Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν από την οικονομική αστυνομία των διαφόρων χωρών, με στόχο κυρίως πελάτες της Credit Suisse και τα γραφεία της τράπεζας στο Παρίσι, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

Οι ολλανδικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι ξεκίνησαν έρευνα αφού έλαβαν μια πληροφορία που έκανε λόγο για περίπου 55.000 ύποπτους λογαριασμούς στην Ελβετία. Οι κάτοχοι των λογαριασμών αυτών θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και απόκρυψη εκατομμυρίων ευρώ από τις αρχές, αφού τοποθέτησαν τα χρήματα σε ελβετική τράπεζα, την οποία δεν κατονόμασαν οι αρχές.


Στην Ολλανδία συνελήφθησαν δύο ύποπτοι ενώ κατασχέθηκαν ράβδοι χρυσού, πίνακες ζωγραφικής και μετρητά.


Σύμφωνα με ελβετικά μέσα ενημέρωσης, η ολλανδική κυβέρνηση ενημέρωσε τις ενδιαφερόμενες χώρες για αυτούς τους ύποπτους λογιαριασμούς, από τους οποίους μόνο οι 3.800 συνδέονταν με Ολλανδούς πολίτες.


Η Credit Suisse, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας, σε λακωνική ανακοίνωσή της ανέφερε ότι οι αρχές της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας "επικοινώνησαν" με τα γραφεία της στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Άμστερνταμ αντίστοιχα για μια υπόθεση που αφορούσε "φορολογικές υποθέσεις πελατών". Πρόσθεσε ότι πραγματοποίηθηκαν "επισκέψεις" στα γραφεία της και ότι συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές.



hand anatomy joints
hand anatomy joints
ρουσαλια μεγαρα
εκδρομες για τηνο απο λαρισα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

No comments:

Post a Comment