Sunday, March 3, 2019

ηλεκτρολόγοι βριλήσσια

ταμπακος σταυρος μεγαρα
ηλεκτρολόγοι βριλήσσια

Ο Επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν με σχόλιο στο Twitter σχετικά με την έκβαση του δημοψηφίσματος, ανέφερε ότι οι ψήφοι «υπέρ» του δημοψηφίσματος είναι σημαντικοί , διότι στηρίζουν έτσι τη Συνθήκη των Πρεσπών.


«Συγχαίρω αυτούς που ψήφισαν σήμερα σε συμβουλευτικό δημοψήφισμα και χρησιμοποίησαν τις δημοκρατικές τους ελευθερίες. Με το σημαντικό ποσοστό υπέρ του ναι, υπάρχει ευρεία υποστήριξη για τη συμφωνία Πρεσπών και το ευρωατλαντικό μέλλον της χώρας», έγραψε ο Χαν στο Twitter και πρόσθεσε: «Περιμένω από όλους τους πολιτικούς ηγέτες να σεβαστούν αυτή την απόφαση και να την εφαρμόσουν με μεγάλη ευθύνη και ενότητα όλα τα κόμματα προς το συμφέρον της χώρας»


παραδοσιακο φαγητο λιθουανιας


Referendum in ??: I congratulate those citizens who voted in today's consultative referendum and made use of their democratic freedoms. With the very significant "yes" vote, there is broad support support to the #Prespa Agreement + to the country's #Euroatlantic path. 1/2


— Johannes Hahn (@JHahnEU) 30 Σεπτεμβρίου 2018


I now expect all political leaders to respect this decision and take it forward with utmost responsibility and unity across party lines, in the interest of the country. 2/2


— Johannes Hahn (@JHahnEU) 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με Reuters, ανέφεραν ότι ελπίζουν πως η αντιπολίτευση «θα είναι πιο εποικοδομητική από ποτέ» και ότι θα υποστηρίξει θεσμικά το αποτέλεσμα.



ηλεκτρολόγοι βριλήσσια
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

No comments:

Post a Comment