Friday, March 15, 2019

παμε διακοπεσ στη σιφνο

κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης νεος κοσμος
φωτο εξυπνες ατακες
παμε διακοπεσ στη σιφνο

«Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων που μπορούν να αποδοθούν στον τυφώνα Ίρμα ανέρχεται ως αυτή τη στιγμή στους 12», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων της Φλόριντα, ο Αλμπέρτο Μοσκόκο, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τα αίτια των θανάτων.


Ο τυφώνας, ο οποίος προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε νησιά της Καραϊβικής πριν φθάσει στο έδαφος των ΗΠΑ, άφησε πίσω του κτίρια που κατέρρευσαν, λυόμενα σπίτια διαλυμένα και τόνους συντριμμιών στα νησιά Κις, όπου το 85% των οικημάτων υπέστη μερική ή ολική καταστροφή.


παμε διακοπεσ στη σιφνο

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη την Φλόριντα για να διαπιστώσει το εύρος των ζημιών, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια.


Περίπου 5,8 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις—ή περίπου 12 εκατ. άνθρωποι—στη Φλόριντα και γειτονικές Πολιτείες ακόμη δεν είχαν ρεύμα χθες εξαιτίας των καταστροφών που προκάλεσε ο Ίρμα. Οι εταιρείες ηλεκτρισμού συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να αποκαταστήσουν την παροχή κι έχουν κινητοποιήσει δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

Ελλείψεις καυσίμων αντιμετώπιζε το 37,6% των πρατηρίων στην Πολιτεία, ποσοστό σημαντικά μειωμένο από τη Δευτέρα το απόγευμα (46%), σύμφωνα με την υπηρεσία ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα καυσίμων GasBuddy.



https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

No comments:

Post a Comment