Monday, March 4, 2019

ποσο βασιλικο πολτο παραγει ενα μελισσι

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
παοκ τιμωρια σημερα
ποσο βασιλικο πολτο παραγει ενα μελισσι

Η Stanton Chase International SA η οποία έχει επιλεγεί από το Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου να ενεργεί ως σύμβουλος για την αναζήτηση, επιλογή και τοποθέτηση των εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας έχει αναλάβει να συγκεντρώσει τα βιογραφικά για τις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου, του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και του Μη εκτελεστικού ανεξάρτητου μέλους.


Ωστόσο η δημοσιότητα που δόθηκε στη σχετική διαδικασία είναι μάλλον περιορισμένη εάν αναλογιστεί κανεις πως πρόκειται για το ΔΣ της μεγαλύτερης εταιρείας της χώρας που θα διαχειριστεί περιουσία 50 δις ευρώ !


Σημειώνεται πως η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας θα διαχειρίζεται και θα αξιοποιεί τα περιουσιακά της στοιχεία προκειμένου να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μέσω της διενέργειας επενδύσεων και να συνεισφέρει στην απομείωση των οικονομικών υποχρεώσεων της χώρας.


Βασικός σκοπός του Υπερταμείου είναι να συγκεντρώσει κάτω από μία ενιαία στέγη περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου (συμμετοχές σε δημόσιες επιχειρήσεις και real estate assets) και να τα αξιοποιήσει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.




ποσο βασιλικο πολτο παραγει ενα μελισσι
πενθος επιθετο

No comments:

Post a Comment