Thursday, March 7, 2019

υψηλος αιματοκριτης και εγκυμοσυνη

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html
λουτρινος τουιτι
υψηλος αιματοκριτης και εγκυμοσυνη

Ρώσοι φοιτητές μιλούν σε άπταιστα ελληνικά για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, όπως είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν στον έναν μήνα, που παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του υποπρογράμματος "Υποτροφιών έρευνας και κατάρτισης" του σταθερού προγράμματος "Ιάσων" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

Εννέα υπότροφοι επί πτυχίω και μεταπτυχιακοί φοιτητές προερχόμενοι από τρία μεγάλα ρωσικά πανεπιστήμια (Λομονόσοφ της Μόσχας, Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας και Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κουμπάν) παρακολούθησαν στο ΑΠΘ επί έναν μήνα (17 Απριλίου - 15 Μαΐου 2017) εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων ελληνικής φιλολογίας και συμβουλεύτηκαν τους καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος και την επιστροφή τους στη Ρωσία δέχθηκαν να εξασκήσουν, μέσα από συνεντεύξεις στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τις γλωσσικές δεξιότητες που απέκτησαν.


"Στο πανεπιστήμιό μας έχουμε διαλέξεις για τον πολιτισμό, τη λογοτεχνία και ιστορία της Ελλάδας", ανέφερε η Μαρία Ντραγκουνόβα από το Πανεπιστήμιο του Λομονόσοφ της Μόσχας, η οποία επισκέφθηκε για δεύτερη φορά εφέτος την Ελλάδα, αποκομίζοντας για τους Έλληνες την εντύπωση πως είναι "μεγαλόκαρδοι, φιλικοί και φιλόξενοι άνθρωποι, που πάντα έχουν διάθεση να βοηθούν". "Μου φαίνεται πως οι Ρώσοι και οι Έλληνες μοιάζουν πολύ, επειδή έχουμε μία θρησκεία, ενώ και στην ιστορία μας κανείς μπορεί να βρει πολλά όμοια γεγονότα", πρόσθεσε.


"Ήξερα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία, φιλόξενους και επικοινωνιακούς ανθρώπους, πολύ όμορφη φύση, ξεχωριστές παραδόσεις και πολύ νόστιμο φαγητό. Ήξερα, επίσης, ότι οι Έλληνες είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, όπως και οι Ρώσοι", είπε η Ευγενία Κοβαλόβα, από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κουμπάν, σχετικά με τις γνώσεις της για την Ελλάδα πριν τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα. "Νομίζω ότι όλα όσα έμαθα είναι σημαντικά για μένα και θα με βοηθήσουν στη μελλοντική ζωή και σταδιοδρομία μου. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια τεράστια εμπειρία, μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω στη χώρα της γλώσσας που μαθαίνω, να επικοινωνήσω με ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις", σημείωσε.



υψηλος αιματοκριτης και εγκυμοσυνη
ρωσοι κανιβαλοι

No comments:

Post a Comment