Tuesday, March 19, 2019

εξαρχος τι σημαίνει

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
σταφυλι οτομ ρουαγιαλ
εξαρχος τι σημαίνει

Με δεδομένη τη βούληση του κυβερνώντος κόμματος να υποστηρίξει υποψηφιότητες με προοπτική νίκης αλλά και τα εμπόδια που μπαίνουν από κομματικές οργανώσεις σε διάφορες προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι, η κομματική ηγεσία δυσκολεύεται να καταλήξει στις τελικές της αποφάσεις. Επιπλέον δυσκολία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δυνατές υποψηφιότητες που υπάρχουν σε μεγάλους δήμους, οι οποίες δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες να «γίνει ο χάρτης των αυτοδιοικητικών εκλογών ροζ». Τέλος, στην Κουμουνδούρου έχουν να αντιμετωπίσουν και την απονεύρωση αρκετών τοπικών οργανώσεων, οι οποίες μετά τη διάσπαση του 2015 έχασαν τα περισσότερα ενεργά τους στελέχη.


Το γεγονός ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι πολύ πιθανόν να πάρουν χαρακτήρα κεντρικής πολιτικής μάχης, ενισχύει την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να «περάσει» κάποιες προτάσεις που διαφορετικά δύσκολα θα περνούσαν από τον κομματικό μηχανισμό. Οι «53+», πάντως, επιμένουν ότι όλες οι υποψηφιότητες - και ειδικά αυτές στους μεγάλους δήμους όπου η μάχη έχει πιο κεντρικά χαρακτηριστικά – πρέπει να είναι «πολιτικά συμβατές».


Αθήνα:


Πρόκειται ίσως για τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μία η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη είναι πολύ ισχυρή και δύσκολα στέλεχος του κόμματος μπορεί να τον κοντράρει στα ίσα. Από την άλλη η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου συσπειρώνει τον κόσμο της Κεντροαριστεράς στον οποίο υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να απευθυνθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.


Όσο περνούν οι μέρες η υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου κερδίζει πόντους ενώ προσπάθεια έγινε να μεταπειστεί και ο Νίκος Μπελαβίλας. Οι 53 δεν συζητούν για την Έλενα Κουντουρά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν ο Τσίπρας την θεωρεί δυνατή υποψηφιότητα δεν θα επιμείνει. Η πρόταση στήριξης Γερουλάνου απορρίφθηκε με ευρύτατη συναίνεση ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται ο Αλ. Τσίπρας να επεξεργάζεται όνομα που δεν έχει γραφτεί και να προταθεί στο κόμμα τις επόμενες μέρες.




εξαρχος τι σημαίνει
βιοποικιλότητα και περιβαλλοντική εκπαίδευση
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

No comments:

Post a Comment