Thursday, March 7, 2019

αερια και θεραπεια

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html
αφοι κουμαντακη
αερια και θεραπεια

Κατά τη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της πολιτικής προστασίας, επισημάνθηκε τόσο το πόσο δύσκολη ήταν η σημερινή ημέρα για το Ηράκλειο, λόγω της πυρκαγιάς που κινητοποίησε άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και το σύνολο των πανεπιστημιακών αρχών, την αυτοδιοίκηση, κυβέρνηση και κόμματα, όμως επίσης υπογραμμίστηκε η ταχύτητα με την οποία έδρασαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και ο συντονισμός τους.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

Ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε Ηρακλείου Ευρυπίδης Κουκιαδάκης είπε ότι όταν μπορούμε και θέλουμε τα καταφέρνουμε, ενώ ο Σωκράτης Βαρδάκης μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ τόνισε ότι «όλη αυτή η περιπέτεια που έπληξε όχι μόνο το πανεπιστήμιο αλλά και την κοινωνία ξεπεράστηκε, χωρίς κανένα έγκαυμα», είπε χαρακτηριστικά.


«Μιλάμε για μία υπεράνθρωπη προσπάθεια με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να δρουν αστραπιαία και έτσι αποσοβήθηκαν τα χειρότερα. Η κοινωνία του Ηρακλείου ευχαριστεί και τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος τον κ. Τζώρβα, ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο στο Ηράκλειο και συμμετείχε στην επιχείρηση και τον συντονισμό της.


Εντολή του πρωθυπουργού από την πρώτη στιγμή αλλά και του υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου ήταν να στηριχθούν οι φοιτητές, να προστατευθούν και να υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης προς τους ίδιους», ανέφερε ο κ. Βαρδάκης.


Το Φοιτητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κρήτης με ανακοίνωση του καλεί τους πολίτες να προσφέρουν σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα ανδρικά και γυναικεία, παπούτσια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πετσέτες.





αερια και θεραπεια
μιχάλη χαραλαμπίδη

No comments:

Post a Comment