Saturday, May 4, 2019

μεταχειρισμενεσ μηχανεσ βμw

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
χάπια καθυστέρησης περιόδου

Οι κινήσεις της κυβέρνησης, πάντως, ήταν άμεσες και σκληρές, δίνοντας, χωρίς περιστροφές, το στίγμα της διαφορετικής «ανάγνωσης» της συνάντησης αλλά και της διαπραγματευτικής τακτικής του Μαξίμου.


Απάντησε καταρχάς στην αισιόδοξη ανακοίνωση του Γ. Ντάισελμπλουμ με «διαρροή» από το Μαξίμου, επιχειρώντας να χαμηλώσει τις προσδοκίες αναφέροντας πως «έγινε πρόοδος, ωστόσο όσο παραμένουν οι παράλογες απαιτήσεις από πλευράς ΔΝΤ δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις για συνέχεια της διαπραγμάτευσης».


μεταχειρισμενεσ μηχανεσ βμw

Ακολούθησε, στη συνέχεια, η σκληρή ομιλία του Αλ. Τσίπρα, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον του Β. Σόιμπλε όπου κάλεσε την Γερμανίδα καγκελάριο να τον μαζέψει!...


μεταχειρισμενεσ μηχανεσ βμw

Τέλος, η διαρροή - εκτίμηση, από υψηλότατο αξιωματούχο της κυβέρνησης και του Μαξίμου πως «η Μέρκελ δεν θέλει να πάει στις γερμανικές εκλογές με το ελληνικό ζήτημα ανοιχτό. Κάποια στιγμή θα παρέμβει» αποκάλυψε σκέψεις αλλά και την πολιτική βούληση της κυβέρνησης: όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στη Μέρκελ...


Στελέχη του κόμματος, ωστόσο, σχολίαζαν, στα περιθώρια της Κεντρικής Επιτροπής, ότι η προσδοκία παρέμβασης από τη Γερμανίδα καγκελάριο δεν αποτελεί πολιτική γραμμή αλλά αδυναμία εκπόνησης ενός σχεδίου από το κυβερνητικό στρατόπεδο το οποίο και προσπαθείς να επιβάλλεις – ανεξάρτητα από αποτελέσματα.


Πολλοί εκτιμούσαν ότι η όποια εμπλοκή της Ελλάδας στον προεκλογικό αγώνα της Γερμανίας θα αποβεί σε βάρος της χώρας. Εξηγούσαν στην ανάλυση τους στο CNN Greece ότι η τακτική αυτή "όχι μόνο γιατί οδηγεί τον Β. Σόιμπλε και συνεπώς και την Α. Μέρκελ-που δεν μπορεί να συγκρουστεί μαζί του και να τον αδειάσει - σε σκληρότερες θέσεις, αλλά και γιατί ακόμα και ο σοσιαλδημοκράτης Μ. Σουλτς αν διαπιστώσει προεκλογικά ότι χάνει τις εκλογές λόγω των θέσεων του για την Ελλάδα, θα την «πουλήσει» –«το έχει ξανακάνει στο παρελθόν»".


Η κυβέρνηση, παραδέχεται στέλεχος του Μαξίμου, λειτουργεί αμφίσημα: Ενώ επιζητεί να κλείσει, μέσα σε μία βδομάδα, η συμφωνία (έως την άλλη Δευτέρα, όπου και συνεδριάζει το Eurogroup), ταυτόχρονα σκληραίνει τη στάση της πολώνοντας την αντιπαράθεση με τον Β. Σόιμπλε. Παράλληλα καλεί σε βοήθεια την Α. Μέρκελ – τακτικισμός, που δεν έχει στρατηγική και πολιτική λογική!




που βλεπουμε ταινιεσ online

No comments:

Post a Comment