Monday, May 20, 2019

scirocco τιμη 2012

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
scirocco τιμη 2012
scirocco τιμη 2012

"Οι γιατροί του δεν θέλουν να καταβάλει έντονη προσπάθεια" επιβεβαίωσε ο γείτονας και φίλος του, Κριστιάν Μπουσάρ, που τον επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά.


ταξί ζάκυνθος

Τέλος λοιπόν η προπόνηση στο ποδηλατοδρόμιο για την επίτευξη νέων ρεκόρ. Άλλωστε, "ήδη τα έχει όλα", σχολίασε ο Μπουσάρ.


Ο Ρομπέρ Μαρσάν κατέριψε το ρεκόρ της μίας ώρας στις κατηγορίες των άνω των 100 και άνω των 105 ετών: όχι μόνο δεν είχε κανέναν αντίπαλο αλλά αυτές οι συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον ίδιο, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


17457900


ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/YOAN VALAT


Πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2017, ο ερασιτέχνης ποδηλάτης έτρεξε 22,547 χιλιόμετρα μέσα σε μία ώρα στο εθνικό ποδηλατοδρόμιο του Σεν-Κεντίν-αν-Ιβελίν.


Τον περασμένο Αύγουστο, πάλι χωρίς αντίπαλο, κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην ποδηλασία δρόμου στην κατηγορία άνω των 105 ετών.


Ο Αλέν Γκοτρόν, ο πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Cyclos του Μιτρί-Μορί – του οποίου ο Μαρσάν είναι το διασημότερο μέλος – εξήγησε ότι ο υπεραιωνόβιος αθλητής θα αναγκαζόταν να πιεστεί υπερβολικά για να πετύχει κάποιο νέο ρεκόρ. "Μπορεί να κάνει ποδήλατο απλώς για την ευχαρίστησή του. Είναι πιο λογικό", πρόσθεσε.


17457838


ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/YOAN VALAT


Οι συγγενείς του είπαν ότι ο Μαρσάν εξακολουθεί να κάνει στατικό ποδήλατο στο μικρό διαμέρισμά του, στα προάστια του Παρισιού.


Ο Μαρσάν γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1911 στην Αμιένη.


Βίωσε τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έζησε κάποια χρόνια στη Βενεζουέλα και τον Καναδά, εργάστηκε ως πυροσβέστης, ως καλλιεργητής ζαχαροκάλαμων και κηπευτικών, ως έμπορος κρασιών...


Πέρσι, αποκάλυψε ότι το μυστικό της μακροβιότητάς του ήταν ο υγιεινός τρόπος ζωής (αθλητισμός, πολλά φρούτα και λαχανικά, όχι υπερβολικός καφές, ελάχιστο αλκοόλ και καθόλου τσιγάρο).


Παραπονιόταν μόνο ότι στην ηλικία του αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας: είχε υπέρταση, ρευματισμούς και μια μικρή απώλεια ακοής.



αθηνα πορτο ραφτη κτελ δρομολογια
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

No comments:

Post a Comment