Saturday, May 18, 2019

dukas shoes αγορα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε από το πρωί το CNN Greece πως το αίτημα του ΔΝΤ για μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει ότι το χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιμο ευθυγραμμίζεται με τις αποφάσεις του Eurogroup του Μαΐου του 2016, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε την ελπίδα του πως στις 22 Μαΐου θα υπάρξει πολιτική συμφωνία για την Ελλάδα.


dukas shoes αγορα


«Είμαστε προετοιμασμένοι να μείνουμε σε αυτό που συμφωνήσαμε το Μάιο του 2016. Αυτή είναι η βάση στην οποία δουλεύουμε... Είμαι ακόμα υπέρ στο να βρεθεί λύση, τουλάχιστον μια πολιτική λύση στο Eurogroup της 22ας Μαΐου», ανέφερε.



Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε πως θα συνεχίσει να εργάζεται για το πακέτο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους και πως δεν υπάρχει ακόμα αρκετή σαφήνεια στο ζήτημα αυτό.



«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτό το πακέτο για την ελάφρυνση του χρέους. Δεν υπάρχει ακόμα αρκετή σαφήνεια. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένοι όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους, κάτι που είναι επιτακτικό», δήλωσε.



Να σημειωθεί πως μέχρι και πρόσφατα το ΔΝΤ μιλούσε για την ανάγκη οι αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους να πάνε πιο μακριά από το πνεύμα του Eurogroup του περυσινού Μαΐου. Ενδεικτικά στην έκθεση του άρθρου 4 για την ελληνική οικονομία που είχε δημοσιοποιήσει προ τριμήνου το ΔΝΤ, ζητούσε η αποκατάσταση της βιωσιμότητας του χρέους να βασιστεί σε παρεμβάσεις που «υπερβαίνουν το πεδίο των μέτρων που προτείνει η Ευρωομάδα».




dukas shoes αγορα
αγ νεκταριοσ βιλια
βαν πρόβλεψη για σεισμό 6 ρίχτερ
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

No comments:

Post a Comment