Saturday, May 4, 2019

χρωματοπωλειο γλυκα νερα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
πιτσιρικος υποψηφιος
κατάλογος oriflame
χρωματοπωλειο γλυκα νερα

«Η εύθραυστη Ευρώπη είναι εκτεθειμένη» στην παγκοσμιοποίηση, τόνισε ο Μακρόν κατά την διάρκεια της ομιλίας του για να συμπληρώσει: «Το μοναδικό μονοπάτι που μας εξασφαλίζει το μέλλον είναι η ανοικοδόμηση μίας κυρίαρχης, ενωμένης και δημοκρατικής Ευρώπης».


Χρειαζόμαστε «κοινό προϋπολογισμό για τη χρηματοδότηση κοινών επενδύσεων και για να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα» κατά την διάρκεια περιόδων οικονομικής ύφεσης, δήλωσε και επανέφερε τη θέση του περί ανάγκης θέσπισης θέσης ενός υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης. «Ο προϋπολογισμός μπορεί να συνοδευτεί μόνο από μία ισχυρή πολιτική ηγεσία υπό την καθοδήγηση ενός υπουργού Οικονομικών» και την ύπαρξη κοινοβουλευτικής εποπτείας από την Ε. Ε.


2017 09 26T152854Z 534463217 RC1212BCF550 RTRMADP 3 FRANCE EU MACRON


(REUTERS/Ludovic Marin/Pool)


Όπως είπε, η ιδέα του δεν έχει να κάνει με την «επίλυση των οικονομικών προβλημάτων» των κρατών μελών της Ε. Ε. ή τη δημιουργία ενός μηχανισμού που θα λύσει δια μαγείας όλα τα θέματα, αλλά «αυτό που διακυβεύεται είναι η μείωση της ανεργίας που επηρεάζει τους νέους».


«Μία ανθεκτική οικονομική δύναμη μπορεί να χτιστεί μόνο γύρω από ένα κοινό νόμισμα. Μέσω αυτής της οικονομικής και νομισματικής ένωσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη Ευρώπη», τόνισε.



«Χρειαζόμαστε μία απλούστερη, ειλικρινή και λιγότερο γραφειοκρατική Ευρώπη». «Η κοινή αγορά πρέπει να αποτελέσει χώρο σύγκλισης και όχι ανταγωνισμού».





χρωματοπωλειο γλυκα νερα

No comments:

Post a Comment