Tuesday, May 7, 2019

καλαμι ηρακλειο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html
φαγούρα στα γεννητικά όργανα τησ γυναίκασ
φασολαδα χυτρα ταχυτητος
καλαμι ηρακλειο

«Έχουμε, ήδη, κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση και έχουμε προετοιμάσει αρκετές πτυχές αυτής της μορφωτικής πρωτοβουλίας. Δεν θα αιφνιδιάσουμε, αλλά δεν θα χάσουμε και πάρα πολύ χρόνο», είπε κατά την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας:


καλαμι ηρακλειο


Το λέω αυτό διότι οι απόψεις οι οποίες εκφράζονται και σε αυτό το πάνελ, αλλά και συνολικά από όσους έχουν συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο, για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διέπονται από μια βασική λειτουργία: Ενός Πανεπιστημίου το οποίο είναι ανοιχτό στις προκλήσεις των νέων εποχών. Που είναι κοντά στην πραγματική κοινωνία, με μεγάλο βαθμό αυτονομίας και με ένα Υπουργείο Παιδείας, το οποίο παίζει έναν μικρότερο στρατηγικό ρόλο και πάντως δεν παρεμβαίνει ουσιαστικά σε ζητήματα διοίκησης των Πανεπιστημίων.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

Με σκληρή, εξοντωτική αξιολόγηση - και κατά την άποψή μου με συσχέτιση των πόρων που διαθέτει ο κρατικός προϋπολογισμός - τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης, θα κρίνουν τον τελικό αριθμό των ιδρυμάτων που θα μπορούν πραγματικά να επιβιώσουν στις συνθήκες ενός κόσμου που αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα.





No comments:

Post a Comment